ZokiAsov Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Igraju fudbal crkva protiv dzamije. Ko brani za crkvu ? Casna sestra, nije ga primila 40 godina.
ivy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) Na Gazeli gužva, svi automobili stoje. Jednom čoveku neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor i pita:• Šta se ovo dešava?• Ma, teroristi oteli celu vladu i ministre, pa traže 10.000.000. evra, ili će da ih poliju benzinom i zapale, paskupljamo.• I, koliko ljudi daju?• Pa tako, litar-dva... Edited February 6, 2011 by ivy
Quizmaster Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Na izložbi pasa bio je i pas Tasa. On laje, laje, i lajati ne prestaje...
LudiKure Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Fora za februarKako izgleda kad se pali Yugo na -15?1. Otvorite Google Translate2. Podesite da vam oba jezika budu Engleski3. Iskopirajte sledece: ...vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo4. Pritisnite Listen (Izgovor)
ZerrorR Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Umro deda, a odmah potom, od tuge i baba. Dođu oni tako pred Svetog Petra.Gleda Petar u knjige i kaže:- Ovde nema nikakvih problema, vi idete u raj, sad ću da vas provedem lepo da vam pokažem kako to izgleda, a onda na presvlačenje...Idu oni tako, sve lepo, livade, pašnjaci, ljudi igraju badmington, ide muzika, posluženje na svakih 15 metara, ma raj.U jednom trenutku se deda okreće babi i kaže:- Jebala te tvoja makrobiotika, mogao sam pre trideset godina da budem ovde!!!
Muwan Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Izvinjavam se ako je bilo u decembru, mrzi me da proveravam a verovatno već kruži po Fejsu.Elem, upoznaju se Srbin i Amerikanac.Amerikanac: where are you from?Srbin: I'm from Serbia.Amerikanac: wow, that's awesome!Srbin: na qrcu te nosam!
bokison Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jedno jutro, neko kuca na vrata:- Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svedoka, želeo bi da razgovaram sa vama.- Izvolite uđite, sedite. O čemu želite da razgovaramo?- 'Bem li ga, ne znam, nikad nisam stigao ovoliko, daleko...
radisa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Купио сам у антикварници врло стару књигу и у њој нашао рецепт за истеривање ђавола. Потом сам набавио жабе, длаке, животињске очи, олово, суво корење двозуба и још неколико неопходних састојака, замешао их и скувао како треба, намазао се под пазухом, по бедрима и пошприцао зидове стана. Због тога је настала жестока свађа са женом која је на крају бесно напустила стан. Тако да ствар у начелу делује...
LudiKure Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jedno jutro, neko kuca na vrata:- Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svedoka, želeo bi da razgovaram sa vama.- Izvolite uđite, sedite. O čemu želite da razgovaramo?- 'Bem li ga, ne znam, nikad nisam stigao ovoliko, daleko...Bravo
TheBigFlegma Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Blizanci, jedan pesimista drugi optimista, dobijaju poklone od deda mraza za novu godinu. Pesimista dobija helikopter na daljinsko upravljanje, optimista konjsku balegu. Pitaju ih roditelji kao šta su dobili i kako im se sviđa.Pesimista: Ma dobio sam ovo leteće sranje. Mali domet, teško se upravlja, kratko traju baterije. Glupost!Optimista: Ja sam dobio ponija, samo trenutno nije tu.
Pantelija jr Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Blizanci, jedan pesimista drugi optimista:D 'nachi, vr'!
Dsnake Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 grand kursadžije, pink...Profesor: Kako se zoveš?Saša Matić: Saša Matić.Profesor: U, bre, da ti nisi brat Dejana Matića?Saša Matić: Da, profesore, mi smo braća neviđena. za pink, samo nebo je granica!
Pera Zeka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dosla tv ekipa u cigan malu da snima reportazu.Naidje jedan ciga i pitaju ga oni kako zive, kakvi su obicaji itd.Kaze ciga: eto gospoja, malo se skupljaju ove snekukudarne sirovine, tezak poso, malo nekad zapevamo, deca peru stakla...evo i ova mala kuca, svi zivimo u jednu sobu, majka otac, moja zena, deca, brat, njegova zena, deca, ujka, ujna, strina, pa eto nema struja , nema voda, 'ta da vam kazem...Pita novinarka: Pa vama je sigurno tesko, znate puno dece, vidim i baba i deda, brat, njegova zena i sva ta rodbina, pa jos nema struje, vama mora da je tesko da imate odnose (ciga gleda zacudjeno) mislim, khm, znate...da vodite ljubav sa suprugom, uostalom svi spavaju u jednoj sobi, jos i mrak, nema svetla...tesko je to...Aaaaa to, ma jok gospoja, tu nema greska, pre neg' sto padne mrak mi na mamu okacimo zvonce, a posle kad se smrkne jebemo sve sto ne zvoni!
JozoMujica Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 - Šta je Bel prvo zapazio kada je izumeo telefon?- Da ima dva propuštena poziva od Čak Norisa.
Recommended Posts