MayDay Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) O jebi se! Sad moram i ja.To je taj peer pressure...(taman za idiotski rodjendan) Edited February 20, 2012 by MayDay
jms_uk Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) Pored ovih sto je Indy pomenuo:Find iPhoneKEXP radioRunKeeperDropboxDragon Dictation+ Ako te zanimaju travel-related apps [airlines/hotels/rentacar], kazi :) Edited February 20, 2012 by jms_uk
henrik larsson Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cydia i Installous za kupovinuWikipanion+ i Wikipedia za vikipedisanjeRecorder za snimažu zvukovaCycorder za videoLiveScore DropCopy za šerovanje fileta sa drugim mekovimaNimbuzz za multiprotokol chatShazam/SoundHound za izvaljivanje zikeDropboxiFile za napredan browsing po fonubiteSMS za SMSeWallet za šifre und pinoveBebot za zajebanciju sa pravljenjem noiza :wub:iPee Drunk da janpi gađaš šoljuCurrencyDictionary
dig_chohano Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cydia i Installous za kupovinuTo je prvo kupljeno.
Aion Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Moj predlog:Flow - Amazonova aplikacija koja omogucava da usmeris kameru na neki proizvod (knjigu, CD, ...) ili bar kod i dobijes podatke sa amazona (cenu, kritike korisnika, ..). FREE.Google - pored obicnog searcha imas mogusnost da fotografises ono sto te zanima i dobijes linkove koji se odnose na to. Neverovatno je da recimo prepoznaje fotke i dosta obskurnih fotografa. FREE.Ja koristim i sledece foto/video aplikacije (neke je vec naveo Indy):iMovie, Snapseed, PerfectPhoto, Instagram, CAMERA-B (samo uz CAMERA-A na iPad-u), Photosynth, PS Express, CP Pro, Top Camera, Camera+. Nesto od ovoga je FREE, a anesto kosta neku sicu.Za muziku AccuRadio.
nera Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 To je prvo kupljeno.Onda je samo nebo granica -_-
dig_chohano Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bravo, drugari, bravo. Još samo da mi neko napiše uputstvo za degenerike kako da ipa fajl navigacije kupljene na lokalnoj trafici ubacim u sokoćalo sa kompa i ja srećan. Probao preko nekog ifunboxa al tuki, neće.
teacher Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bravo, drugari, bravo. Još samo da mi neko napiše uputstvo za degenerike kako da ipa fajl navigacije kupljene na lokalnoj trafici ubacim u sokoćalo sa kompa i ja srećan. Probao preko nekog ifunboxa al tuki, neće.Probaj da ga mountuješ kao hard disk?
braca Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja za navigaciju pored 2 kupljene aplikacije koristim besplatan WAZE, probaj da li dobro radi u tvom selu (pošto je community based, kvalitet informacija zavisi od broja korisnika), kod mene je odličan
Ros Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 significant other je postala od pre neki dan vlasnik 4S-a pa bih nekako da umanjim pocetne troskove uzrokovane neiskustvom. pitanje 1:- kad je iPhone kod kuce na WLAN-u onda sav net trafic ide preko WLAN-a? ugovor koji s.o. ima je internet flat (prvih 200MB je 3,6Mbit/s, posle 64KB)- kako se vladati sa SMS-om/iMessage? to mi je sve nesto jos u magli. kako da kazem iPhone-u da hocu da koristim iMessage a ne SMS ako je primaoc poruke takodje u iMessage?
braca Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ros, - da, sve ide preko WLAN-a- ja iMessage skroz isključio, prvo imam neograničen broj SMS-ova, drugo ići na iMessage server za obične SMS poruke mi je takva tehnička aberacija da to iz principa ne bih koristio
Ros Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ros, - da, sve ide preko WLAN-a- ja iMessage skroz isključio, prvo imam neograničen broj SMS-ova, drugo ići na iMessage server za obične SMS poruke mi je takva tehnička aberacija da to iz principa ne bih koristiohvala :)ja sam postavio da iMessage ne ide preko SMS (ime neki settings).kako ti onda saljes SMS-ove?
Recommended Posts