Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)
WASHINGTON -- House Minority Leader Nancy Pelosi (D-Calif.) is not sure whether the public should be told when the federal government kills an American citizen...."Maybe. It just depends," she said in an interview with The Huffington Post this week, when asked whether the administration should acknowledge when it targets a U.S. citizen in a drone strike...."It's interesting how popular it is in the public," she said, recalling that the same polling dynamic prevailed during the fight over warrantless wiretaps. "People just want to be protected. And I saw that when we were fighting them on surveillance, the domestic surveillance. People just want to be protected: 'You go out there and do it. I'll criticize you, but I want to be protected.'"The Obama administration currently takes the position that it can essentially disappear U.S. citizens. It is never under any legal obligation to admit, even after the deed is done, that it has assassinated anyone.
http://www.huffingto..._n_2685891.html Edited by Gandalf
Posted

Sta li tek rade tudjima, kad svoje tako.

Posted
Sta li tek rade tudjima, kad svoje tako.
To je ono o cemu sam pisao na drugim topicima - radi se o obicnoj mafijaskoj druzini sa nuklearnim naoruzanjem.Mozda su americki libertarijanci paranoidni, ekstremni i kontradiktorni po nekim pitanjima ali da su razlike izmedju mafije i ovakve drzave/administracije sve manje su 100% u pravu.
Posted (edited)

Ima raznih libertarijanaca, skoro zatvaraju pun krug. A postoji i odredjena naopaka simbioza izmedju stvarnog hipertrofiranja USA drzave (federalne, a bogme sve vise i lokalne*) i odredjenih budi-bog-s-nama marginalnih pokreta tipa milicija u Montani, survivalisti i tome sl. Jedni se hrane drugima.*Ovde mislim na policije odredjenih gradova (LA, NY) za koje citam da su 'ladno jace i bolje opremljene od mnogih armija sveta i sasvim se otvoreno militarizuju zadnjih godina.Ludnica od zemlje.

Edited by Indy
Posted

Controversy spurs Pentagon's Hagel to review new 'Nintendo' medal

The Distinguished Warfare Medal (DWM) is the first new Defense Department-wide medal to be established since 1944. The award, these officials stress, is not to be awarded for acts of valor in combat.On Friday, 22 senators signed a letter to Secretary Hagel, citing their chief complaint: “We believe that medals earned in combat, or in dangerous conditions, should maintain their precedence above non-combat awards,” they wrote. “Placing the Distinguished Warfare Medal above the Bronze Star and Purple Heart diminishes the significance of awards earned by risking one’s life in direct combat or through acts of heroism.”In the meantime, says a defense official, the production of the medal, which some have joked should include a video game joystick, has been halted.
Posted
Banks too big to jail
“The size of some of these institutions becomes so large that it does become difficult for us to prosecute them when we are hit with indications that if you do prosecute, if you do bring a criminal charge, it will have a negative impact on the national economy”
:Hail:
Posted

nikada ne izadje na dobro kad se neko do te mere izdigne iznad zakona.

Posted

ovo je dosta jezivo. postoji pravna država, ali ona ne samo da ne važi za one na koje se sumnja da imaju veze sa terorizmom, nego ne važi ni za one koji imaju baš puno para.

Posted
tako je to kad nacija ima tzv gigante :ss1:
Svako ima svoju Zastavu :)
Posted
*Ovde mislim na policije odredjenih gradova (LA, NY) za koje citam da su 'ladno jace i bolje opremljene od mnogih armija sveta i sasvim se otvoreno militarizuju zadnjih godina.
Ajde sto su militarizovane i bolje opremljene od nekih armija, nego imaju sopstvene obavestajne sluzbe koje ladno izlaze iz svoje jurisdikcije. Tako je NYPD organizovao opraciju motrenja Muslimana koji su ziveli u drugim drzavama (NJ, CT), a mislim da imaju i biro negde u Evropi. Mislim, razumem kad to ima neke federalna sluzba kao FBI ili DEA, ali ovo je prakticno jedna gradska policija.
Posted (edited)
Ajde sto su militarizovane i bolje opremljene od nekih armija, nego imaju sopstvene obavestajne sluzbe koje ladno izlaze iz svoje jurisdikcije. Tako je NYPD organizovao opraciju motrenja Muslimana koji su ziveli u drugim drzavama (NJ, CT), a mislim da imaju i biro negde u Evropi. Mislim, razumem kad to ima neke federalna sluzba kao FBI ili DEA, ali ovo je prakticno jedna gradska policija.
valja obraditi veliki broj potencijalnih ekstremista, to zahteva i vreme i sredstva.

Picture-84.png

Edited by Gandalf
Posted

Dakle Jugoslavija jos uvek postoji. Samo u Njujorku. U policiji.

• Create New...