slepa živana Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 bili zeka i zmija i kaže zeka:- zmijo, izvini što sam te zajebavao što nemaš noge.- ma nije bitno, bilo pa prošlo...- super, onda, evo ruke!
hooyadahoo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 lepo se sklonio prvo, al kad ona nece da prestane...nekoliko zapazanja:1. zeka nija budala2. maca je dobila sta je trazila3. uhvacena, nije se preterano bunila
Кристофер Лумумбо Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Meni zeka omiljen lik iz vicova. lepo se sklonio prvo, al kad ona nece da prestane...nekoliko zapazanja:1. zeka nija budala2. maca je dobila sta je trazila3. uhvacena, nije se preterano bunila
Pera Zeka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 (edited) Meni zeka omiljen lik iz vicova.Slazem se Edited March 29, 2011 by Pera Zeka
Pikoleta Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 sto ti je zivot...rodis se, ides u skolu, odes u vojsku, ozenis se, 30-40 puta stavis kupus i umres
Šumejker-Levi 9 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Kako se zove polni organ Jelene Karleuše?Tošin bunar :D
Lynn Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ne znam da li je bilo i koliko je bajato. Sve jedno, čuh juče.Koji je glavni grad Facebooka? Lajkovac ;)
copkillah Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 What does an agnostic, dyslexic insomniac do? Stays up all night and wonders if there is a dog.
Pikoleta Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Zaljubljena žena šalje sms na mobilni svog voljenog: Ljubavi moja, ako spavaš, pošalji mi svoje snove, ako se smiješ, pošalji mi svoj osmijeh, ako, pak, placeš pošalji mi suze svoje. Ljubim te! Mužjak odgovara:Ljubavi moja, kenjam... šta'š da ti pošaljem?
kizjah Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Kaže doktor Muji: 'Moram vam reći, teško ste bolesni, živjet ćete još godinu dana...'A Mujo će: 'A od čega, matere ti?'
Pikoleta Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Oglas:Mladog i uspešnog muškarca s rešenim materijalnim i stambenim pitanjem, simpatičnog i veselog, velikodušnog i odanog, koji ne pije, ne puši i ne drogira se, sa smislom za humor, načitanog i zabavnog, heteroseksualnog, s atletskim telom, neoženjenog, bez dece i bez dosadne rodbine SAMO HOĆU DA VIDIM! Sifra: Skromna devojka
Pera Zeka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 inspirisan od jutros lav topikom i vocapom, setih se onog starog:Razgovaraju tri nekrofila.Kaze prvi; uff, ja volim leseve sveze, ono utrcim u grobnicu odmah posle sahrane, to je najjace...Drugi kaze: ma joook bre, ja volim da prodje neki dan, da prosaraju malo one pege i to...Treci kaze; ja volim da pustim da prodje jedno mesec-dva...Ova dvojica zgrozeni, ma daaaaj bre, fuuuj, pa kako to?Sto, kaze treci, ekstra je , gde god ubodes ulazi!
kapetanm Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zašto je cunami dobar ? - Da i siromašni vide more
Recommended Posts