DejanMilč Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 On 25.6.2022. at 5:16, banecare1 said: Late-night noodles scenes Fenomenalna fotka. Pažnju su mi privukle OKP poređane flaše piva.
banecare1 Posted July 10, 2022 Author Posted July 10, 2022 3 minutes ago, DejanMilč said: Fenomenalna fotka. Pažnju su mi privukle OKP poređane flaše piva. oko 3am, u kadru su brat i sestra 1
dragance Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Ti ako ne postaneš ambasador Kine ili barem počasni konzul, onda neće niko. 1
banecare1 Posted July 10, 2022 Author Posted July 10, 2022 9 minutes ago, dragance said: Ti ako ne postaneš ambasador Kine ili barem počasni konzul, onda neće niko. ja sam ovde stranac i to se ne moze promeniti. nema velike razlike danas ili 2006 kada sam stigao. jednostavno je tako. in other news: zatvoren nas lokalni Ossie bar. ocajni smo jer smo ostali bez mesta gde smo bili kao kuci i druzili se. zatvarali smo bar i prastali se sa gazdom (koji se vraca u ozilend) jedno 5-6 puta
banecare1 Posted July 10, 2022 Author Posted July 10, 2022 ova tema mi dodje kao online dvenik, pa da ostavim i zapis o zatvaranju lokalnog bara koji je bio "druga kuca" za mnoge. malo gostiju zbog korone, niisu mogli da izdrze placanje kirije. u petak niko nije otisao na posao jer nismo mogli da se razidjemo do jutra 1
noskich Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 Malo je omanuo sa spelingom u nazivu bara, tradicionalno u Kini da se pogresi...
banecare1 Posted July 11, 2022 Author Posted July 11, 2022 5 minutes ago, noskich said: Malo je omanuo sa spelingom u nazivu bara, tradicionalno u Kini da se pogresi... vlasnik je australijanac i namerno je tako napisao
noskich Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 10 hours ago, banecare1 said: vlasnik je australijanac i namerno je tako napisao I gde ces sada kad je zatvorio?
Baldrick S. Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 12 hours ago, banecare1 said: vlasnik je australijanac i namerno je tako napisao Gde si ti bese? Peking ili Sangaj? Ja upoznao gazdu Paddy o'shea pa tako znam za pab, ako si u Pekingu. Moja neka ekipa se nije vadila odande, mada vise englezi i par evropljana.
banecare1 Posted July 11, 2022 Author Posted July 11, 2022 (edited) 7 hours ago, Zlurad said: Gde si ti bese? Peking ili Sangaj? Ja upoznao gazdu Paddy o'shea pa tako znam za pab, ako si u Pekingu. Moja neka ekipa se nije vadila odande, mada vise englezi i par evropljana. u pekingu sam i idem u paddy's godinama. gazda je francuz, veoma stalozen lik. bilo je par fotografija iz paddy's na forumu. evo jedna sa dorucka Edited July 11, 2022 by banecare1 1
Constantin Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 On 25.6.2022. at 5:16, banecare1 said: Late-night noodles scenes Ćingtao...koliko sam toga popio za 15 dana .... vidim da ti se omiljeno restoran zatvorio...na žalost i restoran omiljeni mog sina i društva, a i mogu da kažem moj, dok sam bio tamo, neki Ujgur držao...na San li Tunu.....kako se već piše.... A nudle...ja u životu nisam ni pokušao, dok moj sin, od kako je kročio na kinesko tle, razvaljuje....sreća, promenili smo destinaciju, ali ih se on povremeno, rado seća...... 1
Recommended Posts