Dionysos Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 kad crnogorac udje u kafanu i pita "radi li roštilj?" a kelner odgovara "jok vala, samo vesko i ja"ili kad žena uđe kod crnogorca u mesaru i pita "imate li nogice", a ovaj će "a jok, no na kurcu stojim"
pacey defender Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 (edited) Bila tri debela Nemca i dodju u X ( mesto u SFRJ )Šetaju oni tako gradom i reše da nauče malo jezika...Idu oni tako ulicom i ljudi za njima pričaju..."Vidi, tri debela Nemca,tri debela nemca,tri debela nemca..." -- i prvi zapamti:"Tri debela Nemca".Idu oni dalje i nalete na uličnog prodavca koji viče:"Samo tri dinara zapola kila šecera, ...za pola kila šećera...". Drugi zapamti:"Za pola kilasećera".Put ih dalje nanese pored stadiona i tamo su čuli kako se ljudi deru:"Uraaa! Uraaaa!". To zapamti treci.Idu dalje i naidju na neku guzvu. Proguraju se da vide sta se dešava, kadtamo, a ono, medjutim , lezi mrtva baba. Tu je naravno bio i pandur kojiih je odmah pitao:"Ko je ubio babu?" Sad oni da se iskazu pocnu...pa prvi kaze:"Tri debela Nemca"Pandur opet pita:"A zasto?"Drugi:"Za pola kila secera"Pandur:"Sad vas odma` vodim u zatvor!"Treci:"Uraaa, Uraaa!" Edited November 14, 2009 by pacey defender
Аврам Гојић Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 (edited) - Why there are no aspirins in the jungle? - Because the paracetamol! Edited November 14, 2009 by vasudeva418
yolo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ovaj je malo glup, vise tragicanSedi momak u kafani pored starije zene... Nije izgledala lose za svoje godine ( 50 - 55). Mnogo je popila dok su pricali inakon kraceg vremena direktno ga pita: - Jesi li ikad probao dupli sex, sa majkom i cerkom? - Nisam, ali bi voleo da probam. Popije ona jos jedno pice, obrise usta i kaze: - Veceras, mali , je tvoja sretna noc. I tako odu kod nje... Samo sto su usli u stan, gospodja baci kaput sa sebe, okrenese prema njemu, strastno ga poljubi, upali svetlo i vikne: - Mama, iznenadjenje !!!
Alphons Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Meni je mnogo dobar onaj kad Brus Vilis udje u prodavnicu kompjutera i kaze: Daj hard! Mada taj i nije glup, realno.A ima i onaj bas glup. Sretnu se narkoman i prosjak i kaze prosjak:- Nisam nista jeo ceo dan.Tek ce narkoman:- Pa brate, moras nesto da jedes. Znaci, drug i ja smo pali na dupe kad smo ovo culi.ima i sa Deda Mrazom :sedi klinac iz Etiopije Dedamrazu na krilu, i Deda ga pita "Sinko, šta hoćeš za novu godinu?"Klinac : "deko, nisam jeo 15 dana"Deda : "a, ko neće da jede, ne dobija poklon"ili kad žena uđe kod crnogorca u mesaru i pita "imate li nogice", a ovaj će "a jok, no na kurcu stojim"ulazi svinja na štakama u restoran i kaže : "ko je naručio kolenice, majku mu jebem?!".
Sam Spade Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ili kad žena uđe kod crnogorca u mesaru i pita "imate li nogice", a ovaj će "a jok, no na kurcu stojim"Ili: ''je l' imate svinjsku glavu?''''Jok, ja se samo tako češljam''
ZokiAsov Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ima i sa Deda Mrazom :sedi klinac iz Etiopije Dedamrazu na krilu, i Deda ga pita "Sinko, šta hoćeš za novu godinu?"Klinac : "deko, nisam jeo 15 dana"Deda : "a, ko neće da jede, ne dobija poklon"Dodje Deda Mraz u ludnicu i postroji klince, kaze ko mi nesto otpeva, dobija poklon...I svi se klinci nesto snebivaju, posle 10 mina, jedan mali skupi hrabrost i krene da peva:pwww, tnnnannana, danannnna, drrrrrDeda ga ljutito skloni, i kaze, ko se bude zajebavao nista od poklona!
Sam Spade Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Koja je razlika između nogometaša i fudbalera?- Nogometaši ne idu u Južnu Afriku.-----------------------------------------------------Zašto Tadić ide u Tursku?-Hoće da nauči kako da vlada Srbima 500 godina.
Milogled Bluff Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cak Noris moze da izdrka na Mariju Serifovic!
bradilko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Koja je razlika između nogometaša i fudbalera?- Nogometaši ne idu u Južnu Afriku.-----------------------------------------------------Zašto Tadić ide u Tursku?-Hoće da nauči kako da vlada Srbima 500 godina. :Hail:
расејан Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ja vec 15 godina pamtim vic koji sam procitao u jednoj vicoteki. ide ovako, nista nisam izostavio:koja je razlika izmedju krokodila? - zeleniji je nego sto ume da pliva. WTF??? Овај никад нисам успевао да запамтим, ал' ајде, реконструисаћу из главе.Крокодил је шири него дужи. Доказ:Крокодил је дугачак само по дужини, док је зелен и по ширини и по дужини. Дакле, више је зелен него дугачак.Крокодил је зелен само са горње стране, а широк је и са горње и са доње. Дакле, више је широк него зелен.Из "више широк него зелен" и "више зелен него дугачак" следи "више широк него дугачак".----Очигледно, састављач вицотеке не да није успео да запамти цео доказ, него ни теорему.Ово је, ако се добро сећам, пореклом са ЕТФа, негде раних деведесетих.
Buck Naked Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ergo, na ETF nema predmeta "logika sa metodologijom".
Ryan Franco Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Kako ide onaj vic koji pocinje sa:Razgovaraju Nesa Galija i onja bradonja iz Nevernih beba...Kako ide dalje? Ja nikad nisam znao, uvek mi je bilo dovoljno da cujem pocetak, a i ostalima kojima sam prepricavao.
Buck Naked Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Valjda onaj ružni iz Nevernih Beba? Bradonja je Billy King.
Recommended Posts