Jump to content
IGNORED

Beogradski sajam knjiga

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted (edited)

Kreativni centar ima svako malo dobre popuste (50%) na odredjena izdanja, minimum jednom mesečno, i obično to bude 4-5 knjiga za različite uzraste. Imaju i besplatne radionice za decu. Svake godine na dan muzike (21. jun, ako ne grešim) imaju i popust na sve te muzičke knjige, između ostalog i Pecu.

Prijavi se na newsletter najbolje :)

Edited by I*m with the pilots
Posted

On 22.10.2021. at 20:06, fren said:

Ovih -30% je vrh. Preporucujem ovu slagalicu za rodjendanske/novogodisnje poklone https://kreativnicentar.rs/knjiga.php?code=B250

Sad pravim magacin poklona:laugh:

Aaaaaa. Zasto ovog nema na latinici, bio bi s a v r s e n poklon za naseg drugara koji je trenutno opsednut upravo dinosaurusima i slagalicama! Dete uci (srpsko)hrvatski ali ni roditelji ne znaju bas cirilicu, tako da nikakve koristi.

//Da li su to bas samo knjige na koje sam ja nabasala/koje me zanimaju na cirilici, ili je to pravo stanje stvari da su decije knjige kod nas iskljucivo stampane na cirilici, nista na latinici?

Posted
7 minutes ago, fren said:

Isto:laugh: imas i Nindza kornjace vezbanke.

https://publikpraktikum.rs/proizvodi/filter/Tmnt

Evo ih na NickToons, upravo im objašnjavam kako su u moje vreme NK bile lepe, fine i vaspitane, a ne kao ove danas. Neprijatelji su im priča za sebe, nije mi jasno kako se njih dvojica ne plaše da ovo gledaju (5 i 3 godine).

Posted
On 24.10.2021. at 11:37, John Coltrane said:

Evo ih na NickToons, upravo im objašnjavam kako su u moje vreme NK bile lepe, fine i vaspitane, a ne kao ove danas. Neprijatelji su im priča za sebe, nije mi jasno kako se njih dvojica ne plaše da ovo gledaju (5 i 3 godine).

:laugh:

IMG_20211026_103837 (1).jpg

Posted

Na ovom "sajmu" nikad manje ne kupih, samo dve knjige:

Stig Bjorkman - Trir o fon Triru

Greg DeKjur - Jugoslovenski crni talas

i stripove: sve brojeve Napad Titana (za sina), Alvar Mayor (Fibrino prelepo izdanje u kutiji) i Mateo

• 1 month later...
Posted

Pa naravno, kad sam ja juče kupio knjigu :isuse:

• Haha 2
Posted

40% на 4+ купљене књиге у Лагунином издању а треба наћи четири књиге у њиховом издању да су вредне куповине :D

Posted
11 minutes ago, johan nagel said:

40% на 4+ купљене књиге у Лагунином издању а треба наћи четири књиге у њиховом издању да су вредне куповине :D

Kod njih može nešto da se nabode, pored sranja imaju i dobrih naslova. Npr. Vulkan izdavaštvo je već najeb/zajeb.

• +1 2
Posted
On 10.12.2021. at 20:39, johan nagel said:

Dešavalo mi se pre korone da me neko u gužvi na kasi zamoli da spojimo račune, za sve ima rešenje :D

• +1 3
Posted

Da, Vulkan ni uz pažljivo razmatranje ne može da se nabere za neki popust, koji kao, katkad bude.

Sad sam krenula da pajem po sajtu Delfi i skapiram da sam skupila 2 Lagune, jednu Čarobnu knjigu i 1 Deretu, i batalim na kraju, tako mogu i jednu po jednu