May 20, 20222 yr Popular Post Супруг долази кући и проналази жену у лисицама, лоптицу у устима, прибадаче на сисама, завезане ноге. У близини је љубавник са бичем и у кожној маски, дилдо у дупету, мишоловка која виси на јајима, нема сцена. Муж жени: -Колико видим бескорисно jе да вас биjем ...
June 5, 20222 yr Popular Post zgazi narkoman pandura, ubije ga. i šta će, zove da se prijavi: - jel to 192? - jeste, izvolite! - e sad vas je 191...
June 10, 20222 yr Popular Post Voze se Mujo, Haso i Ibro prema zatvoru odgulit svaki po pet godina. Pita Mujo jarane šta su ponijeli u zatvor da se zabave. Haso izvuče bojice i kaže: - Oduvijek sam htio crtat, sad imam vremena. Ibro izvuče karte i kaže: - Ja ponio 3 špila pa ćemo moć poker, belu, svašta... Pitaju Muju šta je on ponio, a on klima glavom i izvadi kutiju tampona. Haso i Ibro ga zapanjeno pogledaju i pitaju: -Bolan Mujo jesi ti prolupo pa šta ćeš radit sa tim tamponima? Mujo pokaže na kutiju. -Vidi šta piše ... mogu svašta: jahati, trčati, plivati...
June 12, 20222 yr 33 minutes ago, Filozof manijak said: I used to do drugs. I still do, but I used to too. I don't drink anymore. But I don't drink any less either. copyright Josh Homme (mada ko zna odakle njemu to )
June 12, 20222 yr zgazi narkoman pandura, ubije ga. i šta će, zove da se prijavi: - jel to 192? - jeste, izvolite! - e sad vas je 191...- e jebi ga, onda ste progrešili brojInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 15, 20222 yr Popular Post Dogovara se društvo oko mesta proslave 10 godina mature: -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Rade baš zgodne konobarice.. -Važi, idemo 10 godina kasnije opet ista tema -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Ima baš kvalitetna pića i dobru muziki -Važi, idemo 30 godina mature, novi krug -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Dobri su mu kuvari, baš ne pada teško hrana, ukusna ali ne mnogo začinjena, -Važi, idemo Još 10 godina prođe: -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Sredio je prozore, nema promaje, baš je lepo ušuškano. -To nam treba, idemo. Dođe 50 godina opet ista priča -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Ima jedan veliki sto, baš blizu toalet, odmah iza ćoška -Idemo. 60 godina mature -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Nikad nismo bili tamo, pa da probamo
June 22, 20222 yr Popular Post - Mujo, je l' voliš seks utroje? - Uf, normalno da volim. - Trči kući.
June 30, 20222 yr Popular Post Ide Crvenkapa šumom, sretne Vuka i on je pita -šta to nosiš baki? -ništa baki
June 30, 20222 yr 2 hours ago, Leia said: Ide Crvenkapa šumom, sretne Vuka i on je pita -šta to nosiš baki? -ništa baki Ovo:
July 4, 20222 yr Popular Post Iskoči mi sećanje na FB vica koji sam okačio pre 10 godina. Vic je toliko glup da je genijalan, smejali smo se u kombiju ceo put ka Crnoj Gori Kaže... Pricaju Japanac i Bosanac.Kaze Japanac: -Meni je u zivotu na prvom mestu Japan,na drugom posao i na trecem porodica. Kaze Bosanac: -Meni je na prvom mestu porodica,na drugom posao,a tek na trecem Japan.
July 7, 20222 yr Popular Post Čuva deda ovce kad nedaleko od njega parkira se crni veliki auto i iz njega izlazi jedan skockan momak u crnom odelu i sjajnim cipelama. Dolazi on do dede i kaže: -Imam jednu ponudu za vas. Reći ću vam koliko ovaca imate, a ako pogodim, date mi jednu ovcu. Deda pristane. Momak sedne za laptop, čuketa nešto, otvori excel, google earth, autocad i za 5 min kaže 271. Deda potvrdi i dozvoli mu da uzme jednu ovcu. Momak izabere jednu životinju spakuje je u kola i taman da krene, zove ga deda. -Sad ja imam jednu ponudu za tebe, ako pogodim šta si ti, vratiš mi je nazad. Momak stane i odlući da da šansu dedi. Deda kao iz topa, "Ti si konsultant!" Momak se štrecne, malo zbuni i pita dedu kako je pogodio. Deda: -Prvo, niko te nije zvao, sam si došao; -Drugo, ništa mi nisi rekao što sa sam ne znam; -Treće pričaš mi o stvarima o kojima pojma nemaš…. -I na kraju: nisi uzeo ovcu! Vrati mi Džekija!!!