kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 taman cu da sacekam malo i kupim peticu kad cena padne. oš 5s?
Aion Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Sad naleteh, ovaj im sat nije cak ni vodootporan. Ne samo da nema funkcije za plivanje, nego ne mozes ni da ga nosis dok plivas! Ispostavice se da je preporucljivo da se skine i za vreme fizickih aktivnosti kod kojih se korisnik dosta znoji. Kuk je sve objasnio, radivi na satu su poceli posle Dzobsove smrti.
yolo Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 zar ne bi bilo logicno da taj sat polako postane jedini epl divajs koji ti treba
Кристофер Лумумбо Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 oš 5s? necu jos uvek, cekam da izgustiram 4s, ali kolika je cena?
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 ne znam, kad se pojavi ta 6ica u srbiji onda ću videti
yolo Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 A koliko je uopste 5s u Srbiji sent from mao jr
renne Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Problem je što u Srbiji nema legalne prodaje iPhona
teacher Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 430€ bez punjača i sluški lol pa šta je to, šanirano ili lažno šanirano (made in china/whatever)
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 neka xy šema, nisu kradeni niti lažni. al ih nema uvek. mora da se čeka.
yolo Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 430€ bez punjača i sluški brate..... ..... jel pravljen u xiaomi fabrici? :) najjeftinija cena za koju znam da ga kupis u legalnoj apple radnji fabricki otkljucanog je 670e. u toj zemlji nema poreza i za ostale apple uredjaje cene su identicne americkim pre sales taxa (tamo ne moze da se kupi neotkljucan pa ne mogu da uporedim). ako neces u legalnom apple storeu nego sa garancijom koja samo vazi za taj shop i nije prenosiva, onda 500e. odakle stizu ti od 430 ne zelim da znam...
Lrd Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 brate..... ..... jel pravljen u xiaomi fabrici? :) najjeftinija cena za koju znam da ga kupis u legalnoj apple radnji fabricki otkljucanog je 670e. u toj zemlji nema poreza i za ostale apple uredjaje cene su identicne americkim pre sales taxa (tamo ne moze da se kupi neotkljucan pa ne mogu da uporedim). ako neces u legalnom apple storeu nego sa garancijom koja samo vazi za taj shop i nije prenosiva, onda 500e. odakle stizu ti od 430 ne zelim da znam... Na Appleovom sajtu je 550 dolara sim free ili ja nisam nešto dobro video. http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s/16gb-space-gray-unlocked
yolo Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Na Appleovom sajtu je 550 dolara sim free ili ja nisam nešto dobro video. http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s/16gb-space-gray-unlocked hm, deluje previse dobro da bi bilo realno. poslednji put (a nije relevatno, jer je bilo pre par godina) nisi mogao da kupis u americi sim-free i unlocked, sve je bilo vezano za AT&T i verizon
Hippie Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) wtf... otkud U fakin 2 medz moje albume u fonu?! kako je ovo moguche?? pomislila bih da nesto tripujem, al vidim da nisam jedina..... daklem, ladno mogu da ubace u fon bilo sta?? daklem neveruem; http://www.cnet.com/how-to/how-to-hide-the-u2-album-from-your-ios-device/ Edited September 13, 2014 by Hippie
Recommended Posts