Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kako izgleda 1 Srbin?

Featured Replies

15 minutes ago, namenski said:

+1

Sledece je, cenim:

infant-head-measurement.thumb.jpg.997b89d063efcb1ceefc0ffd75025d43.jpg

measuring-the-features.thumb.jpg.c0ef48e09eb9fa643c1472d65b26aee9.jpg

Mada, sto se pribora za merenje живе ваге tice, za pomenutog tipičnog tipa :isuse: trebalo bi nesto specijalnije, vise na naucnoj bazi:

stocna_vaga_resize.jpg.84b3d020c993368f7a93d8b3bb6ed657.jpg

Misliš u kavez pa na klanje, pošto si se pišući na nekim temama deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i noževima.

• Replies 410
  • Views 48.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

13 minutes ago, leni12 said:

Misliš u kavez pa na klanje, pošto si se pišući na nekim temama deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i noževima.

Pod #1: pokazi, meni ili moderaciji, svejedno, post u kome sam se deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i nozevima.

Ako ne pokazes, moracemo na moderaciju, to sto si izneo je ozbiljna optuzba.

Pod #2: bio sam jasan da jasniji ne moze biti: samo sam ti predlozio сточну вагу kao odgovarajuci, vise nego suptilan, alat, naucni pribor za eventualno merenje Dodika sa sve njegovim српством i pripadajucom tipologijom.

Jasno?

On 21.10.2018. at 14:44, 3opge said:

kakav istovar prejadnih budalastina i debilizama na ovom topiku, dr Mengele bi uzivao uz kaficu da cita 

Bukvalno.

4.jpg

Baš klikćem™ na svašta po internetu. 

36 minutes ago, namenski said:

Pod #1: pokazi, meni ili moderaciji, svejedno, post u kome sam se deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i nozevima.

Ako ne pokazes, moracemo na moderaciju, to sto si izneo je ozbiljna optuzba.

Pod #2: bio sam jasan da jasniji ne moze biti: samo sam ti predlozio сточну вагу kao odgovarajuci, vise nego suptilan, alat, naucni pribor za eventualno merenje Dodika sa sve njegovim српством i pripadajucom tipologijom.

Jasno?

Na temi o Hrvatskoj, kad si sa sladostrašću pisao da je 45 000 italijanskih ratnih zarobljenika pobijeno u logorima zasluženo, dok je italijanska štampa kukala zbog nehumanosti tamničara i stradanja... Nije teško pretpostaviti šta bi tvoja sorta činila...
Taj sarkastično-cinični ton koji prati tvoje bizarne izlive mržnje ništa tu ne pomaže. Ti si duboko bolestan. I nemaš ti meni šta da predlažeš nego gledaj šta će neko stručno lice da ti predloži u cilju smirivanja besa, nagomilane agresije i mržnje koju nosiš u sebi.  

opa, evo tu su i dijagnoze

mnogo ti znaš za nekoga ko se priključio pre četiri dana

3 minutes ago, leni12 said:

Na temi o Hrvatskoj, kad si sa sladostrašću pisao da je 45 000 italijanskih ratnih zarobljenika pobijeno u logorima zasluženo, dok je italijanska štampa kukala zbog nehumanosti tamničara i stradanja... Nije teško pretpostaviti šta bi tvoja sorta činila...
Taj sarkastično-cinični ton koji prati tvoje bizarne izlive mržnje ništa tu ne pomaže. Ti si duboko bolestan. I nemaš ti meni šta da predlažeš nego gledaj šta će neko stručno lice da ti predloži u cilju smirivanja besa, nagomilane agresije i mržnje koju nosiš u sebi.  

OK.

Dovoljno.

I vise nego dovoljno.

Nego, 'ajde ti na sunce sa rezultatima merenja recimo Dodika, daj da vidimo koliko je % arijevac, 1 pravi Srbin...