napadaj Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 (edited) Imam napolju neku sudoperu na kojoj mi treba topla voda, a trenutno imam samo hladnu. Mrzi me da kupujem protočni bojler i da ga montiram, pošto treba da dovodim struju itd, pa me zanima da li neko zna kakvi su oni instant grejači koji se kače na slavine. Mislim na ovako nešto: Da li te stvari vrede išta? Edited February 27, 2021 by napadaj
maheem Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 10 minutes ago, napadaj said: Imam napolju neku sudoperu na kojoj mi treba topla voda, a trenutno imam samo hladnu. Mrzi me da kupujem protočni bojler i da ga montiram, pošto treba da dovodim struju itd, pa me zanima da li neko zna kakvi su oni instant grejači koji se kače na slavine. Mislim na ovako nešto: Da li te stvari vrede išta? Tom sokoćalu ne treba struja?
napadaj Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Nemam pojma, ovaj sa slike izgleda kao da radi na baterije.
namenski Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Mozda, al Tesline.... Pa i to jedva... Pise lepo 220 V / 3000 W Ne pise da za kurac nije, ali 'ajde...
napadaj Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 A ja lepo pitam za princip, ne samo za konkretno ovu.
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 ne isporučuje očekivano, nije da ne radi
namenski Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Princip je kabl, kucnatm struja i protocni bojler, drugog principa za privremena resenja nema, osim za nesrazmerno vece pare. Obaska sto ako je pomenuta sudopera napolju treba itekako povesti racuna/zastititi od smrzavanja i ostalih ugrozavanja...
Frank Pembleton Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Realno koliko bi se akao za ovo (pošto jel treba da mu dovedeš struju, ne verujem da bilo kakve baterije mogu da postignu), stavi protočni... .... Shiit has hit the fan!
napadaj Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Ma koristim to samo od marta do oktobra, ne i kada je hladno vreme, pa sam mislio da postoji neko ad-hoc rešenje poput ovoga što se kači... Ništa, protočni it is.
duda Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Te slavine što greju vodu su teško sranje, verujte mi na reč. A kome mogućnosti dozvoljavaju, neka kupi parnu stanicu, to je deseta dimenzija peglanja. Pitajte mene kojoj je peglanje najmrži posao usvijet. Ko ono reče da pegla samo košulje ? Pa košulje su najgora rabota u tom segmentu . Tek za košulje vredi parna stanica.
Grandilof Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 On 27.2.2021. at 12:54, dùda said: Te slavine što greju vodu su teško sranje, verujte mi na reč. A kome mogućnosti dozvoljavaju, neka kupi parnu stanicu, to je deseta dimenzija peglanja. Pitajte mene kojoj je peglanje najmrži posao usvijet. Ko ono reče da pegla samo košulje ? Pa košulje su najgora rabota u tom segmentu . Tek za košulje vredi parna stanica. Koju parnu stanicu imas, jeftina ili neka Philips, Tefal zverina? Ne znam meni skuplja obicna Philips pegla radi posao, baca paru ludacki.
duda Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 4 minutes ago, Grandilof said: Koju parnu stanicu imas, jeftina ili neka Philips, Tefal zverina? Ne znam meni skuplja obicna Philips pegla radi posao, baca paru ludacki. Imam Tefal. Pre toga, sredila dve braunove parne pegle, tj prestale da puštaju paru. Peglanje je sada zajebancija
Frank Pembleton Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Znam da toga ima "na kilo" no došlo vreme da se menja ketler.Imao onaj najobičniji Bosch-ov...Imate neke preporuke? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts