Popular Post JozoMujica Posted May 20, 2022 Popular Post Posted May 20, 2022 Супруг долази кући и проналази жену у лисицама, лоптицу у устима, прибадаче на сисама, завезане ноге. У близини је љубавник са бичем и у кожној маски, дилдо у дупету, мишоловка која виси на јајима, нема сцена. Муж жени: -Колико видим бескорисно jе да вас биjем ... 6 26
Popular Post aram Posted June 5, 2022 Popular Post Posted June 5, 2022 zgazi narkoman pandura, ubije ga. i šta će, zove da se prijavi: - jel to 192? - jeste, izvolite! - e sad vas je 191... 2 9
Popular Post JozoMujica Posted June 10, 2022 Popular Post Posted June 10, 2022 Voze se Mujo, Haso i Ibro prema zatvoru odgulit svaki po pet godina. Pita Mujo jarane šta su ponijeli u zatvor da se zabave. Haso izvuče bojice i kaže: - Oduvijek sam htio crtat, sad imam vremena. Ibro izvuče karte i kaže: - Ja ponio 3 špila pa ćemo moć poker, belu, svašta... Pitaju Muju šta je on ponio, a on klima glavom i izvadi kutiju tampona. Haso i Ibro ga zapanjeno pogledaju i pitaju: -Bolan Mujo jesi ti prolupo pa šta ćeš radit sa tim tamponima? Mujo pokaže na kutiju. -Vidi šta piše ... mogu svašta: jahati, trčati, plivati... 1 14
Filozof manijak Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 I used to do drugs. I still do, but I used to too.
Sludge Factory Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 33 minutes ago, Filozof manijak said: I used to do drugs. I still do, but I used to too. I don't drink anymore. But I don't drink any less either. copyright Josh Homme (mada ko zna odakle njemu to )
mlatko Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 zgazi narkoman pandura, ubije ga. i šta će, zove da se prijavi: - jel to 192? - jeste, izvolite! - e sad vas je 191...- e jebi ga, onda ste progrešili brojInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Popular Post Profesionalac Posted June 15, 2022 Popular Post Posted June 15, 2022 Dogovara se društvo oko mesta proslave 10 godina mature: -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Rade baš zgodne konobarice.. -Važi, idemo 10 godina kasnije opet ista tema -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Ima baš kvalitetna pića i dobru muziki -Važi, idemo 30 godina mature, novi krug -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Dobri su mu kuvari, baš ne pada teško hrana, ukusna ali ne mnogo začinjena, -Važi, idemo Još 10 godina prođe: -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Sredio je prozore, nema promaje, baš je lepo ušuškano. -To nam treba, idemo. Dođe 50 godina opet ista priča -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Ima jedan veliki sto, baš blizu toalet, odmah iza ćoška -Idemo. 60 godina mature -Gde ćemo da idemo? -Hoćemo li kod Miće u kafanu? -Što tamo? -Nikad nismo bili tamo, pa da probamo 8 18 1
Popular Post Tpojka Posted June 22, 2022 Popular Post Posted June 22, 2022 - Mujo, je l' voliš seks utroje? - Uf, normalno da volim. - Trči kući. 6 16
Popular Post Valk Posted June 23, 2022 Popular Post Posted June 23, 2022 Još je smešnije ko je okačio vic 2 2 22
Popular Post Leia Posted June 30, 2022 Popular Post Posted June 30, 2022 Ide Crvenkapa šumom, sretne Vuka i on je pita -šta to nosiš baki? -ništa baki 1 13
placenik Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 2 hours ago, Leia said: Ide Crvenkapa šumom, sretne Vuka i on je pita -šta to nosiš baki? -ništa baki Ovo:
Popular Post Mil@n Posted July 4, 2022 Popular Post Posted July 4, 2022 Iskoči mi sećanje na FB vica koji sam okačio pre 10 godina. Vic je toliko glup da je genijalan, smejali smo se u kombiju ceo put ka Crnoj Gori Kaže... Pricaju Japanac i Bosanac.Kaze Japanac: -Meni je u zivotu na prvom mestu Japan,na drugom posao i na trecem porodica. Kaze Bosanac: -Meni je na prvom mestu porodica,na drugom posao,a tek na trecem Japan. 2 10
shimpu Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Mozda sam glup i ne kapiram vic, ali zbog cega bi Bosancu Japan bio bitan 2
Popular Post Profesionalac Posted July 7, 2022 Popular Post Posted July 7, 2022 Čuva deda ovce kad nedaleko od njega parkira se crni veliki auto i iz njega izlazi jedan skockan momak u crnom odelu i sjajnim cipelama. Dolazi on do dede i kaže: -Imam jednu ponudu za vas. Reći ću vam koliko ovaca imate, a ako pogodim, date mi jednu ovcu. Deda pristane. Momak sedne za laptop, čuketa nešto, otvori excel, google earth, autocad i za 5 min kaže 271. Deda potvrdi i dozvoli mu da uzme jednu ovcu. Momak izabere jednu životinju spakuje je u kola i taman da krene, zove ga deda. -Sad ja imam jednu ponudu za tebe, ako pogodim šta si ti, vratiš mi je nazad. Momak stane i odlući da da šansu dedi. Deda kao iz topa, "Ti si konsultant!" Momak se štrecne, malo zbuni i pita dedu kako je pogodio. Deda: -Prvo, niko te nije zvao, sam si došao; -Drugo, ništa mi nisi rekao što sa sam ne znam; -Treće pričaš mi o stvarima o kojima pojma nemaš…. -I na kraju: nisi uzeo ovcu! Vrati mi Džekija!!! 3 10
Recommended Posts