gospa buba Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 definitivno moram da kupujem, odvalila sam neshto na bubnju, prishrafila malo, al nece dugo ne znam da li opet da uzimam kandija sent from bubamoto
Jumanji Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Ja jesam, ali bez bikarbone, nije pisalo, vec na prazno, samo voda [emoji58]
Valk Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 14 minutes ago, Mil@n said: Tako tipično od Živane, da želi da nekome sjebe veš mašinu... Dovoljno ti je na 60 stepeni i da suneš asepsola nekog. To se radi da se dezinfikuje neka šuga ako je ima i istera onaj "fabrički" miris. Pošto ti je mašina slična mojoj, dakle okreni na pranje pamuka, klikći na dugme gde je temperatura da dobiješ na displeju 60, u posudicu za deterdžent nalij asepsol i pusti PLAY dugme. Ako nisi dobro zatvorio vrata mašine, blinkaće ti mali crveni katanac na displeju (ovo je super kad zatekneš ujutru uveren da si sinoć pustio sve po PS i da te čeka samo širenje mirišljavog veša) Kad odradiš ovo, viči za dalje. U zdravlju da je koristiš, baš mi drago da sam bila od pomoći.
renne Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 7 minutes ago, gospa buba said: definitivno moram da kupujem, odvalila sam neshto na bubnju, prishrafila malo, al nece dugo ne znam da li opet da uzimam kandija sent from bubamoto uzni bekoa
Mil@n Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 26 minutes ago, renne said: pa to piše u svakom user manuelu Ovde je user manuel neke slike na 4 strane. Nema ništa konkretnije. Držaću se Valkirinog tutorijala, al kad nabavim asepsol. Tj imam ga na poslu, dakle sutra uveče.
slepa živana Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 asepsol :O pa vi ste neozbiljni! ako dođu braca strugacki, banovaće vas s nauke zauvek.
gospa buba Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 uzni bekoamislish? nisam pametna shta da uzmem, keva je ubila bekoa, saranila ga i uzela neku teslicu. moram i za sudove da razmotrim.sent from bubamoto
Mil@n Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 (edited) Na sajtevima nekim piše da bi energetska vrednost trebala da bude A+++ a na papiru uz mašinu ovo, u čemu je finta?... Edited February 9, 2021 by Mil@n
gospa buba Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 vidim da ne samo da shtede vodu, vesh mashine sada imaju i specijalne programe da shtede deterdzent. na kraju cemo nositi na potok, zivota mi mog, pa udri, pa veshplav, pa redom. a na mashinu miljejchic sent from bubamoto
maheem Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 nisam ja će da ti objasni kako da opereš kornišone u njoj za turšiju.
Tihajeza Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 6 hours ago, Mil@n said: Na sajtevima nekim piše da bi energetska vrednost trebala da bude A+++ a na papiru uz mašinu ovo, u čemu je finta?... Znači da ćeš da radiš samo za struju (na samoj mašini, na fioci za deterdžent meni piše 7kg/A+++, nalepnicu nemam)
ivy Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 6 hours ago, maheem said: nisam ja će da ti objasni kako da opereš kornišone u njoj za turšiju. ladno !!pa to je odlicna ideja... kao i kuvanje kopota u masini za sudove...kreativnosti nikad kraja
Filozof manijak Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 meneme sad zanima šta se zbiva sa asepsolom na 60 stupnjeva Celzijovih?
gospa buba Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 odakle vam taj asepsol odjednom, ne mecu se hemikalije u mashinu. mislim, hemijalije.interesantno je koliko je novih materija korona unela u zivot nas laika [emoji38]ol:sent from bubamoto
Recommended Posts