noskich Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 (edited) 41 minutes ago, namenski said: A jel za picu na primer, ovo daju kao prilog ili se doplacuje : Aj ne seri 'leba ti sto se primecivanja iz Srbije tice, sa sve tim globtroterisanjem. Obaska sto mi se jebe za globalno znacajnije gradove kao merom za bilo sta Evo ti Kampot, gradić od 50 hiljada duša na jugu Kambodže, a lagano ne samo što ima zastupljene sve te različite kuhinje, nego možeš da biras. Indijskih i italijanskih restorana ima makar 3-4, ima i nemačka pekara. Nedaleko odatle u Sihanukvilu naš čovek otvorio pekaru, mesaru i restoran. Edited May 2, 2019 by noskich
vladavsnarod Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 23 hours ago, namenski said: Obaska sto mi se jebe za globalno znacajnije gradove kao merom za bilo sta Cak ni za dobar marketing? Balkan House - Nairobi
namenski Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 2 hours ago, vladavsnarod said: Cak ni za dobar marketing? Balkan House - Nairobi Marketing je nesto drugo Obaska sto smo po tom pitanju uvek lose stajali. Ali da u Sihanukvilu ne moram da brinem ako mi se prijedu ћевапчићи, to je malo previse globalizmatm barem za mene... A sumnjam i da bi mi izlecilo eventualnu nostalgiju.
banecare1 Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 opet sangaj. dva sajma, dve ekipe iz rusije. ne znam sta ce biti izmedju sajmova. mozda turizam koji ce preci u alko-maraton sa lokalnim probisvetima. sinoc ibeer - kineska verzija pivnice russian sausage iz harbina bilo je i riba danas sam rucao u menzi sa partnerima. za 3 dolara pola pileta /guske / patke sa salatom i rizom.
banecare1 Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 posto smo zavrsili izlaganje na bakery par fotografija i videa. sledece nedelje sajam uzvozne robe na nacionalnom paviljonu rusije, to ce biti mnogo zabavnije sigurno kinezi bas i ne znaju sta je pavlaka i tvorog, a to smo ove sezone izbacili kao osnovne sirovine za pekarsku industriju posto smo krenuli sa proizvodnjom pavlake, tvorog krecemo za par meseci. dodju, gledaju, probaju sa nevericom. krenuce to sigurno jer posle posete provincije xinjiang 2 od 4 klijenta su poceli proizvodnju torti koje smo im predlozili sa nasim sirovinama. firma sa kojom smo pevali karaoke i plesali je vec ukljucila par proizvoda u asortiman i aktivno ih reklamira evo i poznate pekarske ekipe. nisu jadni znali sta ih je snaslo jer im je sve novo, ali nisam dzabe isao sa njima. posle prve prodaje mnogo uvereniji i opusteniji tokom pregovora
banecare1 Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 posle sajma pobegnemo u hotel tako da nije bilo previse vecera. kada su nas ipak odvukli na klopu bio je tofu koji mi se opasno svideo. ostalo je isto dobro, ali sve vec vidjeno ovde dosta se pilo jer su dosao i distributer sa kojim smo radili u xinjiangu, to je onaj decko sto je spavao na masazi u jednom od prethodnih postova, tako da smo po kineskoj tradiciji isli do susednog stola da nazdravljamo
banecare1 Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 to bi bilo skoro sve od materijala koje imam, osta mi je jedan kratki video sa sajma i danasnji dorucak. prolepsalo se vreme u sangaju, nama je pravo je uzivanje jesti na terasi jer kod nas u pekingu stanovi su 99% bez terasa na kojima moze da se sedi
banecare1 Posted May 17, 2019 Author Posted May 17, 2019 za ovu nedelju izdvajam vijetnamsku spicy beef corbu. toliko je dobra da smo 2 puta jeli u "Saigon Mama" tokom trodnevnog sajma na sajmu je bilo svega rusi su se potrudili sa nacionalnim paviljonom. politicarima i birokratama sam morao malo da objasnim. trenutna inspiracija pratnja delegacije na degustaciji kod nas
Haralampije Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 bane moze jedno pitanje: uz cega se koristi crni sos od maslacka ?
banecare1 Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 18 hours ago, Haralampije said: bane moze jedno pitanje: uz cega se koristi crni sos od maslacka ? moji kinezi kazu da se maslacak koristi za proizvodnju lekova, a za crni sos su me prvo pogledali sta mi je, a posle rekose da verovatno ima, ali znaju gde se koristi.
Tihajeza Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 2 hours ago, banecare1 said: moji kinezi kazu da se maslacak koristi za proizvodnju lekova, a za crni sos su me prvo pogledali sta mi je, a posle rekose da verovatno ima, ali znaju gde se koristi. Garant te Haralampije navuko da pitaš za lek za impotenciju.
Haralampije Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 6 hours ago, banecare1 said: moji kinezi kazu da se maslacak koristi za proizvodnju lekova, a za crni sos su me prvo pogledali sta mi je, a posle rekose da verovatno ima, ali znaju gde se koristi. ok. hvala,okacicu sliku kad stignem pa ces najbolje znati sta je, ovi cajnezi ovde ga prodaju kao sos od maslacka 4 hours ago, Tihajeza said: Garant te Haralampije navuko da pitaš za lek za impotenciju. srami se nezasita djevojcice
banecare1 Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 On 20.5.2019. at 16:09, Haralampije said: e nasao sam ga, ovako izgleda kitajci kazu da je taj sos popularan i jede se uz sve, ali nema tamo maslacka. kupice mi da probam. danas sam bio vredan pa sam snimio lokalni food court za ovaj topic
Recommended Posts