March 25, 201114 yr bili zeka i zmija i kaže zeka:- zmijo, izvini što sam te zajebavao što nemaš noge.- ma nije bitno, bilo pa prošlo...- super, onda, evo ruke!
March 25, 201114 yr lepo se sklonio prvo, al kad ona nece da prestane...nekoliko zapazanja:1. zeka nija budala2. maca je dobila sta je trazila3. uhvacena, nije se preterano bunila
March 25, 201114 yr Meni zeka omiljen lik iz vicova. lepo se sklonio prvo, al kad ona nece da prestane...nekoliko zapazanja:1. zeka nija budala2. maca je dobila sta je trazila3. uhvacena, nije se preterano bunila
March 29, 201114 yr Meni zeka omiljen lik iz vicova.Slazem se Edited March 29, 201114 yr by Pera Zeka
March 29, 201114 yr sto ti je zivot...rodis se, ides u skolu, odes u vojsku, ozenis se, 30-40 puta stavis kupus i umres
April 1, 201114 yr Ne znam da li je bilo i koliko je bajato. Sve jedno, čuh juče.Koji je glavni grad Facebooka? Lajkovac ;)
April 4, 201114 yr What does an agnostic, dyslexic insomniac do? Stays up all night and wonders if there is a dog.
April 7, 201114 yr Zaljubljena žena šalje sms na mobilni svog voljenog: Ljubavi moja, ako spavaš, pošalji mi svoje snove, ako se smiješ, pošalji mi svoj osmijeh, ako, pak, placeš pošalji mi suze svoje. Ljubim te! Mužjak odgovara:Ljubavi moja, kenjam... šta'š da ti pošaljem?
April 13, 201114 yr Kaže doktor Muji: 'Moram vam reći, teško ste bolesni, živjet ćete još godinu dana...'A Mujo će: 'A od čega, matere ti?'
April 13, 201114 yr Oglas:Mladog i uspešnog muškarca s rešenim materijalnim i stambenim pitanjem, simpatičnog i veselog, velikodušnog i odanog, koji ne pije, ne puši i ne drogira se, sa smislom za humor, načitanog i zabavnog, heteroseksualnog, s atletskim telom, neoženjenog, bez dece i bez dosadne rodbine SAMO HOĆU DA VIDIM! Sifra: Skromna devojka
April 14, 201114 yr inspirisan od jutros lav topikom i vocapom, setih se onog starog:Razgovaraju tri nekrofila.Kaze prvi; uff, ja volim leseve sveze, ono utrcim u grobnicu odmah posle sahrane, to je najjace...Drugi kaze: ma joook bre, ja volim da prodje neki dan, da prosaraju malo one pege i to...Treci kaze; ja volim da pustim da prodje jedno mesec-dva...Ova dvojica zgrozeni, ma daaaaj bre, fuuuj, pa kako to?Sto, kaze treci, ekstra je , gde god ubodes ulazi!