Tihajeza Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 @Mil@n I da ima odložen start, da možeš da je puštaš noću, mada verovatno sada sve to imaju. A od ovih milion programa, na kraju 99% pranja puštaš jedan.
renne Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Najvažnije na mašini je brzo pranje od 25+_ koji minut
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 ovo su ok programi, centrifuga ti ne treba jača jer i ta od 1000 aka tkanine, uz ovo što su ti rekli u vezi sa garancijom i odloženim početkom nije loše i da ima timer pa da znaš kada će završiti tj koliko vremenski traje program
borris_ Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) Ima dosta marki koji imaju taj direkt mod (inverter) ne samo LG (ovaj portal kao da je glasilo za LG robu). Beko naravno da ima takve motore. Centrifuga bi trebala biti >1000 Edited February 7, 2021 by borris_
aram Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) moja iskustva sa whirlpool mašinama su odlična za razliku od gorenje koja je prvo cepala stvari tri meseca (loše bila stavljena guma oko vrata), a onda smo je bacili posle dve godine jer nije bila ni za kurac Edited February 7, 2021 by aram
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 16 minutes ago, aram said: moja iskustva sa whirlpool mašinama su odlična za razliku od gorenje koja je prvo cepala stvari tri meseca (loše bila stavljena guma oko vrata), a onda smo je bacili posle dve godine jer nije bila ni za kurac meni npr gorenje radi kao sat
djeneralche Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 hour ago, borris_ said: Ima dosta marki koji imaju taj direkt mod (inverter) ne samo LG (ovaj portal kao da je glasilo za LG robu). Beko naravno da ima takve motore. Tako je, i Bosh ima u svojim masinama.
Frank Pembleton Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 moja iskustva sa whirlpool mašinama su odlična za razliku od gorenje koja je prvo cepala stvari tri meseca (loše bila stavljena guma oko vrata), a onda smo je bacili posle dve godine jer nije bila ni za kurac I ja +1 za whirlpool.... Shiit has hit the fan!
ivy Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 ja bih rekla da je 7kg puno za jednog coveka...treba sto godina da se napuni,osm ako ne prlja 10 stvari dnevno...a pustati praznu masinu je energetski neefikasno plus steta vode... 3
kipo Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 + ako nije puna, masina voli da skace, lupa.. Bar one nesto starije.
Strucnjak Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 13 hours ago, borris_ said: Ima dosta marki koji imaju taj direkt mod (inverter) ne samo LG (ovaj portal kao da je glasilo za LG robu). Beko naravno da ima takve motore. Centrifuga bi trebala biti >1000 ma ok, moze bilo koja firma, imam direct drive gramofon odatle preferenca za tim sistemom 1
gospa buba Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 + ako nije puna, masina voli da skace, lupa.. Bar one nesto starije.ako jeste puna, novija mashina voli da opere loshe, jer je dizajnirana da shtedi vodu. ako kupi 7 kila, bice optimalno da ostavi lufta i puni oko 5. zato je bolje uzeti vecu, ko misli da pere ljudski.sent from bubamoto 2
Tihajeza Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 2 hours ago, kipo said: + ako nije puna, masina voli da skace, lupa.. Bar one nesto starije. Moja mašina ima detekciju težine, pa smanji doživljaj kad je praznija. Pere do 7kg, al ne mora. Može, ali ne mora. 1
Recommended Posts