teacher Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 **edit: uco, dabovic se zajebavao. procitaj mu edit.:(šalim se i ja. gledao sam prvu epizodu i ok je.
Аврам Гојић Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 :(šalim se i ja. gledao sam prvu epizodu i ok je.
ToniAdams Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 a sto svi u tim fentazi uracima izgledaju kao hevimetalci?
kim_philby Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 a sto svi u tim fentazi uracima izgledaju kao hevimetalci? http://www.youtube.com/watch?v=NQE1Q1NILfQ
Indy Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 drugim recima nece mi se ovde vise ponoviti avatar.Nece vise, ali ni manje. :D
ToniAdams Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NQE1Q1NILfQmislim da je ova sto jase ovo cudo bila moja prva cura, jos dok sam gledo decji program i zivkovicevu emisiju.
porucnik vasic Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Е Мартни џуда чини чим и ја макар једном могу да будем на правој страни, на оној где су другови Ким и Дабовић.
ToniAdams Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 pih, barem sam pre tebe dovatio aksu i modesti blejz
Weenie Pooh Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kakvi ste bandwagoning hipppsters to je strašno. Odgledali jednu epizodu i odmah se skupili: meni se sviđa, meni se ne sviđa, meni se sviđa ali sam parodičan pa se pravim da mi se ne sviđa, oneliner na onelinera, klipić na klipića...Samo da se zna, kolega Calavera i ja smo se na ovo ložili 6 meseci pretpremijerno, before it was cool! <_<
S.L. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Nisam otvarao temu dok nisam odgledao prvu epizodu.Plus je što je Led odrađen kao ogroman mač, kao u knjizi.Minus je što valirijski čelik, nije ni pomenut, niti prikazan. :(Imena likova se ni ne pominju. Koja je to prednost za ljude koji su čitali serijal,ali i hendikep za one nisu, pa nemaju šanse da pohvataju ko je ko...Deneris treba da ima ljubičaste oči, ne zelene Zimovrel (Winterfell) uopšte nema zidine?Mada je ono drvo baš lepo prikazano... Robinjica koja treba da je nauči kako da zadovolji muža. Iz knjige, stekao sam utisak da je ona tek nakon smrti svog brata naučila da postoji,i onda preuzima stvari u svoje ruke (kada izvede muža van šatora, na "jahanje" * ) * nisam namerno vulgaran, već mi se čini da je baš tako opisano u knjizi :D Sve u svemu, ok je ako se gleda kao minijaturan siže knjige. Šturo i sažeto.edit: ubačeni spojler tagovi. jbg ne videh na vreme. Edited April 20, 2011 by S.L.
Ryan Franco Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Iz knjige, stekao sam utisak da je ona tek nakon smrti svog brata naučila da postoji,i onda preuzima stvari u svoje ruke (kada izvede muža van šatora, na "jahanje" * ) * nisam namerno vulgaran, već mi se čini da je baš tako opisano u knjizi :DE ovo je lep primer toga što svakako treba trpati u spojlere. Edited April 20, 2011 by McCabe
Calavera Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 (edited) Deneris treba da ima ljubičaste oči, ne zelene Ne samo ona, nego i Viserys. Probali su sa socivima, ali se odustalo jer nije lepo izgledalo ili su im bili neudobni ili sta vec... nije da je to neki uzasno bitan detalj.Sve u svemu, ok je ako se gleda kao minijaturan siže knjige. Šturo i sažeto.Ja bih pre rekao ekonomicno i pametno, a serija vredi i ako se posmatra kao zasebno delo (koliko se to da zakljuciti posle 1 epizode). I pripazi da koristis spojlere kad spominjes ono sto u seriji tek treba da se desi. :) Edited April 20, 2011 by Calavera
Recommended Posts