Zverilla Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 spavas li ti na iphone topiku?ovu si drugaricu izmislio ;) cuj, treba joj srpski na iphoneu.ma sani, ona sto si trebala da je sretnes pa onda kao nisi imala vremena...a ne spavam, budan sampratim sta vi sektasi raditesve cu ja vas u sibir jednog dana, kad dodjem na vlast!
Indy Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 sad primetih: dobrodosao indy.To je tacno ono sto bi Siri rekla. :D Bolje te nasao i jos 3x hvala na onom savetu odozgo (stvarno sam mislio da je Calendar najgori app ikada).
paculla Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 I to cim se probudis, nakon sto te batplaguje u iCloud :Pmy end user license agreement does not include butt plugging. searching for buck naked in your area...
Aion Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 :Hail: za Microsoft :Hail: Instalirao sam Photosynth za iPhone i impresioniran sam. Aplikacija je besplatna (kao i share na Photosynth.net), program (po defaultu, moze da se iskljuci) sve uradjeno automatski eksportuje kao klasicne fotke i u iPhone camera roll. Ima i direktno postovanje na Facebook i Bing. Naravno, da bi se dobili kvalitetni rezultati potrebno je iskustva, ali cak i prvi pokusaji su jako zanimljivi.
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 upgradeovao sam se na 5.0.1. i od tad mi stalno trazi pass za ulazak na forum i upucuje me na tapatalk da ga kupim. Ima li neki nacin da preskocim upisivanje usera i pass-a za ulazak na forum, I da zasto je Safari crn?
paculla Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 sektasi, da vas malo zloupotrebim. kome se igra dobra trkacka igra, skinite ovo i udrite 5 zvezdica, to su moji drugari i jako im malo treba da dobiju punu 4. zvezdicu, a to im je iz nekog razloga vrlo bitno. $0.99, placam pivo svakom ko da 5 zvezdica.
Moća Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Koliko kosta dekodiranje I Phone 3GS? Ako moze odgovor sto pre.
goofs Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Pretpostavljam da pod dekodiranjem mislis da jailbreak+unlock. Ne znam koliko kosta po servisima (koliko god da traze - puno je), mozes to i sam da odradis, ima dosta tutoriala po netu, konkretno gledaj ovaj i srodne teme na istom forumu. Proces nije preterano tezak, ne zahteva neko ekspertsko znanje, a i srodices se malo s telefonom :)
Moća Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ma nije za mene vec za drugara koji nije vican kompu a jos nismo u istom gradu.
braca Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) hoću ovo (glasine kažu da će iPhone 5 već biti fabrički tretiran) : da sam neko mudo u Apple-u, kupio bih ovu firmu smestamože se odraditi ako pošaljete tel u USA, za 60$http://www.liquipel.com/jedan moj ortak to zove "Nanina tehnologija" Edited January 13, 2012 by braca
dig_chohano Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Živ bio, znam, ima ih sad bezbroj, čak su svi proizvođači opreme i materijala napravili za svoje proizvode step by step guides aplikacije za iPhone/iPad. Ja sam mislio na neke dojajstvene aplikacije za uvođenje iKuloće u život nordijskog žohara.
Indy Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja sam mislio na neke dojajstvene aplikacije za uvođenje iKuloće u život nordijskog žohara.Znam, bre, zajebavam.Evo ti mojih omiljenihGoodReader (Pro)EvernoteTapatalk :P Wine Notes Nike+ GPS (uz odgovarajući senzor)SkypeMobileRSSRDP (za remote pristup Windows desktopu)LockBox (čuva passworde i ostali senzitivni info)CameraBagPS ExpressLight MeterDMDInstagram(Zadnjih 5 su fotografske, možda te neće zanimati)
Recommended Posts