Frank Pembleton Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Bane are kakvog manekena imate!http://rs.n1info.com/Svet/a492127/Putin-poklonio-tortu-Si-Djinpingu.html...shiit has hit the fan...
kipo Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Bas citam ovo i sjetim se da banecare mozda ima veze s ovim
banecare1 Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 super je ovo reklama, ali mogao je ovaj put nesto drugo da mu pokloni.
noskich Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) On 2.5.2019. at 0:54, namenski said: Kada bih spao na to da mi pica u nekoj Australiji ili Ameriki bude bolja od pice u Italiji, popeo bih se na vrh Himalaja i nikada ne bih sisao Obaska sto ce biti da u Italiji imas sijaset malih mesta u kojima jos uvek mozes da petkom/subotom uvece vidis cele porodice kako su izasle da zderutm i koje - bice - bice znaju sta je pica, sto ce reci da ne moze niti sme da im se uvali to sto si ti jeo u toj tvojoj Italiji. Dovoljno je za pocetak da se malo maknes sa autoputeva i takozvanih tpopularnih turistickih destinacija, прошњувараш malim mestima poput, na primer, Lodija, Kreme, itd, itd..., da pomenem samo neka, onako random... Svetski sampionat pica u Italiji - pobednik je picerija iz UK, veganska. https://www.independent.co.uk/life-style/vegan-pizza-best-award-purezza-championships-italy-parma-a8885731.html Purezza, the UK’s first vegan pizzeria, has won a top prize at the World Pizza Championships. The Campionato Mondiale Della Pizza, or World Pizza Championship as its more commonly known, is held in Parma, Italy, every year and has been running since 1991. Despite attracting over 6,500 independent pizzerias from across the globe each year, 2019 marked the first time a vegan pizzeria entered the prestigious competition, which took place between 9-11 April. Purezza, which has restaurants in Brighton and London and is in the process of opening a vegan mozzarella factory, entered into the award’s Pizza Classica category this year. Edited June 21, 2019 by noskich
precog Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 italijani u uk, sigurno nije joe baker is wellsa kuhar.
noskich Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 On 21.6.2019. at 17:10, precog said: italijani u uk, sigurno nije joe baker is wellsa kuhar. Nebitno ko je, rasprava je bila o lokaciji restorana. U danasnjem svetu lokacija je sasvim nebitna. Davno je proslo vreme kada si zarad probanja najbolje kuhinje morao da ides u zemlju porekla iste.
banecare1 Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 dugo nisam svracao, ima da vas udavim sa jucerasnjom manifestacijom. jeste 99% offtopic, ali ne znam gde da pisem. jedan od bitnijih i lojalnijih klijenata je organizovao festival stepskog jogurta za promociju svoje nove fabrike i proizvoda koje su pustili u pogon. moj plan je bio da posaljem naseg glavnog mikrobiologa sa menadzerom prodaje i smugnem na odmor, ali vlasnik firme u kojoj radim je ocenio da bi morao ici i ja, tako da sam zavrsio ove nedelje u unutrasnjoj mongoliji umesto boke kotorske doleteo sam preksinoc u grad ulanqab posle overnight leta iz moskve za peking i kratkog pit-stopa da promenim kofer. jucerasnji program je poceo u pola osam pa do posle ponoci, malo je reci da sam bio grogi i neraspolozen. prvi i dosadnijji deo programa je bila oficijalna manifestacija u prisustvu lokalnih i pekinskh vlasti, partnera i klijenata. govori, nagradjivanja i naucni forum o jogurtu. fabrika je nama bitna jer smo im prakticno formirali asortiman, ali za nacionalni nivo najvise sto su mogli dobiti je zamenik ministra, koji je dosao u donjem delu trenerke. to je neki cudan trend na severu kine, ako si veliki boss, dolazis na pregovore u trenerci. posle rucka poseta novoj fabrici. imaju i spomenik jogurtu odlazak u stepu. na prolazu prema mongolskom altaru mora da se popije shot mongolskog alkohola. sipaju double, meni je njihanjje vec posle prve krenulo. pre ispijanja se prka gore-dole i maze po celu.
banecare1 Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 altar to je valjda aobao. ima ih dosta po unutrasnjoj mongoliji u uglavnom su veci. obisli smo ga tri puta i polivali jogurtom za dobru prodaju. unutrasnja mongolija je priicno vetrovita, tako da ima puno vetrenjaca
banecare1 Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 posle obilazka stepe i aobao, idemo na veceru. u sali pored obilja hrane, pije se za uspesan rad nove fabrike. sve po ps: gore-dole-celo-bottoms up za stolovima i na sceni priredjen je i prigodan program
banecare1 Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 posle vecere i alkohola krece vatromet i doskoteka. par puta me vlasnik uvukao u masu. posto je on skakao morao sam i ja, ali nije mi bilo tesko, jer su se prilicno potrudili oko svega i vidno bili veoma zadovoljni i zahvalni sto smo se pojavili zasigurno najbolja zurka od ulan batora do kineskog zida
banecare1 Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 neka ste pobrisali ono smece idemo dalje: 29-30 Shijiazhuang 31 Shanghai 1-2 Hong Kong 3-4 TBD 4-5 Guangzhou 6 Shenzhen 7 Nanjing 8 Suzhou 9 Shanghai 10 Beijing 12 Moscow...
Skyhighatrist Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 7 minutes ago, banecare1 said: neka ste pobrisali ono smece +1
banecare1 Posted August 4, 2019 Author Posted August 4, 2019 slucajno zalutali na riblju pijacu u guangzhou kad smo vec bili tamo potrazli riblji restoran i nasli ga u zgradi sa prve fotografije. nikakvih znakova, usli u prometan haustor i nasli znak za restoran na 5 spratu, a gore ogroman prostor sa 250-300 gostiju.
Recommended Posts