June 1, 20213 yr Author sta se vozi u kini. banecare1 il je fangio il je budala Edited June 1, 20213 yr by banecare1
June 1, 20213 yr Author sta se pije u kini. prvo smo sa vlasnikom ozi lokala izbacili dvosed na ulicu, posle ove pijance, zatvorili bar i otisli na pice na drugo mesto
July 6, 20213 yr Author vrucine su i nista se ne jede, ali zato se pije ping-pong u kraju. ako je srbija zemlja kosarke, kina je zemlja ping-ponga, tako da u svakom kvartalu ima stolova za igru. ja idem sa sinom cesto. kada sam na poslu on ode sam i cesto ga besplatno treniraju. za sada jedva izadje iz malih kada igramo, ali nadam se da ce uskoro da me sije
July 6, 20213 yr Author posto smo mi GMT+8, utakmice se kasno igraju, tako da je u lokalnom baru cesto cudan miks ljudi koji su dosli da gledaju fudbal i ostalih. ovde imamo kineze koji gledaju fudbal, dok uciteljice iz juzne afrike muvaju ruskinje za stolom i igraju sa lokalnim ozijem pod muziku inxs, ali niko nikome ne smeta, sve je harmonicno posle par casica
July 6, 20213 yr Author lazem, ipak imam jednu danasnju on topic. stigo srpski sir kineski narode. kupuj dok nije nestaloooo i jedna panorama za kraj i krecem na open mic. pitanje je mogu li izdrzati do 3 am za ita-esp
July 28, 20213 yr Author https://www-31g.bookeo.com/bookeo/b_thehutong_start.html?ctlsrc2=UW6rqMlZhUX%2B1T67Zi%2FwsHVHk7im8n5sozdPmmRcdoI%3D&src=02r&devent=231XNHWU3179FA84013C_2021-07-31_F3vIQB8P1aYE#prettyPhoto slucajno nabasah
September 8, 20213 yr Author narucio sam three eggs omelet, dobio three two eggs omelet nista, propustam rucak, svakako cu biti u vozu
September 8, 20213 yr @banecare1 ne mozes sest jaja da pojedes ? slabo u poslednje vreme jedem jaja, ali nesto mi u secanju da mi to nije predstavljalo problem ... 4 su bila minimum kao tinejdzeru moracu da probam
September 8, 20213 yr Author On 8. 9. 2021. at 9:47, cedo said: @banecare1 ne mozes sest jaja da pojedes ? slabo u poslednje vreme jedem jaja, ali nesto mi u secanju da mi to nije predstavljalo problem ... 4 su bila minimum kao tinejdzeru moracu da probam nije problem, ali je previse jer ima mnogo druge klope