Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Ide čovek šumom. Izlazi medved ispred njega. Čovek počne da se moli u sebi: "Bože, neka ovaj medved postupi hrišćanski.".Medved se uspravi na zadnje šape, prekrsti i kaže: "Bože, blagoslovi ovo jelo.".

Posted (edited)

Mujo kaže Hasi: Čujem da si dobio novi posao. Gde sad radiš?

U fabrici domina. Bušim rupe na dominama.

Pa kako da sad nisi na poslu?

Danas se u fabrici pravi duplo golo.

Edited by CTale
Posted
Dolazi lik u apoteku i trazi pet pakovanja kurtona. Pita ga apotekarka, da li vam treba kesa? Lik odgovara : Ne treba, lepa je devojka.
Dolazi lik u apoteku i traži 100 kondoma. Iza njega u redu su dve devojke koje počinju da se kikoću.On ih pogleda pa se okrene apotekarki i kaže: - Dodajte još dva komada.
Posted

A man and a woman who had never met before, but who were both married to other people, found themselves assigned to the same sleeping room on a trans-continental train.Though initially embarrassed and uneasy over sharing a room,they were both very tired and fell asleep quickly, he in the upper berth and she in the lower.At 1:00 AM, the man leaned down and gently woke the woman saying,..........'Ma'am, I'm sorry to bother you, but would you be willing to reach into the closet to get me a second blanket?I'm awfully cold.''I have a better idea,' she replied 'Just for tonight,...... let's pretend that we're married.''Wow!...................... That's a great idea!', he exclaimed..'Good,' she replied. .............'Get your own FUCKEN blanket!'After a moment of silence, ........................he farted.

Posted

Kaze Marko Kraljevic Knezu Lazaru: "Kneze, evo idu Turci!" A knez ce: "Jel na Prvoj ili na Pinku?"**(izgleda da je star vic, ali ja danas cuo ... postoje jos i kombinacije sa Obilicem & Karadjordjem)

Posted

Dolazi jedna gospodja sa sinom u policijsku stanicu i kaze panduru:- Zelim da zaposlite mog sina, da bude policajac.Pandur:- Dobro gospodjo a sto zelite da bude policajac?Gospodja:- Zato ato je mnogo glup.Pandur:- Pa dobro, ali ajde mi dokazite to.Gospodja:-Ajde sine idi dole, pa napolje i vidi jel mama tamo.Decak ode napolje. Pandur ce na to:- E stvarno je glup, mogao je da vidi kroz prozor.

Posted

upeca tip zlatnog borisa tadica i ovaj mu kaze: 'pusti me, obecacu ti tri zelje'

Posted
Prostitutke priveli u policiju, pitaju prvu:- Vi ste prostitutka?- Nisam, ja sam manekenka...Pitaju drugu:- Jeste li vi prostitutka?... - Nisam, i ja sam manekenka...Pitaju treću:- A šta ste vi, isto manekenka?- Ne, ja sam prostitutka...- Pa jel’ ima posla?- A bilo bi, da nema ovih manekenki...
:lol:
Posted (edited)

Vrhunac pijanstvaUđeš u taksi i vozač te pita...- Kuda...?A ti mu odgovoriš...- Šta te bato boli kurac...moliću lepo!?

Edited by LudiKure
Posted

Dolazi Zemunac u italijanski restoran sa devojkom, i dok je čekao dadođe konobar, skokne do WC-a...Kad se vratio, pita ga devojka šta bi jeo, a u tom trenutku beše porednjih konobar, i ubaci se u razgovor:- Njoke?Zemunac:-Ma jok brate, šopi...

Posted (edited)

sta radi druzba pere kvrzice na moru?

pere kvrzice.

Edited by holden kolfild
Posted

Seda Mujo u autobus,a pored njega jedna prelepa casna sestra.Mujo je odmah pita:-Oces mi dati malo.....-Ja sam udata samo za Boga!!,,,,,i izadje iz autobusa.Gleda sve to vozac i kaze:-Slusaj,ta casna sestra ti svakog Utorka u 00:00 h dolazi na groblje,gde su joj sahranjeni roditelji i moli se.Ti obuces neku belu haljinu,stavis neku bradu,malo sjaja po bradi i kazes da si Bog,i ona ce morati da ti da.Tako i bude.Premaskira se Mujo u "Boga",i kad je video da dolazi casna sestra,on iskoci pred nju i kaze joj:-Ja sam Bog,moras mi dati pičke!!-U redu,ali ces se morati zadovoljiti analnim sexom,jer ocu da sacuvam nevinost.-U redu.I jebe Mujo,jebe,analno,i kad je zavrsio skine bradu i haljinu i kaze:-Vidi,ja sam Mujo iz autobusa.A casna sestra skine onu kapuljacu i kaze:-Vidi,nisam ni ja časna sestra,ja sam vozac autobusa!

Posted

zasto u kaludjerici nema nindza kornjaca?

zato sto nema ni kanalizacije

Posted

Fudbaleri „Crvene zvezde“ posetili su uoči Nove godine Dečju bolnicu u Tiršovoj ulici u Beogradu. „Zaista je bilo lepo videti kako se vraćaju osmesi na lica tih mladih ljudi, kojima je zaista teško i kojima su mnogi okrenuli leđa“ – izjavio je Ivan Jakovljević, šestogodišnji pacijent ove zdravstvene ustanove.