banecare1 Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 ove godine sam non-stop na putu, ali telefon mi je toliko ostario i bas ga slabo koristim - stedim bateriju. steta, jer ima sta skljockati, moracu da se ponovim u dogledno vreme. trenutno sam u sangaju. ovo je treci put od sredine marta, danas palim za Xinjiang, u sredu Dalian, posle toga ko zna... trening za Xinjiang je bio sinoc. opet omiljeni hot-pot. imali smo i zecetinu koju je distributer doneo sa puta u Hunan provinciju, tako da je zeka bio prilisno ljut. na sajmu hotelex mnogo interesantnog ima da se vidi. popularne kokosijje nogice su specijalitet koji sam i ja zavoleo. evo kako izgledaju kada ih srede za reklamne materijale kao sto rekoh slikao sam malo, od hrane nemam nista vise, evo jos caj i jedan selfi sa koleginicom tokom cekanja taksija za sajam (ako je ovo selfi jer je u ogledalu, mozda ima termin koji ja ne znam)
banecare1 Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 kad sam vec ovde, malo off topica, svakako sam okupirao ovu temu za vecinu putovanja po kini koristim voz, bas ako moram na drugi kraj kao danas shanghai-urumqi sto je 5+h let ili peking - guandong/HK sto je skoro 4h koristim avione. ima i relazija kao npr dalian, koji je ispod sata avionom, ali vozom mora da ide oko bohajskog zaliva, neki ga nazivaju cak morem, tako da je brzim vozom 5 sati. nize fotografija na desetak km od sangajske zeleznicke stanice Hongqiao i segment iz puta. vozovi zu prilicno udobni za rad, tako da ja obicno krenem pekarskim oko 6h i u 12 sam na rucku u sangaju. u putu moze komotno da se dremne ili radi. ima i pivo za vecernja putovanja, intenet je dovoljno dobar da preko strima pratim NBA koji se po kineskom vremenu igra prepodne.
Moća Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dobro bre Bane ti u Kini, centru jeftinih a dobrih telefona(renne stop) nosis neki na izmaku snaga. Uzmi lepo Mi9(opet renne stop) i uzivaj. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
noskich Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 5 hours ago, banecare1 said: kao sto rekoh slikao sam malo, od hrane nemam nista vise, evo jos caj i jedan selfi sa koleginicom tokom cekanja taksija za sajam (ako je ovo selfi jer je u ogledalu, mozda ima termin koji ja ne znam) Koleginica tip top.
nisam ja Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Plus 1 za koleginicu. I bane kineski car naravno.
Moća Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 I daj malo vise slika koleginice a manje tebe.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
banecare1 Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 specijalno uslikano sinoc jer vidim interesovanje za koke
peralozac Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Moj skromni doprinos jako zanimljivoj temi. Xiamen, provincija Fujian. Neki deo guske. Praseće uši. Patlidžan. Pržena riža. Piletina sa kikirikijem i vutra ultra ljutim papričicama. Ovo u ljuskama od jajeta nije jaje već kao neki puding od manga, da se gasi ljutina. Slaninaja. Kineska radža, 52%. I u skladu sa modernim trendovima, koleginica
banecare1 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 Welcome to Urumqi, Xinjiang. trapeza + 3 flase rakijestine. gazda nije bio zadovoljan sto me nije oborio pod stol, tako da sutra zove druga koji ce to moci da uradi. bas je tesko nekada sa njima po tom pitanju
banecare1 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 @peralozac kako ti se svideo patlidzan? do kine ga nisam nesto jeo, ali ovde konzumiram redovno. sletanje u Xiamen je zivopisno. mi smo juce posle Gobi pustinje preletali zivopisne Tien Shan planine do spustanja u Urumqi.
peralozac Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 1 hour ago, banecare1 said: kako ti se svideo patlidzan? Odličan, mada bio sam baš gladan, sve mi bilo odlično
banecare1 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 danasnje radno mesto nove torte i kolaci za kinesku omladinu za rucak takeaway plov. nastavljamo sa unistavanjem janjetine. makar cu imati dobru podlogu za vecerasnje takmicenju u ispijanju lokalne brlje. ne volim je, ali vidim da su se naostrili i da nemam kud
banecare1 Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 12 minutes ago, Host said: Bane, jel ima neki kineski dezert da valja? lubenica tanki su sa slatkisima skroz.
nisam ja Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 kolačići od riže preliveni čokoladom i pohovani sladoled. realno više i ne treba.
ToniAdams Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 8 hours ago, Host said: Nema dobrog slatkisa u celoj Istocnoj Aziji. Proplakao bih u ruralnom Tajlandu za cokoladom. one japanske sto se salju postom?
Recommended Posts