banecare1 Posted September 19, 2021 Author Posted September 19, 2021 rostiljanje na uglju je zabranjeno u pekingu od pre par godina, tako da je ovo bila ilegalna hutong rooftop bbq party drum tower u daljini. 3
Friend Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Zasto je zabranjeno - zbog zdravlja ili drugo?
mlatko Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Nisi na uglju, bar se ne vidi...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
banecare1 Posted September 19, 2021 Author Posted September 19, 2021 21 minutes ago, mlatko said: Nisi na uglju, bar se ne vidi... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk au sto cepidlacis moze valjda rostilj na gas ili struju, ostalo nije dozvoljeno. sinoc smo koristili slomljenu stolicu i neke ugovore, posto je rostilj master advokat
mlatko Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 au sto cepidlacis [emoji23] moze valjda rostilj na gas ili struju, ostalo nije dozvoljeno. sinoc smo koristili slomljenu stolicu i neke ugovore, posto je rostilj master advokat [emoji3] u stvari moje je bilo pitanje ali na isto dođe, cepidlakav sam Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
jms_uk Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 (edited) Kad god vidim ove raznjice, setim se prve posete Kini i 'snack alley' (da li Sangaj, da li Peking) sa raznoraznim egzoticnim stvarima (jos zivi skorpioni i sl.) Ali nije bilo sve tako, u toj istoj poseti @banecare1 me je odveo na sjajnu pekinsku patku. Edited October 21, 2021 by jms_uk
banecare1 Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 3 hours ago, jms_uk said: Kad god vidim ove raznjice, setim se prve posete Kini i 'snack alley' (da li Sangaj, da li Peking) sa raznoraznim egzoticnim stvarima (jos zivi skorpioni i sl.) Ali nije bilo sve tako, u toj istoj poseti @banecare1 me je odveo na sjajnu pekinsku patku. nikada nisam bio na tim ulicama u pekingu i sangaju. pekinska patka i tri furunasa. davno bese, posle smo leteli zajedno do sangaja. to je tako, ako provedes par sati automacki poletis 1
banecare1 Posted October 23, 2021 Author Posted October 23, 2021 stigao u sangaj u sredu na seriju sastanaka i da vidim neku laboratoriju. imao sam previse obaveza da stignem u novootvoreni restorancic sa nasim rostiljem, to cemo za desetak dana kada opet dolazim na nedelju dana minimum. stigao sam da se vidim sa dobrim drugom, partnerom i klijentom. posto smo dobro odradili u oktobru i resili par bitnih stvari, poseta je bila prijateljska, da se malo pojede popije i vidi sta cemo dalje. pita drug, a sta bi ti jea, rekoh, daj neko meso kad vec ne mogu da stignem u Yugo Grill, to cemo zajedno sledeci put. riblja supa sa tofu i kuglicama iz skampi. ovo u casi nije voda vec kineska brlja. bamboo shots spicy duck feet crni luk i zvezda vecere, tha lamb 4 2
zorglub Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 On 23.10.2021. at 2:32, banecare1 said: bamboo shots Na šta liči to?
banecare1 Posted October 25, 2021 Author Posted October 25, 2021 4 hours ago, zorglub said: Na šta liči to? bamboo shoots imaju prijatnu teksturu. istovremeno su i mekane i hrskave, ali ne znam sa kojim proizvodom da ih uporedim. ukus je blag, prijatan i sladunjast. 1
banecare1 Posted October 28, 2021 Author Posted October 28, 2021 19 hours ago, kipo said: Mnogo mi se svidja vasa kafana. kafana je odlicna, ali pred bankrotom.
Recommended Posts