Ras Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kako se zovu novosadani koji plaše druge? Hide contents bugari Ne kontam :( 2
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 (edited) Spoiler bu! gari Edited March 6, 2023 by kud u maglu Simoviću 5
Nikodije Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Leskovčanin u javnoj kući: - Toooo sestro! - ja sam trandža - toooo sestriće!
Popular Post jms_uk Posted March 10, 2023 Popular Post Posted March 10, 2023 An oldie but a goodie, courtesy of the late Henny Youngman: "Getting on a plane, I told the ticket lady, 'Send one of my bags to New York, one to Los Angeles, and one to Miami.' She said, 'We can't do that!' I told her, 'You did it last week!'" 6 9
Indy Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 Meni je najimpresivnije da putuje sa čak 3 torbe... meni nije uspelo ni sa 2. 1
dragance Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 Meni su jednom izgubili jednu torbu na direktnom, regionalnom letu. Zaboravili da je ubace u avion malog prevoznika. Stigla srećom sledećim letom ujutro
Popular Post aram Posted March 12, 2023 Popular Post Posted March 12, 2023 gost: je li, znaš li ti zašto se stavlja maslina u martini, a ne u rakiju barmen: ne znam, što? gost: pa ako je staviš u rakiju moš dobit batina 3 7
Čutura Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 A chicken farmer went to a local bar, sat next to a woman and ordered a glass of champagne. The woman perked up and said, “How about that? I just ordered a glass of champagne, too!” “What a coincidence,” the farmer said. “This is a special day for me; I am celebrating.” “This is a special day for me too, I am also celebrating,” said the woman. “What a coincidence!” said the farmer. As they clinked glasses, he added, “What are you celebrating?” “My husband and I have been trying to have a child, and today my gynecologist told me that I am pregnant!” “What a coincidence!” said the man. “I’m a chicken farmer, and for years all of my hens were infertile, but today they are all laying fertilized eggs.” “That’s great!” said the woman, “How did your chickens become fertile?” “I used a different rooster,” he replied. The woman smiled, clinked his glass and said, “What a coincidence!” 3
Valk Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 On 12. 3. 2023. at 21:23, aram said: gost: je li, znaš li ti zašto se stavlja maslina u martini, a ne u rakiju barmen: ne znam, što? gost: pa ako je staviš u rakiju moš dobit batina Ali ja sad ovo čitam na vojvođanskom i još mi smešnije 2
Jean-Luc Picard Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Matori slepi kauboj nekako završi u lezbejskobajkerskom baru ( odnosno bau r u kom se okupljaju lezbejke bajkeri jelte ) Sedi on za šankom, pijucka viski i u jednom momentu vikne "Jel neko hoće da čuje dobar vic o plavušama?". U prvi mah ga iskuliraju ali nakon što je ponovio "Jeste li sigurni da niko neće da čuje vic o plavušama, baš je dobar !?" priđe mu jedna "članica kluba" i kaže.... "Iz poštovanja prema vašim godinama, i vašem stanju, opisaću vam situaciju u kojoj se nalazite. Vi trenutno sedite za šankom a šankerica je plavuša koja unutar šanka drži bejzbol palicu i sačmaricu. Sa vaše leve strane sedi plavuša koja za pojasom nosi magnum 357 i ima federalnu poternicu zbog višestrukih ubistava. Ja sam takođe plavuša, visoka 195 cm, teška 100 kila, majstor sam u baratanju noževima i imam crni pojas Kung Fu i Tekvondo. Sad dobro razmislite dal još uvek želite da ispričate vic o plavušama. Kauboj na to razmisli i nakon nekoliko sekundi kaže.... "Mlada damo, mnogo vam hvala što ste mi tako slikovito opisali situaciju. Naravno da mi sada ne pada na pamet da ispričam vic o plavušama.............. jer bih morao tri puta da ga objašnjavam" 1 4
Leia Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Trebale Muji pare pa poslao Fatu u javnu kuću da zaradi nešto para. Vraća se Fata i nosi 101 marku. Kaže Mujo: Svaka čast, al otkud ova jedna marka? Na to će Fata: Pa moj Mujo, marka po marka! 1 2 1
Hamlet Strašni Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Зашто Муја и Фата а не Миле и Славица? Зашто муж шаље жену а не жена мужа? Зашто је жена приказана као глупа? 1 1 1
Jimmy Kowalski Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 To je vic bolan! Treba da se razveselis malo! 1
Tpojka Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Ne znam zbog čega (jer smo baš na takvoj temi). Btw. ja znam taj vic sa 202 KM.
Recommended Posts