Hamlet Strašni Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 e ovo je vic Došao zeka u burekdžinicu i pita: - Imate li burek sa šargarepom? Prodavac mu odgovori da nema. Sledećag dana, zeka ponovo pita: - Imate li burek sa šargarepom? Prodavac mu ponovo reče da nema. Sledećeg dana isto. Misli prodavac: "'Ajde da napravim taj burek, kad mu toliko volja!" Dođe zeka sutradan, pita: - Imate li burek sa šargarepom? - Imamo - kaže prodavac. - Je l' da da je BLJAK?!
slepa živana Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 kod mene na poslu, vozač poslao celom sektoru ovaj vic, uključujući i šeficu. šefica napisla "?"
Bujodrag Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 kod mene na poslu, vozač poslao celom sektoru ovaj vic, uključujući i šeficu. šefica napisla "?" Je l zadržao posao?
slepa živana Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Je l zadržao posao? jeste. valjda nije razumela vic
Delija67 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ako je Bosanka nije ni mogla da razume. Kod njih je burek samo sa mesom, sa sargarepom je sargarepnica
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 kod mene na poslu, vozač poslao celom sektoru ovaj vic, uključujući i šeficu. šefica napisla "?" meni šeficin vic bolji
dragance Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Mozda je u stvari htela da ga vodi u "?" na neku klopu i pice, pa da se posle maze?
hazard Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ako je Bosanka nije ni mogla da razume. Kod njih je burek samo sa mesom, sa sargarepom je sargarepnica
Recommended Posts