November 5, 20168 yr e ovo je vic Došao zeka u burekdžinicu i pita: - Imate li burek sa šargarepom? Prodavac mu odgovori da nema. Sledećag dana, zeka ponovo pita: - Imate li burek sa šargarepom? Prodavac mu ponovo reče da nema. Sledećeg dana isto. Misli prodavac: "'Ajde da napravim taj burek, kad mu toliko volja!" Dođe zeka sutradan, pita: - Imate li burek sa šargarepom? - Imamo - kaže prodavac. - Je l' da da je BLJAK?!
November 6, 20168 yr kod mene na poslu, vozač poslao celom sektoru ovaj vic, uključujući i šeficu. šefica napisla "?"
November 6, 20168 yr kod mene na poslu, vozač poslao celom sektoru ovaj vic, uključujući i šeficu. šefica napisla "?" Je l zadržao posao?
November 6, 20168 yr Ako je Bosanka nije ni mogla da razume. Kod njih je burek samo sa mesom, sa sargarepom je sargarepnica
November 6, 20168 yr kod mene na poslu, vozač poslao celom sektoru ovaj vic, uključujući i šeficu. šefica napisla "?" meni šeficin vic bolji
November 6, 20168 yr Mozda je u stvari htela da ga vodi u "?" na neku klopu i pice, pa da se posle maze?
November 7, 20168 yr Ako je Bosanka nije ni mogla da razume. Kod njih je burek samo sa mesom, sa sargarepom je sargarepnica