gospa buba Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 2 hours ago, Moća said: Sladoled sa pomfritom??? to mala deca kod nas jedu opushteno. i sladoled sa smokijem
banecare1 Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 On 3/9/2018 at 8:14 PM, Moća said: Sladoled sa pomfritom??? da stigli smo i do pekinske opere. ovo je nas proizvod u asortimanu najvece pekinske mlekare, nema sale sa takvim simbolima ovde.
banecare1 Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 1 minute ago, Moća said: A video sam klip ne zajebavaj nisam znao da je bilo kod vas, ja danas video u kod nekih kineza.
Haralampije Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 1 hour ago, banecare1 said: Sace ovi gejevi sto im smeta kad se sprema kunic da te rastrgnu
banecare1 Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 utanjio sam sa kulinarskim izvestajima sa putovanja po kini. nikako da otvore brzu prugu iz pekinga do ulanqab (unutrasnja mongolija), tako da sam juce morao da ustanem u 2:45 a.m. na pekarski let i vratio se kuci debelo posle ponoci. ne bi izdrzao do kraja, ali dan je poceo sa jednim doruckom i po pose takvog dorucka ne moras da jedes nista vise do kraja dana isli smo kod jednog od prvih klijenata, koji razbija sa prodajom. gazda je napravio novu fabriku sa spomenikom nasem jogurtu pred odletanje hot pot i brda janjetine. bilo mi je lose u avionu od kolicine mesa koju sam pojeo za tri obroka tamo iznutrice i cvece verovatno sam posotvao nesto slicno vec, jer je ovo fabrika na kojoj sam bio 4-5 puta. imam prilicno ambiciozan plan putovanja na jesen, tako da ce biti novog materijala sa nekih novih lokacija.
nisam ja Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 šta je na drugoj slici? mora biti vraški ukusno da bi prelomio žvakati one pipke i bodlje.
banecare1 Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 (edited) 7 minutes ago, nisam ja said: šta je na drugoj slici? janjece iznutrice valjda. corba ubija kako je dobra. to je glavno jelo za dorucak, svi to klopaju - to i mlecni caj sa mesom i sirom (vel'ka cinija). caj sluze po defaultu na svakom obroku Edited August 21, 2018 by banecare1
banecare1 Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 (edited) Shenyang Edited September 18, 2018 by banecare1
banecare1 Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 (edited) Jinan Edited September 18, 2018 by banecare1
kud_genijalci Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Inače, najbolje blanširati povrće isečeno na tračice, na 3 minuta pa preseći ledenom vodom. Meso uvaljati u gustin i natrijum glutaminat i beli biber pa prepržiti. Izvaditi. Ubaciti blanširano povrće, ako treba doliti ulja. Ulje ne measlinovo, već od ssmenki grožđa. Dodati meso, začiniti sojinim sosom, ribljim sosom, šekerom, ljutom papričicom, još kačićica gustina razmućena u hladnoj vodi. Kada se zgusne - za minut najviđe - izručiti u udubljenje od kačamaka ili integralnog pirinča.
Haralampije Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Bane javi kad stignu prvi papci sto ih Vucic izvozi
banecare1 Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 17 minutes ago, Haralampije said: Bane javi kad stignu prvi papci sto ih Vucic izvozi papke cekamo kokosije nogice tamanim sa zadovoljstvom. ona riba je bila jesetra u komadima i 4 somica. ja ne volim nesto, ali koleginice su bile odusevljene. rusi jesetru zovu царская riba, a ako je царская (императорская ili кремлевская) znaci da je очень хорошо
Recommended Posts