Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Pita pacijent doktora kakva je dijagnoza i doktor mu kaze da ima jako losu i jako dobru vest.- Koju ces prvo?- Paaa... ajde losu, jebiga...- Imas rak pluca i umreces u roku od 3 meseca u najgorim mukama.- Au jebote, ne mogu da verujem... pa koja je onda dobra?- Jel vidis onu zgodnu sestru tamo?- Vidim.- E, sinoc sam je ubio od kurca!

Posted

Uzeo Saša Matić da kara Mariju Šerifović.I radi on tako, radi, radi, kad nakon pola sata:- Marija, a da ti ipak staviš kesu na glavu?

Posted

Zašto se žene šminkaju i stavljaju parfem?

Zato što su ružne i smrde.

Posted
Uzeo Saša Matić da kara Mariju Šerifović.I radi on tako, radi, radi, kad nakon pola sata:- Marija, a da ti ipak staviš kesu na glavu?
:rolf::Hail:
Posted

Onomad dođe pevač Luis™ na plažu i leže na ležaljku da se sunča...Kad ne lezi vraže, brzo dođoše Green Peace™ spasioci i vratiše ga u more. isuse.gif

Posted
:lol: opet krenuo turnir u najglupljim vicevima
Posted

Sta kaze Betmen kad vidi Supermena kako prolice?Vidi ga ovaj!

Posted

Ide pola babe ulicom.Prolazi bosanac i kaze: Djes' ba?

Posted
Pita pacijent doktora kakva je dijagnoza i doktor mu kaze da ima jako losu i jako dobru vest.- Koju ces prvo?- Paaa... ajde losu, jebiga...- Imas rak pluca i umreces u roku od 3 meseca u najgorim mukama.- Au jebote, ne mogu da verujem... pa koja je onda dobra?- Jel vidis onu zgodnu sestru tamo?- Vidim.- E, sinoc sam je ubio od kurca!
:lol:
Posted
Zašto se žene šminkaju i stavljaju parfem?

Zato što su ružne i smrde.

A zašto muškarci nemaju celulit?Zato što je to ODVRATNO!!!
Posted
Jbt, umro sam :rolf:
ovo je iz "predeo slikan cajem", samo malo drugacije da ne kazem lepse... opaka fora.
Posted

radi mali perica domaci i dodje mu pitanje "kako kaze vuk?". na vrh mu je jezika, mozga, mozga ali sanse nema da se seti. u jednom trenutku mu se upali lampica otrci kod dede u dnevnu sobu i pita "deda, kad si ono bese zadnji put jebao?" a matori veli "AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU".

Posted

Ulazi žena kod pedijatra, noseći bebu i objašnjava:- Znate, doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle nedelje izgubila 100 grama...- Kako se beba hrani? - upita pedijatar.- Sisa.- Molim Vas, svucite se do pola.Gospođa se svuče i ljekar počinje da joj steže dojke, da ih masira, vuče bradavice i najzad počne da "vuče" iz jedne bradavice. Najzad saopštava dijagnozu:- Nije ni čudo da dete gubi težinu, vi uopšte nemate mleka.- Naravno da nemam, to je dete moje sestre... ali ipak mi je drago što sam došla...