ivy Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 pa 90C bi trebalo sve da spzi i na prazno zar ne?
renne Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 40 minutes ago, gospa buba said: odakle vam taj asepsol odjednom, ne mecu se hemikalije u mashinu. mislim, hemijalije. interesantno je koliko je novih materija korona unela u zivot nas laika ol: sent from bubamoto izmišljavaju ljudi
Filozof manijak Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Svojevremeno sam čuo savet da se ocat sipa u mašinu za ta pranja na prazno.
I*m with the pilots Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Na n mesta cuh da sirce nije dobro jer moze da osteti delove. Svi svedu na kraju pricu da je limunska kiselina najbezbolnija? Sta je ocat?
slepa živana Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 vi ste svi još izlapeliji od mene mada nije da me to nešto teši
Valk Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 4 hours ago, copkillah said: soda bikarbona + sirće = bombonica To je za mašinu koja je već neko vreme u upotrebi pa da skine kamenac, ne treba mu za nov uređaj. Asepsol ili varikina, samo da dezinfikuje i tera. Vi što "ne mećete hemikalije" u veš mašinu, jel perete bez deterdženta? @slepa živana nemoj da se zanosiš mnogo 1
slepa živana Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 kakvo zanošenje dođe mi da popijem varikinu
borris_ Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Ja stavim tabletu protiv kamenca kod skoro svakog pranja.
Frile Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 8 hours ago, copkillah said: soda bikarbona + sirće = bombonica sipaš istovremeno, ili nas zezaš?
copkillah Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 8 minutes ago, Frile said: sipaš istovremeno, ili nas zezaš? sodu sipaš u posudu u koju ide prašak, a sirće sipaš direktno u bubanj, pomoglo je kada miris iz mašine nije bio baš lep ili kada veš posle ne bi mirisao
Frile Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Soda i sirće kad se sretnu međusobno odreaguju i neutrališu se, ali za takva osvežavanja - što da ne. Pogotovo što u tom slučaju sirće i ima vremena da odreaguje sa nečim drugim pre nego što doleti voda sa sodom bikarbonom iz posude za prašak i neutrališe ga.
Recommended Posts