Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted

ja još nisam sreo ženu koja ne ugura bar deset kila veša u mašinu koja prima sedam :fantom:

• +1 4
  • Haha 2
Posted
Just now, aram said:

ja još nisam sreo ženu koja ne ugura bar deset kila veša u mašinu koja prima sedam :fantom:

Pa kad muškarci troše samo čarapa 5 kila.

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

I skoro uvek nestane neka :D

Reče Buba jednom da ima mašinu koja jede čarape.

• +1 1
Posted

nas dvoje smo babomi imali problema da napunimo masinu od 7kg...ali dobro,imali smo uniforme na poslu pa je to odmah pola vesa manje..

a nestale carape su 1 misterija ...stvarno se neke nikada ne pojave..

Posted

Meni odgovara da je veća nosivost, dosta sporta i kojekakvih aktivnosti, i nakupi se to lako. A i ne vidim problem ni da nema sportskih aktivnosti, kad se nakupi toliko opereš - nije da imam da nosim  samo to što je u korpi za pranje pa da moram već na 3kg da perem :D

Posted
Reče Buba jednom da ima mašinu koja jede čarape.
ima i jede, proudly since 2013 ph34r.gif
[mention=475]aram[/mention]. ja sam se pameti nauchila, bolje dve po pola jedna za drugom, nego jedna pretrpana, pa onda opet deljenje na pola, pa sve ispochetka do jutra. 2:3 optimizacija.

malo je reci da se to meni vishe ne radi ich.

sent from bubamoto

Posted
2 hours ago, aram said:

Dobar dan, evo me.

Perem manje nego što staje, ali umem da obrnem i tri kruga dnevno. 

Candy, kombinovana, 1400 obrtaja, pere 5-6 kg a suši 4. Stara je 11 godina i šljaka kao leptir. 

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Kakva slučajnost, Candy na nekoj suludoj akciji u Tempu, kome ne treba 2in1

Screenshot_20210208-195645.jpg

Posted (edited)
23 hours ago, Tihajeza said:

Ja imam istu ovakvu. 

Sad imam i ja. :) Hvala kolezinici Valkiri na kvalitetnoj dojavi, mislim da nema bolje za ove pare ništa.

Raspoložen sam da me podučite, djevojke, nemam blage kako sa ovim, može i na pp, onako, washing for (very big dummies) :) Do sad je keva operisala sa ovom starom u povremenim posetama jer je samo ona znala sa njom, a ja se nisam raspitivao, nisam hteo da joj oduzmem tu svrhu u mom životu i emociju da ipak i dalje ne mogu bez nje :D

Ali sada je no passaran, barem dok ja ne izučim kako i šta :)

Edit: Nadam se da sam dobro sve povezao, ispratio uputstva, skinuo one šarafe od pozadi tj to su distanceri valjda bubanj da se ne drma u prevozu, stavio ono sranje od dole, neki pokrivač, oba creva natakao i pritegao koliko sam mogao. Bem li ga, to je valjda to.

Edited by Mil@n
  • +1 1
  • Wub 1
Posted
1 hour ago, Mil@n said:

Sad imam i ja. :) Hvala kolezinici Valkiri na kvalitetnoj dojavi, mislim da nema bolje za ove pare ništa.

Raspoložen sam da me podučite, djevojke, nemam blage kako sa ovim, može i na pp, onako, washing for (very big dummies) :)

saberi se čoveče! samo prvo pranje se ovde na forumu sluša ceo semestar. 

evo ti skraćna skripta :lol:

treba prvo jednom da pustiš mašinu na prazno, na iskuvavanje 90 stepeni, dakle bez veša, a umesto praška da sipaš sodu bikarbonu.

• Haha 1
Posted
12 minutes ago, slepa živana said:

saberi se čoveče! samo prvo pranje se ovde na forumu sluša ceo semestar. 

evo ti skraćna skripta :lol:

treba prvo jednom da pustiš mašinu na prazno, na iskuvavanje 90 stepeni, dakle bez veša, a umesto praška da sipaš sodu bikarbonu.

Ja to nisam uradila :(

Posted

Tako tipično od Živane, da želi da nekome sjebe veš mašinu... :rolleyes: :D