Tihajeza Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Nisi valjda posle ovih restorana završio u ICU?Послато са SM-G960U помоћу Тапатока
banecare1 Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 1 hour ago, Tihajeza said: Nisi valjda posle ovih restorana završio u ICU? Послато са SM-G960U помоћу Тапатока nisam, sva klopa je posle
banecare1 Posted January 10, 2021 Author Posted January 10, 2021 (edited) mislio sam sa sam video sve vezano za prehrambenu industriju za 15 godina rada u kini, a onda se pojavila na trzistu kobasica Svetlana korisni proizvod ima i Viktor mozete da zapalite internet Edited January 10, 2021 by banecare1 1
banecare1 Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 gastro patnje stranace u kini red beans cake: 2
gospa buba Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 mislio sam sa sam video sve vezano za prehrambenu industriju za 15 godina rada u kini, a onda se pojavila na trzistu kobasica Svetlana korisni proizvod ima i Viktor mozete da zapalite internet [emoji3] asu ih spakovali ko luksuzni komplet chetki za kosu najprodavaniji za 8 mart [emoji38]ol:sent from bubamoto
banecare1 Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 https://worldofbuzz.com/would-you-try-this-mcdonalds-china-introduces-special-spam-oreo-burger/ u maku poludeli izgleda, mislim da i kinezi sa cudjenjem prate njihove budalastine. pre nekoliko nedelja su imali slicu akciju sa sladoledom u kombinaciji sa kineskim ljutim sosom 1
banecare1 Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 evo novosti https://mothership.sg/2021/01/mcdonalds-china-spicy-chilli-oil-ice-cream/ ovaj ljuti sos je super i stoji u mnogim restoranima besplatno na stolu. kao kod nasu biber i so (kojih u kini nema na stolovima) ne znam iz kojeg razloga su ljudi iz mcdonalds resili da ponude kinezima njihov sos na najobicnijem sladoledu
Popular Post banecare1 Posted March 24, 2021 Author Popular Post Posted March 24, 2021 stiga san u sangaj, ovaj sto je daleko od novog sada i spremam se da posetim jedan kiosk 7 3
nisam ja Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 jel i kinezi percepiraju ćevapčiće kao govanca il to samo japanci 😭
banecare1 Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 12 hours ago, nisam ja said: jel i kinezi percepiraju ćevapčiće kao govanca il to samo japanci 😭 to mogu da ti javim za vikend kada cu biti tamo prvi put. sumnjam
banatjanin Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 @banecare1 kako se zove mesto i gde je tačno, pitaju evropski prijatelji koji rade u Šangaju
banecare1 Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 25 minutes ago, banatjanin said: @banecare1 kako se zove mesto i gde je tačno, pitaju evropski prijatelji koji rade u Šangaju Nema rakije jos uvek, tesko za nabaviti, al bude vinjaka. Bice otvoreno u subotu posle 7 rade samo vikendom. adresa i vise info nize: Dosta ste čekali! Uskoro se otvara YUGO roštilj u Šangaju sa autentičnim balkanskim receptom za pljeskavice i ćevape! Lokal će biti otvoren na raskrsnici Wuding ulice i Shaanxi ulice, u blizini kluba UP. Klasični roštilj na ulici, naručiš pljeku, ćevape ili batak (bez kostiju), po receptu Nišlijskih majstora za meso, kažeš šta želiš od priloga (koji će biti izloženi na prozoru, kupus, luk, ljutenica, Tarator...) i klopaj kao da si u otadžbini! Domaće pivo će biti na raspolaganju kao i rakija! Cene veoma pristojne, da ne kažem jeftine Ekipa koja otvara ne želi da zaradi pare na ovome nego želi da i ona jede tu kada god poželi dobru bahatu pljeku i da jugosloveni napokon mogu da dovedu drugare i da im pokažu kako se jede na Balkanu! A dok se ne otvori lokal (otvaranje će biti ovog meseca, najkasnije početak sledećeg) pozivamo vas da dodjete 20og marta na "Support Locals" market u Kangding ulici, gde je Bubbas i Alimentari, gde ćemo imati naš booth i gde ćete moći da probate pljeke, ćevape i piletinu na roštilju!!! Pečemo na uglju, tako da ćete osetiti miris balkanskog roštilja već blok pre nego što nas vidite!! Rakija shots also attending the event!! Vidimo se 20og!!! Ps. Slobodno ubacite još prijatelja Yugoslovena u grupu!! 🇷🇸🇲🇰🇭🇷🇸🇮🇲🇪 🇧🇦 3 1
banecare1 Posted April 29, 2021 Author Posted April 29, 2021 serbian cheese makes you reach orgasm from the first bite 2 7
Recommended Posts