Lancia Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 4 hours ago, banecare1 said: macau hot pot sauce master jel ovo sos ili supa?¿
banecare1 Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 sos za hot pot u hot pot restoranima se narucuje: 1. tip hot pot supice (obicno se lonac deli na dva dela - ljuti sa sicuanskim biberom npr i aljuti recimo sa gljivama) 2. sirovi sastojci koji se ubacuju u lonac 3. sos se obicno ne narucuje, vec ima deo sa asortimanom
Moća Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Kakvi su Kinezi sa ljutim u odnosu na nas? jJel jedu više ili manje ljuto?
banecare1 Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 5 hours ago, Moća said: Kakvi su Kinezi sa ljutim u odnosu na nas? jJel jedu više ili manje ljuto? znacajno vise. zavisi od provincije. u sichuanskom ili hunanskom restoranu samo u caj ne trpaju papricice moji klinci cepaju ljutinu od 7-8 godine. cerka najvise voli indijsku, a sin kineske spicy noodles.
banecare1 Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 (edited) hokkaido king crab Spoiler Edited January 19, 2019 by banecare1
Redoran Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Samo da napomenem da je ovo 1 neviđeno carski topik.
Haralampije Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 5 hours ago, Redoran said: Samo da napomenem da je ovo 1 neviđeno carski topik. + tisucu
banecare1 Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 hvala na pohvalama danas je nova godina kod nas kineza. najvazniji i najduzi praznik. peking je prazan jer je vecina otisla u zavicaj kod roditelja. kao sto je kod nas ruska salata, kinezi isto imaju jela koja su obavezna na novogodisnjoj trpezi. pre svega jiaozi fotografije nisu moje, posto ja nemam kineskinju familiju. ovo je od poznanika jermena koji je ozenjen sa kineskinjom posto nastupa godina svinje i na kulinariji smo, evo jedna kratka reportaza sa cvarcima. ja nisam probao, prica se da nisu losi
banecare1 Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=d_uIyUdjga4
jms_uk Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Posto imamo jedan poveci projekat u Kini, kao i jednu Kineskinju u ofisu, danas smo proslavili NG sa pravljenjem dumplings-a A firma je i castila malo sa crvenim kovertama Sent from my iTelephone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 (edited) nađoh ovo na netu, kako se skuplja višak masnoće, mislim ko to postoji 😉 https://twitter.com/Mrvki/status/1092856207725887488 Edited February 5, 2019 by Frank Pembleton
banecare1 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 (edited) u ponedeljak krecem na novu turneju po kini. nece me biti kuci jedno mesec dana, mozda neki kratki pit stop napravim i to je to. nemam precizan plan jer imam paralelno 2-3 ekipe koje se vozikaju po fabrikama, ja treba da skontam ko moze vise sranja da napravi bez kontrole u pogonima, na vecerama i da im se pridruzim evo jedna off toppic pre odlzka. mozda sam vec kacio ili spominjao kako u mom kraju peru plocnike. ajd sto peru, nego i suse edit: gledam nesto ovu fotografiju i sve razmisljam sta li ceka ona u crnom kod lava. nije petak Edited March 2, 2019 by banecare1
banecare1 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 nisam ocekivao da ce biti materijala za post danas, ali su mi banuli kolege iz moskve da ih vodim na pekinsku patku. srecom imamo odgovarajuci restoran na 20 metara od ofisa. trazio sam da nam pokazu kako se jede patka. kolega nije ukljucio snimanje iz prvog puta, tako da sam morao zamoliti osoblje da ponove demo. malo atmosfere. posto je vikend ima muzike i dosta porodica
Recommended Posts