Jump to content

Bela Tehnika i mali kućni aparati

Featured Replies

Riknula veš mašina. Posle skoro 20 godina. Indesit, ona što može i da pere i da suši.

Realan sam čovek, znam da takav kvalitet kao pre 20 godina nema šanse više da nađem za neke normalne pare (a možda i inače), pa eto da se posavetujem valja li šta sada, šta su nagazne mine... ili da pratim gde su akcije i tu kupim i to je to?

Nemam neke velike prohteve osim da bude malo plića od ove dosadašnje (ona je 53cm, dakle do 50 cm bi bilo super) i da je koliko toliko tiha u radu. I da, da ima zaista onaj neki quick-turbo mod za letnje pranje za tipa 15-20 min. To bi bilo to. Hvala na savetima, unapred.

• Replies 1.7k
  • Views 144.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Nemam prečišćavač vazduha u kući. Osećam se kao Amiš ovde 

• khm... nisam znao da imam 'kolekciju' dok nisam za vikend pravio veliko spremanje i našao jebenih PET super 8 projektora u kući! + ekran za montažu i jedno 30 filmova. kad god bih na buvljaku vid

• Kupili indukciju, sada se valja priviknuti na istu Ispobao vodu za kafu, vri za 50 sec

Posted Images

neka lg direct drive, to ti je tiho. imaju i slim modele 47 dubina a u zavisnosti od modela sigurno ces naci i neku sa tim kracim programom.

ja je imam osam godina i samo je grejac jednom crkao, isto tiho radi kao i kad je bila nova..