Filozof manijak Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Ae jedan političko nekorektni/šovinistički: Šta je ređe od sijamskih blizanaca? Spoiler Ciga jedinac 3
cedo Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Očigledno nije jasno da sam se zezao. mislio je da si bot
shimpu Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Razboleo se limun, skupila se familija i pita doktora: Doktore, ima li mu nade? 3 3
shimpu Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 Pravila se jedna zgrada i radnici koji su tu radili vide kako se u zgradi pored ljube dva muskarca I krenu da im vicu: pederi, pederi! A ova dvojica prestadose da se ljube i uzvratise im: zidari, zidari 3
Popular Post Leia Posted April 16, 2023 Popular Post Posted April 16, 2023 Naljutio se jež na dabra i rešio da raskine kumstvo. Obrati se šumskom čarobnjaku koji izvede čaroliju: - Razreši kumstva ježa, abrakadabra. Ode jež dabru da mu saopšti da nisu kumovi, kad otvara dabrica: - On više ne živi ovde. 3 8
cedo Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 na istom izvoru Dabre, dabre idu zebre. Ko bre? Ne bre kobre dabre, zebre. 1
nenad Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a_braka_dabra.. 1 1 3
Hamlet Strašni Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Има и онај виц када зека, сплетом околности, нагузи видру. При следећем сусрету, зека каже - здраво тидра. - Нисам ја тидра, ја сам видра - не персирам ономе кога са нагузио… 2 4
Filozof manijak Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Jedan brezobrazni: Spoiler Uhvatio pecaroš zlatnu ribicu dok je pecao na Oficircu, i ona mu kaže da će mu ispuniti jednu želju ako je pusti nazad u Dunav. I ovaj pristane. - Voleo bih da svršim istovremeno kad i moja žena, eto to je moja želja. I ribica mu odgovori da mu je želja ispunjena. Ovaj je pusti zadovoljan i krene domu svome. Dok se vraćao kući svršio je 3 puta. 2 5
SNARC Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 12 minutes ago, Filozof manijak said: Jedan brezobrazni: Reveal hidden contents Uhvatio pecaroš zlatnu ribicu dok je pecao na Oficircu, i ona mu kaže da će mu ispuniti jednu želju ako je pusti nazad u Dunav. I ovaj pristane. - Voleo bih da svršim istovremeno kad i moja žena, eto to je moja želja. I ribica mu odgovori da mu je želja ispunjena. Ovaj je pusti zadovoljan i krene domu svome. Dok se vraćao kući svršio je 3 puta. To samo vi neozenjeni mislite da je vic..Covek sa visedecenijskim bracnim stazom bi ti rekao da je napravio odlican deal.
Recommended Posts