Jump to content

Beogradski sajam knjiga

Featured Replies

Kreativni centar ima svako malo dobre popuste (50%) na odredjena izdanja, minimum jednom mesečno, i obično to bude 4-5 knjiga za različite uzraste. Imaju i besplatne radionice za decu. Svake godine na dan muzike (21. jun, ako ne grešim) imaju i popust na sve te muzičke knjige, između ostalog i Pecu.

Prijavi se na newsletter najbolje :)

Edited by I*m with the pilots

• Replies 877
  • Views 105.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj potpisivao novo izdanje sa novim izdavacem, ljubi ga zena u razdeljak    

• Moja draga debituje na sajmu sa svojom zbirkom Melinda Minhauzen, u izdanju Književne radionice Rašić. Meni se dopao rukopis (inače sam vrv njen najveći kritičar, ali ovo je odradila pošteno), Jedva č

• slepa živana
    slepa živana

nisam čula za ove detalje, da je otkazao počasni gost, ni novo mesto za sajam knjiga... po sajmu se priča da se ništa ne ruši do 2027... ali problem je zapravo mnogo dublji. tokom ove nedelje po

Posted Images

To stoji, al na Sajmu nikad nemaju vise od 15-20%. Najbolji popust im je novogodisnji, tad su oni knjigopaketici, 4-5 knjiga za 1.000 din. 

Imas i ovo -70%

https://www.vulkani.rs/decje-knjige/2758-sastavi-voz

Edited by fren

On 22.10.2021. at 20:06, fren said:

Ovih -30% je vrh. Preporucujem ovu slagalicu za rodjendanske/novogodisnje poklone https://kreativnicentar.rs/knjiga.php?code=B250

Sad pravim magacin poklona:laugh:

Aaaaaa. Zasto ovog nema na latinici, bio bi s a v r s e n poklon za naseg drugara koji je trenutno opsednut upravo dinosaurusima i slagalicama! Dete uci (srpsko)hrvatski ali ni roditelji ne znaju bas cirilicu, tako da nikakve koristi.

//Da li su to bas samo knjige na koje sam ja nabasala/koje me zanimaju na cirilici, ili je to pravo stanje stvari da su decije knjige kod nas iskljucivo stampane na cirilici, nista na latinici?

On 22.10.2021. at 14:00, fren said:

-80% 

https://publikpraktikum.rs/proizvodi/filter/Lego

Betmen, Star Wars, policija... Sve je tu:laugh:

Počistio sam im Lego NinjaGo koje su nam nedostajale, taman za NG i Božić :D

7 minutes ago, fren said:

Isto:laugh: imas i Nindza kornjace vezbanke.

https://publikpraktikum.rs/proizvodi/filter/Tmnt

Evo ih na NickToons, upravo im objašnjavam kako su u moje vreme NK bile lepe, fine i vaspitane, a ne kao ove danas. Neprijatelji su im priča za sebe, nije mi jasno kako se njih dvojica ne plaše da ovo gledaju (5 i 3 godine).

On 24.10.2021. at 11:37, John Coltrane said:

Evo ih na NickToons, upravo im objašnjavam kako su u moje vreme NK bile lepe, fine i vaspitane, a ne kao ove danas. Neprijatelji su im priča za sebe, nije mi jasno kako se njih dvojica ne plaše da ovo gledaju (5 i 3 godine).

:laugh:

IMG_20211026_103837 (1).jpg

Na ovom "sajmu" nikad manje ne kupih, samo dve knjige:

Stig Bjorkman - Trir o fon Triru

Greg DeKjur - Jugoslovenski crni talas

i stripove: sve brojeve Napad Titana (za sina), Alvar Mayor (Fibrino prelepo izdanje u kutiji) i Mateo

• 1 month later...

Laguna 40% od 10-12.12.

Pa naravno, kad sam ja juče kupio knjigu :isuse:

40% на 4+ купљене књиге у Лагунином издању а треба наћи четири књиге у њиховом издању да су вредне куповине :D

11 minutes ago, johan nagel said:

40% на 4+ купљене књиге у Лагунином издању а треба наћи четири књиге у њиховом издању да су вредне куповине :D

Kod njih može nešto da se nabode, pored sranja imaju i dobrih naslova. Npr. Vulkan izdavaštvo je već najeb/zajeb.

On 10.12.2021. at 20:39, johan nagel said:

Dešavalo mi se pre korone da me neko u gužvi na kasi zamoli da spojimo račune, za sve ima rešenje :D

Da, Vulkan ni uz pažljivo razmatranje ne može da se nabere za neki popust, koji kao, katkad bude.

Sad sam krenula da pajem po sajtu Delfi i skapiram da sam skupila 2 Lagune, jednu Čarobnu knjigu i 1 Deretu, i batalim na kraju, tako mogu i jednu po jednu