Shan Jan Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Od 23eg do 30ogDodzavola, jedino tog 23. mogu a kapiram da ce biti guzva tipa nenormalna jer je dan tipa nedelja. U koliko sati se otvaraju kapije? Link to comment
Willow Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) tolko je bio i prošlih godina kolko se sećam..Pa ništa, preskočiću sajam i ove godine, nema druge... Nisam poludeo, da bih im dao 250 din. za ufur, i onda ono probijanje kroz nepreglednu reku tela...u svakom slučaju nedugo posle tog ima onaj u domu sindikata koji ne propuštam +1. Božićni sajam u Domu Sindikata, cene su sa popustom, zastupljeni svi izdavači koji me zanimaju i asortiman knjiga je ok. Edited October 17, 2011 by Willow Link to comment
badenac Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 U koliko casova se u nedelju,23. oktobra otvaraju kapije sajma? Link to comment
Töölönlahti Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Među hrkljušom na Sajmu knjiga uvek se osećam kao Blade u Blade 2...... osim što furam drugi stajling, idem nenaoružan i dan je.Nameračio sam se da čerupam neke stručne knjige, pa ću ići drugog dana najverovatnije, dok još nije naleteo revnosni štreberski ološ da probere šta valja. Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Moja kurčeva firma iska da držimo stražu na sajmu, a nisu nam nabavili ni propusnice ni ulaznice Link to comment
ajgor Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 U koliko casova se u nedelju,23. oktobra otvaraju kapije sajma?Po zvaničnom obaveštenju sa sajamskog sajta, posetioce će puštati od 15 časova, mada verujem da će biti i ranije. Link to comment
badenac Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Po zvaničnom obaveštenju sa sajamskog sajta, posetioce će puštati od 15 časova, mada verujem da će biti i ranije.Zahvaljujem. Link to comment
darling Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Moja kurčeva firma iska da držimo stražu na sajmu, a nisu nam nabavili ni propusnice ni ulaznice pa preskocite ogradu, sta je tu problem :) Link to comment
Moća Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ima li kakvih informacija o popustima na sajmu? Ja resio da pazarim ceo serijal Martina posto sam procitao Igru prestola. Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 pa preskocite ogradu, sta je tu problem :)Jebaće nas ružno ministar ako mu dođemo zadihani na štand. Link to comment
Shan Jan Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ajmo par predloga za SF u zadnjih par godina da valja :) Link to comment
Moća Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Si citao Igru prestola? Ako nisi imas 6 knjiga u seriji pa biraj. Link to comment
Shan Jan Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 To mu dodje epska fantastika. Mozda uzmem u nedostatku nekog SF-a... Link to comment
darling Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Jebaće nas ružno ministar ako mu dođemo zadihani na štand.dacic? sutanovac? Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Prof. dr Žarko Obradović Link to comment
Recommended Posts