napadaj Posted September 13 Posted September 13 Ja svake godine mogu da ga uzmem kao službeni i ne pada mi na pamet, a posebno ga nikada ne bih kupio. Zatvoren sistem, ne može .apk? Fuck that shit. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 13 Posted September 13 7 minutes ago, napadaj said: Zatvoren sistem, ne može .apk? Fuck that shit. štos mene tiče to mu je najveća prednost. nikad ni jedan nije ni zaštucnuo imam sve što mi treba, i sve šljaka kao prvog dana me like plus mi je ceo eko sistem vremenom postao kompatibilan, pa zaista nemam razloga da sada prolazim nekakvu agoniju prelaska 4
Zaboravan Posted September 14 Posted September 14 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: štos mene tiče to mu je najveća prednost. nikad ni jedan nije ni zaštucnuo imam sve što mi treba, i sve šljaka kao prvog dana me like plus mi je ceo eko sistem vremenom postao kompatibilan, pa zaista nemam razloga da sada prolazim nekakvu agoniju prelaska Odlični su i ako nešto zajebu brzo poprave. Jedina mana je prebacivanje sadržaja sa tel na komp ili obrnuto. Besmisleno dugo traje, puca kod velikih fajlova i sl.
jms_uk Posted September 14 Posted September 14 1 hour ago, Zaboravan said: Jedina mana je prebacivanje sadržaja sa tel na komp ili obrnuto. Besmisleno dugo traje, puca kod velikih fajlova i sl. Od 15 Pro su poceli da (konacno) koriste USB 3. Meni za dosta stvari AirDrop zavrsava posao brzo i lako.
kud u maglu Simoviću Posted September 14 Posted September 14 1 hour ago, Zaboravan said: Odlični su i ako nešto zajebu brzo poprave. Jedina mana je prebacivanje sadržaja sa tel na komp ili obrnuto. Besmisleno dugo traje, puca kod velikih fajlova i sl. ne znam, od kako je cloud tehnologija preuzela primat u transferu materijala zaista nemam problema sa tim prebacivanjem, par puta sam tako nešto obavio preko wetransfera a možda je i do toga što mi je ceo ekosistem ios
Zaboravan Posted September 14 Posted September 14 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam, od kako je cloud tehnologija preuzela primat u transferu materijala zaista nemam problema sa tim prebacivanjem, par puta sam tako nešto obavio preko wetransfera a možda je i do toga što mi je ceo ekosistem ios Da, oblak je rešenje, nego to android->win ide copy paste. Ali što kažeš vrlo moguće da sve to super radi npr sa macom™
FOX river Posted September 14 Posted September 14 I sa Mac-om se svodi na sinhronizaciju, AirDrop ili 3rd party software. 1
braca Posted September 14 Posted September 14 15 hours ago, napadaj said: Zatvoren sistem, ne može .apk? Fuck that shit. Moglo je ranije da se jailbreak-uje, ne znam da li još uvek može, ne pratim više tu scenu. Sad i ja računam da mu je to prednost, instaliram samo on što je provereno. Ako mi neka aplikacija stvarno treba i vrši posao, platim tih nekolko evra i miran sam. Naterala ih skoro EU da se otvore za druge nezavisne app store, ali nisam ni tamo zalazio, imam sve što mi treba. Naravno, koristim i mac, tako da mi je ceo ekosistem konzistentan i šljaka ko sat. Plus iCloud. 1
Shan Jan Posted September 15 Posted September 15 Nisam nikad korisitio Apple proizvode ali slusajuci vas a gledajuci i recenzije sve vise sticem utisak da nemaju vise neku tehnicku prednost vec da su bukvalno postali quasi-luxury brand. Doduse i ostali su ih stigli sa cenama, dobar Intel laptop kosta ko MacBook Pro. 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam, od kako je cloud tehnologija preuzela primat u transferu materijala zaista nemam problema sa tim prebacivanjem, par puta sam tako nešto obavio preko wetransfera a možda je i do toga što mi je ceo ekosistem ios To ti se moj kums zove vendor locking. Money making machine protiv koje se mi u ITu konstantno borimo.
Guuundogan Posted September 15 Posted September 15 (edited) Video sam brdo sjajnih recenzija na youtube-u o tabletu Xiaomi Pad 6, nesto bez spominjanja apple-a, nesto kao ipad killeru… i nadjem ga u radnji odmah do ipad-a. odnos cene tipa 320 vs 380e u korist ubice. ipad je laksi, lepsi, leti sve na njemu u odnosu na svog ubicu… browsing, youtube… za tih 60ak evra vise, ipad je zapravo killer. Edited September 15 by Guuundogan
kud u maglu Simoviću Posted September 15 Posted September 15 2 hours ago, Shan Jan said: To ti se moj kums zove vendor locking. Money making machine protiv koje se mi u ITu konstantno borimo. znaš za onaj vic kad su mujutm poslali u svemir sa 🐒? e pa to, naranite 🐒 i ništa ne dirajte 1
Shan Jan Posted September 15 Posted September 15 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: znaš za onaj vic kad su mujutm poslali u svemir sa 🐒? e pa to, naranite 🐒 i ništa ne dirajte I to je validno, ono jes da je u tome Apple najbolji.
Ros Posted September 17 Posted September 17 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ios 18 na 12ici šljaka kao sat 👍🏻 potvrdjujem. jos mi instalacija pocistila 8GB raznoraznog mulja u telefonu 1
Venom Posted September 17 Posted September 17 On 15. 9. 2024. at 8:56, Shan Jan said: Nisam nikad korisitio Apple proizvode ali slusajuci vas a gledajuci i recenzije sve vise sticem utisak da nemaju vise neku tehnicku prednost vec da su bukvalno postali quasi-luxury brand. Doduse i ostali su ih stigli sa cenama, dobar Intel laptop kosta ko MacBook Pro. To ti se moj kums zove vendor locking. Money making machine protiv koje se mi u ITu konstantno borimo. Apple je uvek to i bio s tim što poslednjih godina imaju i tehničku prednost otkako su otkačili Intel. To nema veze sa iPhonom osim što su iPhone i iPad bili prvi uređaji gde je i hardware njihov.
Recommended Posts