Sara Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Razmisljam da kupim neku Gorenje masinu za ves, W 7723 I Ima neki nov tip motora i garanciju samo na njega 10g , a na sve drugo 5g zna neko nesto o tome, jel cemu? Kod prosle Indesit sam se zajebala, valjda sam kupila masinu iz najgore serije u istoriji indesita
Strucnjak Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Razmisljam da kupim neku Gorenje masinu za ves, W 7723 I Ima neki nov tip motora i garanciju samo na njega 10g , a na sve drugo 5g zna neko nesto o tome, jel cemu? Kod prosle Indesit sam se zajebala, valjda sam kupila masinu iz najgore serije u istoriji indesitaJa bih pogleadao LG, imaju direct drive motore, to je vrhunska tehnologija za ves masine.Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Sara Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Isla sam samo u Tehnomaniju, nisam ni gledala LG, samo Gorenje i Candy sad cu i LG da ubacim u pretragu edit: sad vidim da je to cc + 10.000 na cenu Gorenja :/ Edited January 20, 2018 by Sara
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) 15 minutes ago, Sara said: Razmisljam da kupim neku Gorenje masinu za ves, W 7723 I Ima neki nov tip motora i garanciju samo na njega 10g , a na sve drugo 5g zna neko nesto o tome, jel cemu? Kod prosle Indesit sam se zajebala, valjda sam kupila masinu iz najgore serije u istoriji indesita kad nabudže bubanj/motor nekom novom tehnologijom onda daju na njega 10 godina garancije, a na ostatak 2-5god ne deluje loše, samo sam skeptik glede upravljanja preko lcd ekrana moji su svojevremeno uzeli neku candy iz evo serije. kida Edited January 20, 2018 by kud u maglu Simoviću
Sara Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Previše izbora, gde su ona srećna vremena kad su svi imali istu 😀😀
duda Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) svojevremeno, kad sam bila gastos u uzbekistanu, imala ovakvu ruke mi spasila Edited January 20, 2018 by dùda
ToniAdams Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 cekaj, moze mala pomoc, sta je to i kako radi?
duda Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 ovo je starinska ruska veš mašina, gde sam se ja iskidala od smeha kada sam je prvi put videla, ali kada sam počela da je upotrebljavam, nije mi više bila smešna ne vidi se na slici, ona ima i mesto gde se stavi crevo kojim se u ovu kantu ubacije voda, ladna ili topla ovo dole što se vidi je odvod koji se po potrebi otvara ili zatvara elem, turiš prljav veš, vodu i deterdžent i onda uključiš na koliko hoćeš minuta, da tambura, nema bubanj nego neku isturenu plastiku koja se vrti i tako pravi talase unutra (ne mogu nigde da nađem sliku) kada oceniš da je dovoljno, onda otvoriš ovo dole, ispiustiš vodu, naliješ novu, pa opet jovo nanovo, dok ne ispere e sa, ta kanta ima i neko plastično postolje koje se stavi na kadu ja sam se na kraju bila tako ispraksirala da podesim čistu vodu koja dotiče na kapacitet ovog odvoda, uključim je i tako mi ispira u tekućoj vodi, faktički e sada, nije imala centrifugu ali ne može sve u životu da se dobije imali su rusi i boljih mašina tada, ali je meni ova najprostačkija super radila pos'o
maheem Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 4 hours ago, Strucnjak said: imaju direct drive motore Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Strucnjak Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Maheem je pomislio na gramofone, a DD je superioran u odnosu na belt drive. Jako sam se obradovao kad sam video da i ves masine imaju te motore. Sent from my SM-J730F using Tapatalk
3opge Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 interesantno da niko nikada nije napravio obrtaljku ploca sa AC poljem, mnogo bolje nego kaisevi i ostala sranja
bigvlada Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 On 1/20/2018 at 4:49 PM, Host said: Jasno, samo sam nastavio niz. Rado bih ganjao ovaj Micro Seiki belt drive: Čemu služe dve ruke i igle? Za ploče sa različitim brojem obrtaja?
Strucnjak Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Na belt drive ne moze da se skrecuje [emoji57]Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Recommended Posts