kim_philby Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 to je lebdelo u vazduhu od prvog momenta. jeca i pera, mighty duo vaistinu.jebiga. seks je cudo cak i kada ga nema.nego mene ovo bas i ne zanima a ono je retko glup budenov intervju.
Gonzo Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 nego mene ovo bas i ne zanima pa da, večita avangarda, ko oni tvoji kontrastovci. <_<
kim_philby Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 pa da, večita avangarda, ko oni tvoji kontrastovci. <_<pa da a i malo mi je smesno da se ljudi cude sto 1 pevacica ima neke stavove.
Gonzo Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 pa da a i malo mi je smesno da se ljudi cude sto 1 pevacica ima neke stavove.meni super ako je istina. jeca topuzina u rukama druge srbije. subverzija all the way. pero sve ti je oprošteno.
Miralem Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 cude se kvazielitisti, koji misle da izvan njihovog staklenog zvona vladaju neandertalci i tuku se koskama.
Otto Katz Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jebiga. seks je cudo cak i kada ga nema.Pogotovo kad ga nema. nego mene ovo bas i ne zanima Kako li tek pratiš ono što te zanima. JK je "ovo", niži stupanj života? Dobro. Ali Jeca&Pera, duo fantastikus! Samo da nastave.
kim_philby Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Pogotovo kad ga nema. Kako li tek pratiš ono što te zanima. JK je "ovo", niži stupanj života? Dobro. Ali Jeca&Pera, duo fantastikus! Samo da nastave.pomno. ko staljin bulgakova.
Gonzo Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 meni super ako je istina. jeca topuzina u rukama druge srbije. subverzija all the way. pero sve ti je oprošteno. Ali Jeca&Pera, duo fantastikus! Samo da nastave.+1ali miraleme, štaš ti ako je istina, uteraće ti na kvarnjaka i ispašće da hejluješ pericu?
kim_philby Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 cude se kvazielitisti, koji misle da izvan njihovog staklenog zvona vladaju neandertalci i tuku se koskama.miralem mi je uslisio zelju i poceo je da stalkuje kralja luja! ima boba!
Miralem Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ne hejlujem ja nista. ima bas dosta ljudi okolo koji su ateisti i misle da pedere ne treba kamenom u glavu, nemam kad da pred svakog padnem nicice i ljubim mu skute. eventualno bih joj savetovao da ne ostavlja peru i svoj novcanik same u sobi. eto toliko.
Gonzo Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ne hejlujem ja nista. ima bas dosta ljudi okolo koji su ateisti i misle da pedere ne treba kamenom u glavu, nemam kad da pred svakog padnem nicice i ljubim mu skute. eventualno bih joj savetovao da ne ostavlja peru i svoj novcanik same u sobi. eto toliko.dobro šta se ljutiš odma ^_^
Otto Katz Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 miralem mi je uslisio zelju i poceo je da stalkuje kralja luja! ima boba!A ne, ne čudim se, niti sam pod zvonom. Ali JK me fascinira kao heroina i + su mi ultraveseli motivi kritike i raskrinkavanja, od goustrajtera do bračnog prostituiranja (a ovo je, priznat ćeš, bilo urnebesno). I ne smije više gmazina na mene, žene me sad vole još više, a postao sam i gej ikona.
kim_philby Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A ne, ne čudim se, niti sam pod zvonom. Ali JK me fascinira kao heroina i + su mi ultraveseli motivi kritike i raskrinkavanja, od goustrajtera do bračnog prostituiranja (a ovo je, priznat ćeš, bilo urnebesno). I ne smije više gmazina na mene, žene me sad vole još više, a postao sam i gej ikona.dobro nastavi i dalje. meni je to vec nekako ogadio dusan maljkovic ali shvatam da je to samo moj problem.
Caligula Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 (edited) objasnila naravno, al kauboj ko i uvek voli sve da digne na moralnu™ ravan. koliko se samo mučenica/nesretnica rentira 24/7 za mnogo manje. Spektakularno ste došli u 2 koraka do Marxovog viđenja braka, a opet zahvaljujući Zorou. Ti CowBoyu izvini, ali malograđanska (tj. da kakva druga) moralnost ima osim ljekovitog zgražanja i nezamjenjljivu ulogu u dijalektičkom procesu.A-ha! Dakle, ja pocnem da govorim o nelogicnom koriscenju reci "svoj", a iza dzbuna odma' skoce Gonzo i KL da to preimenuju u moralisanje (malogradjansko, a kakvo drugo)... ok, priznajem - za makjavelistu je sve vam makjavelizma moralisanje, i tu leka nema.Moj problem je, izgleda, sto nisam makjavelista. Za utehu, ima i ljudi sa vecim problemima.btw - nikog nisam osudjivao (dapache, kinze, pogledaj moje ucesce na ovoj raspravi, branim od "moralista" ovu nesrecnicu sve vreme) samo sam ukazivao na potpuno pogresnu primenu odrednice "bila i ostala svoja".Po takvim merilima, Arkan i Kapone su jos svojiji, odnosno njihovu svojost je jos lakse braniti/dokazati. O Slobi Slobodi da i ne govorim - ta on je olicenje coveka koji je ostao svoj.Aj sad spinujte dalje. To vam (obojici) najbolje ide.edit: za mene je Ranko Munitic dobar primer coveka koji je ostao svoj. A on je, valjda, nasiroko poznat kao malogradjanin/moralista. Edited November 23, 2010 by CowBoy
Miralem Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 dobro šta se ljutiš odma ^_^sto sam impulsivan, valjda.A ne, ne čudim se, niti sam pod zvonom. Ali JK me fascinira kao heroina i + su mi ultraveseli motivi kritike i raskrinkavanja, od goustrajtera do bračnog prostituiranja (a ovo je, priznat ćeš, bilo urnebesno). I ne smije više gmazina na mene, žene me sad vole još više, a postao sam i gej ikona.i postujem izbornu volju ravnopravnih gradjana i gradjanki. a 10 evra jos vise.
Recommended Posts