April 2, 20232 yr Ae jedan političko nekorektni/šovinistički: Šta je ređe od sijamskih blizanaca? Spoiler Ciga jedinac
April 2, 20232 yr 3 hours ago, Hamlet Strašni said: Očigledno nije jasno da sam se zezao. mislio je da si bot
April 5, 20232 yr Pravila se jedna zgrada i radnici koji su tu radili vide kako se u zgradi pored ljube dva muskarca I krenu da im vicu: pederi, pederi! A ova dvojica prestadose da se ljube i uzvratise im: zidari, zidari
April 16, 20232 yr Popular Post Naljutio se jež na dabra i rešio da raskine kumstvo. Obrati se šumskom čarobnjaku koji izvede čaroliju: - Razreši kumstva ježa, abrakadabra. Ode jež dabru da mu saopšti da nisu kumovi, kad otvara dabrica: - On više ne živi ovde.
April 16, 20232 yr Има и онај виц када зека, сплетом околности, нагузи видру. При следећем сусрету, зека каже - здраво тидра. - Нисам ја тидра, ја сам видра - не персирам ономе кога са нагузио…
April 24, 20231 yr Jedan brezobrazni: Spoiler Uhvatio pecaroš zlatnu ribicu dok je pecao na Oficircu, i ona mu kaže da će mu ispuniti jednu želju ako je pusti nazad u Dunav. I ovaj pristane. - Voleo bih da svršim istovremeno kad i moja žena, eto to je moja želja. I ribica mu odgovori da mu je želja ispunjena. Ovaj je pusti zadovoljan i krene domu svome. Dok se vraćao kući svršio je 3 puta.
April 24, 20231 yr 12 minutes ago, Filozof manijak said: Jedan brezobrazni: Reveal hidden contents Uhvatio pecaroš zlatnu ribicu dok je pecao na Oficircu, i ona mu kaže da će mu ispuniti jednu želju ako je pusti nazad u Dunav. I ovaj pristane. - Voleo bih da svršim istovremeno kad i moja žena, eto to je moja želja. I ribica mu odgovori da mu je želja ispunjena. Ovaj je pusti zadovoljan i krene domu svome. Dok se vraćao kući svršio je 3 puta. To samo vi neozenjeni mislite da je vic..Covek sa visedecenijskim bracnim stazom bi ti rekao da je napravio odlican deal.