February 27, 20214 yr Imam napolju neku sudoperu na kojoj mi treba topla voda, a trenutno imam samo hladnu. Mrzi me da kupujem protočni bojler i da ga montiram, pošto treba da dovodim struju itd, pa me zanima da li neko zna kakvi su oni instant grejači koji se kače na slavine. Mislim na ovako nešto: Da li te stvari vrede išta? Edited February 27, 20214 yr by napadaj
February 27, 20214 yr 10 minutes ago, napadaj said: Imam napolju neku sudoperu na kojoj mi treba topla voda, a trenutno imam samo hladnu. Mrzi me da kupujem protočni bojler i da ga montiram, pošto treba da dovodim struju itd, pa me zanima da li neko zna kakvi su oni instant grejači koji se kače na slavine. Mislim na ovako nešto: Da li te stvari vrede išta? Tom sokoćalu ne treba struja?
February 27, 20214 yr Mozda, al Tesline.... Pa i to jedva... Pise lepo 220 V / 3000 W Ne pise da za kurac nije, ali 'ajde...
February 27, 20214 yr Princip je kabl, kucnatm struja i protocni bojler, drugog principa za privremena resenja nema, osim za nesrazmerno vece pare. Obaska sto ako je pomenuta sudopera napolju treba itekako povesti racuna/zastititi od smrzavanja i ostalih ugrozavanja...
February 27, 20214 yr Realno koliko bi se akao za ovo (pošto jel treba da mu dovedeš struju, ne verujem da bilo kakve baterije mogu da postignu), stavi protočni... .... Shiit has hit the fan!
February 27, 20214 yr Ma koristim to samo od marta do oktobra, ne i kada je hladno vreme, pa sam mislio da postoji neko ad-hoc rešenje poput ovoga što se kači... Ništa, protočni it is.
February 27, 20214 yr Te slavine što greju vodu su teško sranje, verujte mi na reč. A kome mogućnosti dozvoljavaju, neka kupi parnu stanicu, to je deseta dimenzija peglanja. Pitajte mene kojoj je peglanje najmrži posao usvijet. Ko ono reče da pegla samo košulje ? Pa košulje su najgora rabota u tom segmentu . Tek za košulje vredi parna stanica.
March 4, 20214 yr On 27.2.2021. at 12:54, dùda said: Te slavine što greju vodu su teško sranje, verujte mi na reč. A kome mogućnosti dozvoljavaju, neka kupi parnu stanicu, to je deseta dimenzija peglanja. Pitajte mene kojoj je peglanje najmrži posao usvijet. Ko ono reče da pegla samo košulje ? Pa košulje su najgora rabota u tom segmentu . Tek za košulje vredi parna stanica. Koju parnu stanicu imas, jeftina ili neka Philips, Tefal zverina? Ne znam meni skuplja obicna Philips pegla radi posao, baca paru ludacki.
March 4, 20214 yr 4 minutes ago, Grandilof said: Koju parnu stanicu imas, jeftina ili neka Philips, Tefal zverina? Ne znam meni skuplja obicna Philips pegla radi posao, baca paru ludacki. Imam Tefal. Pre toga, sredila dve braunove parne pegle, tj prestale da puštaju paru. Peglanje je sada zajebancija
March 9, 20214 yr Znam da toga ima "na kilo" no došlo vreme da se menja ketler.Imao onaj najobičniji Bosch-ov...Imate neke preporuke? .... Shiit has hit the fan!