DarkAttraktor Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cenk je car:http://www.youtube.com/watch?v=_Iou9Z3whTU
Weenie Pooh Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cenk je car:http://www.youtube.com/watch?v=_Iou9Z3whTUTivajTIIIII! :DSlušam ih već odavno, sigurno bih se i učlanio do sada da imaju neku non-PayPal opciju. Ali istini za volju, žestoko je smorio svojim razočarenjem u Obamu. OK, shvatili smo, get over it...
Кристофер Лумумбо Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 TivajTIIIII! :DSlušam ih već odavno, sigurno bih se i učlanio do sada da imaju neku non-PayPal opciju. Ali istini za volju, žestoko je smorio svojim razočarenjem u Obamu. OK, shvatili smo, get over it...takodje ih slusam vec nekoliko godina. uglavnom svake veceri pogledam najzanimljivije klipove i to mi je osnovni izvor informacija. jeste, uzasno je smorio. sad vec kuka kao neka tetka svakog jebenog dana.
DarkAttraktor Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Heh, ja ne gledam TYT svaki dan vec, vise kad mi se gleda bas Cenk - nekad jednom nedeljno, nekad jednom mesecno. Facinantno koliko neko moze da bude tolika copina (u smislu rudimentaran i prost; gedza), a opet da sve kapira toliko dobro. Obozavam Cenka, sve dok se drzi politike i ne zalazi u opste drustvene tematike gde njegov senzibilitet dolazi do izrazaja :)
Indy Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Facinantno koliko neko moze da bude tolika copina (u smislu rudimentaran i prost; gedza), a opet da sve kapira toliko dobro.Osijećam se opisanim.
Weenie Pooh Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Žao mi je da prekinem beowlovo vrlo impresivno objašnjavanje, ali ovaj video sam morao da podelim (sad kad znam da i ovde ima TYT fanova). Obama podmeće Klintona (Bila!) da umesto njega odgovara na pitanja novinara o porezima i svemu ostalom... jer žuri na proslavu Božića! Surreal. Jedva čekam Daily Show tretman...http://www.youtube.com/watch?v=WVulqghL9no
DarkAttraktor Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 (edited) ^Well... thats just ossum :D Ove nedelje sam nekoliko puta isao na TYT vezano za WikiLeaks da vidim kakva je atmosfera u liberalnim krugovima, ali sam uglavnom ostajao zbog tax cuts desavanja, jer je Cenk potpuno razvalio u bukvalno svakom jebenom klipu koji je izasao ove nedelje u Youtube varijenti(doduse bila je i vrlo zanimljiva nedelja). Evo mini-selekcije TYT tax cuts highlightova dok je sve jos uvek dosta aktuelno: http://www.youtube.com/watch?v=CssbsV5B1akhttp://www.youtube.com/watch?v=g-VczoeYrF0http://www.youtube.com/watch?v=RMKSdVxAWcA Edited December 12, 2010 by DarkAttraktor
Marvin (Paranoid Android) Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Četiri stranice splitovane u novi topik, šteta da nemaju svoju kuću.Stavio sam naslov malo na brzaka, ako neko smisli primereniji, neka mi javi.
Filipenko Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 "Make no mistake, allowing taxes to go up on all Americans would have raised taxes by $3,000 for a typical American family and that could cost our economy well over a million jobs." Meni sad nije jasno da li bi se porezi digli svima ili samo najbogatijima. Koliko mi je poznato, tax cuts su trebali biti ukinuti onima sa najvećim primanjima. Dakle, ako ja dobro razumem, ako bismo digli poreze za 2% najbogatijih, to bi u proseku svakoj porodici diglo poreze za 3000? (98% ne bi plaćalo ništa više, 2% bi plaćalo mnogo više)? Prvi put vidim formulaciju da bi se porezi digli SVIM Amerikancima...
Roger Sanchez Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 (edited) GOPsi nisu pristajali na plan kojim bi se staaaaari porezi vratili samo kremi društva, a Bushevi tax cutsovi su išli i srednjem i nižem sloju, nije ni on vesla sisao. Da su istekli, istekli bi svima.Što ne mijenja na stvari da je ovo pušiona za Obamu i Demonkrate, ono što su sada dobili kao svoju stranu tasa su privremene stvari, i to uglavnom spendingzi, kad ih GOPsi overe 2012- u Senatu a vjerojatno i na precedničkim, i progresivna siromaja i ova God & Country ekipa koja ne sjedi na hrpama para će ili još neko vrijeme živjeti od kineskih zajmodavaca, ili konačno živjeti u skladu sa svojim strahovima OR idealima, dakle krepaj i ko te jebe, nije ti Gov'ment mama da ju dudaš, sam si to rekao. You only begin to understand America when you reach the South. Edited December 13, 2010 by Roger Sanchez
WTF Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ova God & Country ekipa koja ne sjedi na hrpama para će ili još neko vrijeme živjeti od kineskih zajmodavaca, ili konačno živjeti u skladu sa svojim strahovima OR idealima, dakle krepaj i ko te jebe, nije ti Gov'ment mama da ju dudaš, sam si to rekao.Eh, sve dok je njima dovoljno para za 1 TV i Fox Noise pretplatu nema zime za GOP
Filipenko Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 GOPsi nisu pristajali na plan kojim bi se staaaaari porezi vratili samo kremi društva, a Bushevi tax cutsovi su išli i srednjem i nižem sloju, nije ni on vesla sisao. Da su istekli, istekli bi svima.Super, jasno je da su Bušova oslobađanja od poreza išla na sve, ali sad je kao teško uneti formulaciju "for all with an income > X", gde je X neka dovoljno velika suma. Jbt, zar cela frka nije izbila za najbogatije, a ne za sve. Sada pošto će to podići naplatu poreza za 3000 po domaćinstvu u proseku, fura se kako bi svi osetili tu teskobu. Nije nego. Kakvi foliranti.Verovatno bi kada bi Beku i Miškoviću uspeli da naplate neki porez, to podiglo stopu plaćanja svih u Srbiji u proseku za bar 800-1000 evra, ali čak ni ove naše bitange nemaju baš tako malo obraza da izađu pred nas i kažu da im neće naplaćivati porez zato što bi to svima nama diglo poreze...još uvek.
Filipenko Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Stavio sam naslov malo na brzaka, ako neko smisli primereniji, neka mi javi.Samo umesto "prevrat" stavi "oslobođenje"
WTF Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Super, jasno je da su Bušova oslobađanja od poreza išla na sve, ali sad je kao teško uneti formulaciju "for all with an income > X", gde je X neka dovoljno velika suma. Jbt, zar cela frka nije izbila za najbogatije, a ne za sve. Sada pošto će to podići naplatu poreza za 3000 po domaćinstvu u proseku, fura se kako bi svi osetili tu teskobu. Nije nego. Kakvi foliranti.Pa to boldovano je bilo jedno od najvecih i najpopularnijih Obaminih izbornih obecanja, s tim sto je X = $250000/godisnje. Pa ga je onda za vreme izborne kampanje docekao cuveni Joe The Plumber (inace covek azaposlen™ i u dugovima do guse ) da ga pita "sta ce jadni mali preduzetnici koji prave preko $250K?". GOP naravno nije hteo ni da cuje za to. A Demokrate nisu htele nista da rade pre izbora, na kojima su pukli ko zvecka, pa sad su odjednom principijelni.
Indy Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Nije bas to tako prosto za poreze... vise je to politika nego ekonomija. I ne treba brkati bogate sa onima koji imaju veliki income (to nije isto).
Recommended Posts