Zli Gli Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Pita pacijent doktora kakva je dijagnoza i doktor mu kaze da ima jako losu i jako dobru vest.- Koju ces prvo?- Paaa... ajde losu, jebiga...- Imas rak pluca i umreces u roku od 3 meseca u najgorim mukama.- Au jebote, ne mogu da verujem... pa koja je onda dobra?- Jel vidis onu zgodnu sestru tamo?- Vidim.- E, sinoc sam je ubio od kurca!
Šumejker-Levi 9 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Uzeo Saša Matić da kara Mariju Šerifović.I radi on tako, radi, radi, kad nakon pola sata:- Marija, a da ti ipak staviš kesu na glavu?
puella Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Zašto se žene šminkaju i stavljaju parfem? Zato što su ružne i smrde.
Milogled Bluff Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Uzeo Saša Matić da kara Mariju Šerifović.I radi on tako, radi, radi, kad nakon pola sata:- Marija, a da ti ipak staviš kesu na glavu?
LudiKure Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Onomad dođe pevač Luis™ na plažu i leže na ležaljku da se sunča...Kad ne lezi vraže, brzo dođoše Green Peace™ spasioci i vratiše ga u more.
Moća Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Sta kaze Betmen kad vidi Supermena kako prolice?Vidi ga ovaj!
Kayser Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ide pola babe ulicom.Prolazi bosanac i kaze: Djes' ba?
hooyadahoo Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Pita pacijent doktora kakva je dijagnoza i doktor mu kaze da ima jako losu i jako dobru vest.- Koju ces prvo?- Paaa... ajde losu, jebiga...- Imas rak pluca i umreces u roku od 3 meseca u najgorim mukama.- Au jebote, ne mogu da verujem... pa koja je onda dobra?- Jel vidis onu zgodnu sestru tamo?- Vidim.- E, sinoc sam je ubio od kurca!
Šumejker-Levi 9 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zašto se žene šminkaju i stavljaju parfem? Zato što su ružne i smrde. A zašto muškarci nemaju celulit?Zato što je to ODVRATNO!!!
hooyadahoo Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jbt, umro sam ovo je iz "predeo slikan cajem", samo malo drugacije da ne kazem lepse... opaka fora.
DR. KUMALO Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 radi mali perica domaci i dodje mu pitanje "kako kaze vuk?". na vrh mu je jezika, mozga, mozga ali sanse nema da se seti. u jednom trenutku mu se upali lampica otrci kod dede u dnevnu sobu i pita "deda, kad si ono bese zadnji put jebao?" a matori veli "AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU".
JozoMujica Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ulazi žena kod pedijatra, noseći bebu i objašnjava:- Znate, doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle nedelje izgubila 100 grama...- Kako se beba hrani? - upita pedijatar.- Sisa.- Molim Vas, svucite se do pola.Gospođa se svuče i ljekar počinje da joj steže dojke, da ih masira, vuče bradavice i najzad počne da "vuče" iz jedne bradavice. Najzad saopštava dijagnozu:- Nije ni čudo da dete gubi težinu, vi uopšte nemate mleka.- Naravno da nemam, to je dete moje sestre... ali ipak mi je drago što sam došla...
Recommended Posts