henrik larsson Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) To čak i nije predstavništvo Apple-a, nego predstavništvo distributera, koji paralelno sa Apple-om valja i neke Symantec antiviruse, i štatijaznam još šta. Oni su regionalno predstavništvo isto koliko je ovde Asbis regionalno predstavnišvo Intela jer valja Intel hardver, a nikakve veze nema direktno sa njim (osim što mu je distributer, jelte, kao i za još 40 brendova)Oni su zaduženi za distribuciju Apple proizvoda ovde (preko svojih podpredstavništava™ u Hrvatskoj i Sloveniji), a čim se još bave pored toga vaistinu ne znam. Uglavnom, to je zvanično stanje na terenu. U tračeve sa domaće konpjutorske scene se ne bih mešao. Edited October 23, 2011 by henrik larsson
Filipenko Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Da, samo pokušavam da kažem da to nije nikakvo Apple predstavništvo, niti sam Apple. To je običan distributer.
henrik larsson Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ne znam kako se zvanično viče, uglavnom, to je entitet koji diktira cene i snabdevenost u Srbiji.
paculla Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 dobar ios 5. za sada najsegsije stvari:1. imessage. nije lose kad su sms-ovi dzabe, fino radi grupni sms (predvidjam hipsterske flash mobs uskoro, a i ows ce se radovati), lepo radi slanje fotki.2. kalendar. do sada najruzniji apple app. novi izgled ja bitno pregledniji. doduse, trebalo mi je 15 minuta traganja po netu da vidim kako se ukljucuje week view (iphone u landscape). 3. kamera sa lock screena! 4. notification center: dobar pocetak, ali treba vise opcija. valjda ce sad 3rd party apps da pocnu da prave notification center ready apps, mnoge nedostaju. weather channel moze da se podesi u settings, ali ga ne vidim. neke aplikacije mogu da se nameste da budu aktivne i u lock screenu. kako se otvara notification center iz locka? 5. wifi update, odavno je to trebalo biti dostupno. sva sam se stavila u oblake, za to treba vremena da vidim da li mi se svidja. i to je malo beta, sat vremena sam sredjivala kontakte. bila na google kalendaru na blackberryju, pa sam tako nastavila na iphoneu, a icloud ne moze da sinhronizuje google imenik.
Indy Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Danas su izbacili iOs5.01 - ne primecujem neku razliku. Mozda je u pitanju zakrpa za onaj problem sa (preteranim) trosenjem baterije na location services.
aram Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 (edited) how to watch sports on the iphonejel proverio neko ovo, radi li?edit: trebalo mi je 15 minuta traganja po netu da vidim kako se ukljucuje week view kako? Edited November 11, 2011 by aram
paculla Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kako?napisah u zagradi. obrnes telefon za 90 stepeni.
Zverilla Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 (edited) hmm.. a meni pricali da je iphone cuven po intuitivnosti korisnickog interfejsa :fantom:btw. ima srpski za iphone (onaj CCCC)? pita me drugarica koja ga je kupila a ja se ne razumem bas u tu vrstu telefona Edited November 12, 2011 by Zverilla
Indy Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 hmm.. a meni pricali da je iphone cuven po intuitivnosti korisnickog interfejsa Zaista je neverovatno da ga dosad nisam ni jednom zarotirao sa kalendarom na ekranu. Evo da nema foruma, verovatno bi to ostala za mene tajna sve do pojave iPhone 6 (u kome ce Siri da ti kaze sve sta treba da znas... Da nije Paculla Siri? Slicno zvuce :D )
braca Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 (edited) btw. ima srpski za iphone (onaj CCCC)? pita me drugarica koja ga je kupila a ja se ne razumem bas u tu vrstu telefonaevo ja sad tek pogledao, nema, mada ima dosta egzotičnih :evo kako izgleda na hrvatskom : Edited November 12, 2011 by braca
paculla Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 hmm.. a meni pricali da je iphone cuven po intuitivnosti korisnickog interfejsa :fantom:btw. ima srpski za iphone (onaj CCCC)? pita me drugarica koja ga je kupila a ja se ne razumem bas u tu vrstu telefonaspavas li ti na iphone topiku?ovu si drugaricu izmislio ;) cuj, treba joj srpski na iphoneu.
Recommended Posts