Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Dođe ludača običnom čoveku i kaže mu: "Ti si zbunjen." "Nisam", on odgovori. Ona ponovo: "Jesi, jesi, jesi!" "Ama, nisam!" "Jesi, jesi, jesi", nastavi ona mlatarajući rukama. "Hoćeš da ti sada dovedem policiju, da te odvede tužiocu da te on optuži da si zbunjen i da ti onda sudija presudi da jesi! Jesi, jesi, jesi!" Čovek gleda ludaču i ćuti, ne reaguje. Kada ona stvarno dovede policiju, tužilac ga optuži i sudija presudi da je zbunjen. Odmah posle presude ga ludača zaskoči i počne da jebe. Potraja seks i čovek joj, najzad, kaže: "Seks je bio lep i prijao mi je, ali zašto si morala da me proglasiš za zbunjenog kada bih ja ionako rado pristao na seks." Ludača odgovori:

Spoiler

"Ložim se na zbunjene."

• +1 1
  • Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted
On 16.10.2022. at 0:37, Ajant23 said:

Dođe ludača običnom čoveku i kaže mu: "Ti si zbunjen." "Nisam", on odgovori. Ona ponovo: "Jesi, jesi, jesi!" "Ama, nisam!" "Jesi, jesi, jesi", nastavi ona mlatarajući rukama. "Hoćeš da ti sada dovedem policiju, da te odvede tužiocu da te on optuži da si zbunjen i da ti onda sudija presudi da jesi! Jesi, jesi, jesi!" Čovek gleda ludaču i ćuti, ne reaguje. Kada ona stvarno dovede policiju, tužilac ga optuži i sudija presudi da je zbunjen. Odmah posle presude ga ludača zaskoči i počne da jebe. Potraja seks i čovek joj, najzad, kaže: "Seks je bio lep i prijao mi je, ali zašto si morala da me proglasiš za zbunjenog kada bih ja ionako rado pristao na seks." Ludača odgovori:

Hide contents

"Ložim se na zbunjene."

postoji ono "jebo lud zbunjenog"

ovo je sad "jebo zbunjen ludu"

• +1 1
Posted

dolazi haso kod muje. muja drži kitu na frižideru.

-šta to radiš mujo?

-grejem, znaš da se sve ta toploti širi, na hladnoći skuplja. spremam se za fatu

- pa, gde je fata?

-eno je u frižideru.

• Haha 2
Posted

A presao sam sa tapatoka na mrtvi Chrome, tamo je sljakalo a ovde nece

Posted
11 hours ago, Zli Gli said:

Kako se zove Brazilac u zatvoru?

[spoiler]

Robinjo

[/spoiler]

Smesno je zato sto je istina

• Haha 1
Posted

Zapravo je delimicno istina, osudjen je u Italiji ili gde vec a onda je pobegao u Brazil i valjda tako izbegao izdrzavanje kazne

Posted

Na jednom drugom topiku isla prica o dedi pa me setilo jednog vica.

U vozu sedi jedan stari lala i mladja devojka.

D - Jelte deda, kolko je Vama godina?

L - meni je 82a godina.

D - Iju, pa ja Vam nikad ne bi dala!

L - E dete moje, a sta bi deda i kad bi mi dala ;)

• +1 1