May 22, 20186 yr 10 hours ago, Delija67 said: na alyexpresu NE kod Kineza ništa što ide u struju, ima dimer, ostaje bez nadzora, pa još i na dečijem krevecu. NE.
May 22, 20186 yr NE kod Kineza ništa što ide u struju, ima dimer, ostaje bez nadzora, pa još i na dečijem krevecu. NE.Realno si u pravu. Samo je problem kako znati poreklo i ovoga u prodavnicama?
May 22, 20186 yr 22 hours ago, Moća said: Ljudi gde moze da se nadje neka dobra lampa sa potenciometrom? Pozeljno je da ima stipaljku da se kaci na krevetac. ja sam uzeo dve ovakve, doduse ne drzim je na krevetcu, ali jednu koristim kao nocno svetlo. odlicno su uradjene, ko da nisu kineske..:P
May 22, 20186 yr E radio izjavu od neke doktorke, koja kaže, da je noćno svetlo u stvari štetno. Da treba kad je mrak-mrak kad je svetlo-svetlo......shiit has hit the fan....
May 22, 20186 yr Pa kao da ne valja da dete spava pod tim tinjajućim svetlom......shiit has hit the fan....
May 22, 20186 yr 1 hour ago, slepa živana said: kad je mrak-spavaj! Nas su u vrtiću terali da se pokrivamo po glavama ako ne možemo da spavamo kad bude ono obavezno spavanje tokom dana Jebote, koje je to maltretiranje bilo...
May 27, 20186 yr Sto skuplja to bolja. Salu na stranu, u tehnomaniji hvale elektrolux, uvuce jednom vazduh i i to to dok ne osusi. Edited May 27, 20186 yr by djeneralche
May 27, 20186 yr ja ne peglam ni ovako. usavršio sam 2 sistem zar nema neka opcija da ne mora da se pegla?