Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
ja volim glupe viceve, sto? :huh:
Odlican je vic. Glup, just the way i like it.
pridružujem se klubu.mene su u stanju da nasmeju i potpune idiotarije tipa "Sede dva mravojeda na banderi i umaču keks u struju".na stranu to što ovaj sa zemljotresima ima odredjenu sociološku notu borbe malih i velikih ^_^
Posted

glupe vicove godinama pamtim, pametne zaboravim za dan-dva.30 godina pamtim kad crnogorac udje u kafanu i pita "radi li roštilj?" a kelner odgovara "jok vala, samo vesko i ja"

Posted (edited)

Ovaj mi je definitivno ostao kao najgluplji koji sam ikada cuo.Juri kurac dupe s namerom da ga rasturi. Bezi dupe putem, kurac za njim, dupe zamakne u sumu, kurac za njim. U neko doba dupe vrludajuci izmedju drveca malo zamakne kurcu pa ga ovaj izgubi iz vida. Trceci tako po sumi dupe izleti na proplanak sa kucicom u sredini. Vec na izmaku snaga uleti u dupe u kucicu i vidi babu kako nesto dzara oko nekakvog kotla.- Baba, pomagaj.- Sta je bilo, sinko?- Juri me kurac, ako me stigne rastavice me na dve polovine.- Pa, sta cu ti ja sinko. U prirodi je kurca da rastura dupeta.- Ne znam, nekako moras da mi pomognes. Sta radis to s tim kotlom?- Muljam neke napitke. Ja sam vestica.- Mozes li ti da pretvaras dupeta u nesto drugo?- Mogu.- Pa, pretvori me u nesto drugo, molim te.- U sta?- Ma, u sta god hoces. Hocu samo da ne budem dupe.Vestica se smilova na dupe, dade mu neki napitak, dupe se smesta pretvori u kanarinca, odleti kroz prozor i smesti se na granu prvog drveta pored kuce. U neko zlo doba eto ga zadihani kurac na proplanku, pridje kucici i besno razvali vrata.- Baba, da nisi videla neko dupe da je projurilo ovuda?- Nisam, sinko, videla tudje dupe ne pamtim otkad. Ja sam zena u godinama.Kurac je nekoliko trenutaka posmatrao pronicljivo a onda, shvativsi da je baba verovatno u pravu izadje kroz vrata, sedne na prag i zapali cigaretu da razmisli. Uto spazi kanarinca na grani i iz ocaja ga upita:- Je li, pticurino, da nisi ti videla neko dupe da je ovuda protrcalo.- ... (kanarinac uplaseno gleda i ne otvara kljun)- E, jebi ga, i ti si mi neki kanarinac. Ako ne znas da pricas onda bar otpevaj nesto.- Trrrrrrrrrrrrrtttttt.

Edited by harper lee
Posted

ja vec 15 godina pamtim vic koji sam procitao u jednoj vicoteki. ide ovako, nista nisam izostavio:koja je razlika izmedju krokodila? - zeleniji je nego sto ume da pliva. WTF??? :huh:

Posted (edited)

edit:@harperČekaj malo jebote, ovaj ne samo da je glup, nego nije ni najmanje smiješan. :D

Edited by king louie
Posted

evo jos jedan iz te vicotekeulazi lik u prodavnicu i kaze: - dajte jedan hleb - hocete crni ili beli? - svejedno, doso sam biciklom

Posted

Meni je mnogo dobar onaj kad Brus Vilis udje u prodavnicu kompjutera i kaze: Daj hard! :lol: Mada taj i nije glup, realno.A ima i onaj bas glup. Sretnu se narkoman i prosjak i kaze prosjak:- Nisam nista jeo ceo dan.Tek ce narkoman:- Pa brate, moras nesto da jedes. Znaci, drug i ja smo pali na dupe kad smo ovo culi.

Posted
edit:@harperČekaj malo jebote, ovaj ne samo da je glup, nego nije ni najmanje smiješan. :D
Za mene je glup vic = nije smesan vic. Valjda je poenta vica da bude smesan. :huh:
Posted
Za mene je glup vic = nije smesan vic. Valjda je poenta vica da bude smesan. :huh:
ne, postoje glupi vicevi koji su smesni. u tu kategoriju spada onaj gazzin vic.
Posted
Igzaktli.
Posted

Ogladnile dve ajkule i dogovore se da uđu u tramvaj, jedna napred, druga pozadi i krenu sa jedenjem ljudi i nađu se negde na sredini. I uđoše oni tako u sedmicu na Slaviji i krenu svaka sa svoje strane. I završe lepo taman do železničke stanice, ali ne nađoše se na sredini tramvaja kako je bilo planirano, nego blizu vozača. I sad pita ova deficitarna ajkula - "Ej, kako to da sam ja pojela samo četvoro ljudi, a ti 57 njih?". A ova odgovara odmahujući rukom - "Eeeeeee..."

Posted

a jel znate onaj najduzi vic na svetu (znam da ih ima milion i da su svi najduzi), kad je covek imao seksualnih porblema posto zena nije htela da mu da?! i tako on krene da nadje lek i da putje po svetu. i onda onaj koji prica pocne da nabraja sve gradove, banje, planine... gde je taj covek isao. moze da se prica satima. na kraju, kad se smoris, a drug koji mi je to pricao pre 10ak godina se smorio posle sat vremena, kazes da je lik otisao kod mudraca u nekoj pecini i da je pored njega protrcao neki covek kada je ulazio u pecinu. mudrac mu kaze da je tom coveku koji je protrcao upravo dao biljku koja resava te probleme, ali da biljka raste svakih 10 godina. nista, vrati se covek posle deset godina, mudrac mu da biljku i kaze: "uzmi ovu biljku, napravi od nje caj i, kada legnete da spavate, stavi caj na komodu koja se nalazi pored dela kreveta gde ona spava. kada se ona okrene da uzme taj caj, ti joj ga zavuci". :D

Posted
Sto su obicno i najbolji vicOvi.
Posted
I uđoše oni tako u sedmicu na Slaviji
:lol: Dobar!