copkillah Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ide čovek šumom. Izlazi medved ispred njega. Čovek počne da se moli u sebi: "Bože, neka ovaj medved postupi hrišćanski.".Medved se uspravi na zadnje šape, prekrsti i kaže: "Bože, blagoslovi ovo jelo.".
Tale Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) Mujo kaže Hasi: Čujem da si dobio novi posao. Gde sad radiš? U fabrici domina. Bušim rupe na dominama. Pa kako da sad nisi na poslu? Danas se u fabrici pravi duplo golo. Edited December 12, 2011 by CTale
Tale Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dolazi lik u apoteku i trazi pet pakovanja kurtona. Pita ga apotekarka, da li vam treba kesa? Lik odgovara : Ne treba, lepa je devojka.Dolazi lik u apoteku i traži 100 kondoma. Iza njega u redu su dve devojke koje počinju da se kikoću.On ih pogleda pa se okrene apotekarki i kaže: - Dodajte još dva komada.
bokison Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 A man and a woman who had never met before, but who were both married to other people, found themselves assigned to the same sleeping room on a trans-continental train.Though initially embarrassed and uneasy over sharing a room,they were both very tired and fell asleep quickly, he in the upper berth and she in the lower.At 1:00 AM, the man leaned down and gently woke the woman saying,..........'Ma'am, I'm sorry to bother you, but would you be willing to reach into the closet to get me a second blanket?I'm awfully cold.''I have a better idea,' she replied 'Just for tonight,...... let's pretend that we're married.''Wow!...................... That's a great idea!', he exclaimed..'Good,' she replied. .............'Get your own FUCKEN blanket!'After a moment of silence, ........................he farted.
BOOGIEMAN Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Kaze Marko Kraljevic Knezu Lazaru: "Kneze, evo idu Turci!" A knez ce: "Jel na Prvoj ili na Pinku?"**(izgleda da je star vic, ali ja danas cuo ... postoje jos i kombinacije sa Obilicem & Karadjordjem)
Crème de la Crème Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dolazi jedna gospodja sa sinom u policijsku stanicu i kaze panduru:- Zelim da zaposlite mog sina, da bude policajac.Pandur:- Dobro gospodjo a sto zelite da bude policajac?Gospodja:- Zato ato je mnogo glup.Pandur:- Pa dobro, ali ajde mi dokazite to.Gospodja:-Ajde sine idi dole, pa napolje i vidi jel mama tamo.Decak ode napolje. Pandur ce na to:- E stvarno je glup, mogao je da vidi kroz prozor.
Grunf Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 upeca tip zlatnog borisa tadica i ovaj mu kaze: 'pusti me, obecacu ti tri zelje'
Cane Vukic Prebranac Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Prostitutke priveli u policiju, pitaju prvu:- Vi ste prostitutka?- Nisam, ja sam manekenka...Pitaju drugu:- Jeste li vi prostitutka?... - Nisam, i ja sam manekenka...Pitaju treću:- A šta ste vi, isto manekenka?- Ne, ja sam prostitutka...- Pa jel’ ima posla?- A bilo bi, da nema ovih manekenki...
LudiKure Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 (edited) Vrhunac pijanstvaUđeš u taksi i vozač te pita...- Kuda...?A ti mu odgovoriš...- Šta te bato boli kurac...moliću lepo!? Edited December 22, 2011 by LudiKure
Sandens Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dolazi Zemunac u italijanski restoran sa devojkom, i dok je čekao dadođe konobar, skokne do WC-a...Kad se vratio, pita ga devojka šta bi jeo, a u tom trenutku beše porednjih konobar, i ubaci se u razgovor:- Njoke?Zemunac:-Ma jok brate, šopi...
holden kolfild Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) sta radi druzba pere kvrzice na moru? pere kvrzice. Edited December 23, 2011 by holden kolfild
beeva Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Seda Mujo u autobus,a pored njega jedna prelepa casna sestra.Mujo je odmah pita:-Oces mi dati malo.....-Ja sam udata samo za Boga!!,,,,,i izadje iz autobusa.Gleda sve to vozac i kaze:-Slusaj,ta casna sestra ti svakog Utorka u 00:00 h dolazi na groblje,gde su joj sahranjeni roditelji i moli se.Ti obuces neku belu haljinu,stavis neku bradu,malo sjaja po bradi i kazes da si Bog,i ona ce morati da ti da.Tako i bude.Premaskira se Mujo u "Boga",i kad je video da dolazi casna sestra,on iskoci pred nju i kaze joj:-Ja sam Bog,moras mi dati pičke!!-U redu,ali ces se morati zadovoljiti analnim sexom,jer ocu da sacuvam nevinost.-U redu.I jebe Mujo,jebe,analno,i kad je zavrsio skine bradu i haljinu i kaze:-Vidi,ja sam Mujo iz autobusa.A casna sestra skine onu kapuljacu i kaze:-Vidi,nisam ni ja časna sestra,ja sam vozac autobusa!
nautilus Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 zasto u kaludjerici nema nindza kornjaca? zato sto nema ni kanalizacije
Quizmaster Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Fudbaleri „Crvene zvezde“ posetili su uoči Nove godine Dečju bolnicu u Tiršovoj ulici u Beogradu. „Zaista je bilo lepo videti kako se vraćaju osmesi na lica tih mladih ljudi, kojima je zaista teško i kojima su mnogi okrenuli leđa“ – izjavio je Ivan Jakovljević, šestogodišnji pacijent ove zdravstvene ustanove.
Recommended Posts