Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted (edited)

O jebi se! Sad moram i ja.To je taj peer pressure...(taman za idiotski rodjendan)

Edited by MayDay
Posted (edited)

Pored ovih sto je Indy pomenuo:Find iPhoneKEXP radioRunKeeperDropboxDragon Dictation+ Ako te zanimaju travel-related apps [airlines/hotels/rentacar], kazi :)

Edited by jms_uk
Posted

Cydia i Installous za kupovinuWikipanion+ i Wikipedia za vikipedisanjeRecorder za snimažu zvukovaCycorder za videoLiveScore cool.gif DropCopy za šerovanje fileta sa drugim mekovimaNimbuzz za multiprotokol chatShazam/SoundHound za izvaljivanje zikeDropboxiFile za napredan browsing po fonubiteSMS za SMSeWallet za šifre und pinoveBebot za zajebanciju sa pravljenjem noiza :wub:iPee Drunk da janpi gađaš šoljuCurrencyDictionary

Posted
Cydia i Installous za kupovinu
To je prvo kupljeno.
Posted

Moj predlog:Flow - Amazonova aplikacija koja omogucava da usmeris kameru na neki proizvod (knjigu, CD, ...) ili bar kod i dobijes podatke sa amazona (cenu, kritike korisnika, ..). FREE.Google - pored obicnog searcha imas mogusnost da fotografises ono sto te zanima i dobijes linkove koji se odnose na to. Neverovatno je da recimo prepoznaje fotke i dosta obskurnih fotografa. FREE.Ja koristim i sledece foto/video aplikacije (neke je vec naveo Indy):iMovie, Snapseed, PerfectPhoto, Instagram, CAMERA-B (samo uz CAMERA-A na iPad-u), Photosynth, PS Express, CP Pro, Top Camera, Camera+. Nesto od ovoga je FREE, a anesto kosta neku sicu.Za muziku AccuRadio.

Posted

Bravo, drugari, bravo. Još samo da mi neko napiše uputstvo za degenerike kako da ipa fajl navigacije kupljene na lokalnoj trafici ubacim u sokoćalo sa kompa i ja srećan. Probao preko nekog ifunboxa al tuki, neće.

Posted
Bravo, drugari, bravo. Još samo da mi neko napiše uputstvo za degenerike kako da ipa fajl navigacije kupljene na lokalnoj trafici ubacim u sokoćalo sa kompa i ja srećan. Probao preko nekog ifunboxa al tuki, neće.
Probaj da ga mountuješ kao hard disk?

:lol:

Posted

Ja za navigaciju pored 2 kupljene aplikacije koristim besplatan WAZE, probaj da li dobro radi u tvom selu (pošto je community based, kvalitet informacija zavisi od broja korisnika), kod mene je odličan

Posted

significant other je postala od pre neki dan vlasnik 4S-a pa bih nekako da umanjim pocetne troskove uzrokovane neiskustvom. pitanje 1:- kad je iPhone kod kuce na WLAN-u onda sav net trafic ide preko WLAN-a? ugovor koji s.o. ima je internet flat (prvih 200MB je 3,6Mbit/s, posle 64KB)- kako se vladati sa SMS-om/iMessage? to mi je sve nesto jos u magli. kako da kazem iPhone-u da hocu da koristim iMessage a ne SMS ako je primaoc poruke takodje u iMessage?

Posted

Ros, - da, sve ide preko WLAN-a- ja iMessage skroz isključio, prvo imam neograničen broj SMS-ova, drugo ići na iMessage server za obične SMS poruke mi je takva tehnička aberacija da to iz principa ne bih koristio

Posted
Ros, - da, sve ide preko WLAN-a- ja iMessage skroz isključio, prvo imam neograničen broj SMS-ova, drugo ići na iMessage server za obične SMS poruke mi je takva tehnička aberacija da to iz principa ne bih koristio
hvala :)ja sam postavio da iMessage ne ide preko SMS (ime neki settings).kako ti onda saljes SMS-ove?