wall Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Tako će i biti. Usro sam se kada sam video pukotinu. Link to comment
ToniAdams Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 ma mora se voditi racuna, narocito ako neko pazari polovne gume, sto nekad moze biti okej dil. svaka ima datum proizvodnje, nije to zadjaba. Link to comment
stajebrebilo Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 decko moj, nebitno kolko su presle ako je parafin ispario i ako su postale krte. baci to djavoli ih odneli. +100Sa gumama se ne zeza Link to comment
wall Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 :)Valjan razlog.Ja sam pre par godina prošao super, još mi nije jasno kako ali 18.000 za fuldine kristal montero... Doduše jeste da su dimenzije za tricikl... ma mora se voditi racuna, narocito ako neko pazari polovne gume, sto nekad moze biti okej dil. svaka ima datum proizvodnje, nije to zadjaba. Nisam se kockao s polovnim, računao još ovu godinu ali...Sada ne znam šta uzeti, ne daju mi se silni novci za 1000 km zimi a ne bih se ni zajebavao... Link to comment
ToniAdams Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 ja bih uzo cak i najjeftinije zimske pre nego bilo kakvu ol sizn opciju. Link to comment
InvisibleLight Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 kakve su poslednje zime, snega/leda bude par nedelja i to je to. ko ce dati 20000 za gume, pored svih redovnih i vanrednih ulaganja. ionako je doslo da trenutka 'on ili ja', imam utisak da radim samo da izdrzavam kola. s tugom u srcu se mirim s cinjenicom da je vreme za prodaju kola, standard mi ne dozvoljava taj luksuz Link to comment
nesha taxista Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 ja bih uzo cak i najjeftinije zimske pre nego bilo kakvu ol sizn opciju. Ne znam, sad su te all season mnogo naprednije nego pre, na testovima su neke čak bivale bolje od najlošijih zimskih. Link to comment
stajebrebilo Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 (edited) Ko nema neke extremne rute, i to je ok. Edit grad npr. Edited November 28, 2015 by vookela Link to comment
Razzmatazz Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 kakve su poslednje zime, snega/leda bude par nedelja i to je to. Ne radi se samo o snegu i ledu, nego o putevima pri niskim temperaturama (ispod 7 stepeni Celzijusa) te pouzdanosti odnosno dužini puta kočenja i tako nekim sitnicama. Jeste skupo, ali ili to ili glava u torbi. Link to comment
ToniAdams Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 (edited) jebiga, ja to jedno deset puta ovde ponovio, al kad me ljudi ne citaju :( a skupo nije, s obzirom da se letnje gume vise trose zimi, a pogotovo zimske gume leti. znaci, jedan komplet letnjih + jedan zimskih ce sigurno mnogo duze trajati negoli dva kompleta letnja ili dva zimska. Edited November 28, 2015 by ToniAdams Link to comment
Čutura Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 jel probo neko starfire zimske, gledam cene, skoro đabe prave se u krusevcu po licenci coopertyres Link to comment
wall Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Stavio Savu S3+ jbemliga... Link to comment
ToniAdams Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 e neka si, nije to lose. Link to comment
wall Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Kristall montero bile dosta tiše, ali skupo. Link to comment
Razzmatazz Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Dali ti da ih slušaš pre kupovine? Link to comment
Recommended Posts