Jump to content
IGNORED

Kako izgleda 1 Srbin?

Indy

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, namenski said:

+1

Sledece je, cenim:

infant-head-measurement.thumb.jpg.997b89d063efcb1ceefc0ffd75025d43.jpg

measuring-the-features.thumb.jpg.c0ef48e09eb9fa643c1472d65b26aee9.jpg

Mada, sto se pribora za merenje живе ваге tice, za pomenutog tipičnog tipa :isuse: trebalo bi nesto specijalnije, vise na naucnoj bazi:

stocna_vaga_resize.jpg.84b3d020c993368f7a93d8b3bb6ed657.jpg

Misliš u kavez pa na klanje, pošto si se pišući na nekim temama deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i noževima.

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

46

• bus

43

• B_B

28

• msmodesty

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
13 minutes ago, leni12 said:

Misliš u kavez pa na klanje, pošto si se pišući na nekim temama deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i noževima.

Pod #1: pokazi, meni ili moderaciji, svejedno, post u kome sam se deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i nozevima.

Ako ne pokazes, moracemo na moderaciju, to sto si izneo je ozbiljna optuzba.

Pod #2: bio sam jasan da jasniji ne moze biti: samo sam ti predlozio сточну вагу kao odgovarajuci, vise nego suptilan, alat, naucni pribor za eventualno merenje Dodika sa sve njegovim српством i pripadajucom tipologijom.

Jasno?

Posted
On 21.10.2018. at 14:44, 3opge said:

kakav istovar prejadnih budalastina i debilizama na ovom topiku, dr Mengele bi uzivao uz kaficu da cita 

Bukvalno.

4.jpg

Baš klikćem™ na svašta po internetu. 

Posted
36 minutes ago, namenski said:

Pod #1: pokazi, meni ili moderaciji, svejedno, post u kome sam se deklarisao kao neko ko bi delio revolucionarnu pravdu rafalima i nozevima.

Ako ne pokazes, moracemo na moderaciju, to sto si izneo je ozbiljna optuzba.

Pod #2: bio sam jasan da jasniji ne moze biti: samo sam ti predlozio сточну вагу kao odgovarajuci, vise nego suptilan, alat, naucni pribor za eventualno merenje Dodika sa sve njegovim српством i pripadajucom tipologijom.

Jasno?

Na temi o Hrvatskoj, kad si sa sladostrašću pisao da je 45 000 italijanskih ratnih zarobljenika pobijeno u logorima zasluženo, dok je italijanska štampa kukala zbog nehumanosti tamničara i stradanja... Nije teško pretpostaviti šta bi tvoja sorta činila...
Taj sarkastično-cinični ton koji prati tvoje bizarne izlive mržnje ništa tu ne pomaže. Ti si duboko bolestan. I nemaš ti meni šta da predlažeš nego gledaj šta će neko stručno lice da ti predloži u cilju smirivanja besa, nagomilane agresije i mržnje koju nosiš u sebi.  

Posted

opa, evo tu su i dijagnoze

mnogo ti znaš za nekoga ko se priključio pre četiri dana

Posted
3 minutes ago, leni12 said:

Na temi o Hrvatskoj, kad si sa sladostrašću pisao da je 45 000 italijanskih ratnih zarobljenika pobijeno u logorima zasluženo, dok je italijanska štampa kukala zbog nehumanosti tamničara i stradanja... Nije teško pretpostaviti šta bi tvoja sorta činila...
Taj sarkastično-cinični ton koji prati tvoje bizarne izlive mržnje ništa tu ne pomaže. Ti si duboko bolestan. I nemaš ti meni šta da predlažeš nego gledaj šta će neko stručno lice da ti predloži u cilju smirivanja besa, nagomilane agresije i mržnje koju nosiš u sebi.  

OK.

Dovoljno.

I vise nego dovoljno.

Nego, 'ajde ti na sunce sa rezultatima merenja recimo Dodika, daj da vidimo koliko je % arijevac, 1 pravi Srbin...