Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

:Jova:

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Umrla Piroćancu baba i on krenuo do lokalnih novina da da čitulju.

Dođe tamo i pita radnika: Koliko košta čitulja?

Ovaj mu kaže: Slika i prve tri reči besplatno a svaka sledeća reč 50 dinara.

Kaže piroćanac: Evo slike i napiši Umrela baba, Milanče.

Radnik mu kaže: I bre što si tolka stipsa evo ti još dve reči dodaj neće ti naplatimo.

Kaže Piroćanac: Može, piši Umrela baba, prodajem biciklu, Milanče

Posted

Pita zemunac ortaka za savet kako da konacno smuva ribu koju juri neko vreme :"Pa budi joj sve" rece ovaj ,a zemunac ce:"Ne vredi tebra,budio joj sve redom i caleta i kevu ,burazera..." 

Posted

Zašto se bosanac ne šiša na ćelavo?

Da mu se ne vide godovi.

Kako se zove knjiga bosanca gastosa?

Mein kramp

Posted

Kako se zove priča u kojoj životinje govore kao ljudi?

Basna.

Kako se zove zemlja gde ljudi govore kao životinje?

Bosna.

Posted

Kako se zove priča u kojoj životinje govore kao ljudi?

Basna.

Kako se zove zemlja gde ljudi ponašaju kao životinje?

Bosna.

Mal ispravka  :misko:

Posted

Tanja Vojtehovski ulazi u pekaru:

- Dobar dan. Daćete mi đevrek.
- Evo, izvolite ...
- STANITE! AKO SAM JA DOBRO RAZUMELA - VI STE MENI DALI ĐEVREK!!

Posted

Napravi lav firmu i zaposli gomilu magaraca da rade za njega. Firma dobro funkcioniše, profit dobar, ali lav ne stiže baš sve da kontroliše, a sa druge strane jako se puno umara još i da traži nove poslove, obrađuje finansije i radi sve i svašta. Zato zaposli medu da kontroliše magarce. Meda, da bi poboljšao kontrolu, uvede da magrci jednom nedeljno šalju izveštaj šta su radili. Magarci su blago negodovali, ali počnu da šalju izveštaje.

Posle nekog vremena, firma se proširi bude još magaraca, meda ne stiže da sve kontroliše i dogovori se sa lavom da zaposle nekoliko vukova koji bi kontrolisali magarce, a da onda meda kontroliše vukove.

Vukovi, da bi pokazali korisnost, a i da bi imali kvalitetnije izveštaje, narede magarcima da prave dnevne izveštaje, ali da nastave da prave i nedeljne.

Magarci počinju da pizde, osim posla koji rade sad popunjavaju i gomilu papirologije. Produktivnost opada, magarci su neraspoloženi.

Vidi to lav, da su neraspoloženi, pa zaposli liju, koja bi trebala da se bavi raspoloženjem radnika. Lija napravi proglas da sad svi moraju da su na poslu nasmejani, a subotom počne da organizuje druženja magaraca i vukova.

Magarci su sad ozbiljno besni, osim što moraju da rade svoj posao, moraju i da pišu gomilu papira, da se smeškaju i da subotom, umesto da budu sa porodicom, idu na timbildinge. Počinju sve lošije da rade i počinje da opada profit.

Primeti to lav, napravi sastanak sa medom, vukovima i lijom i odluči da otpusti pola magaraca, kako bi profit ostai na nivou...

Posted

Tehnički, u debelom si oftopiku. Ovo je basna a ne vic :(

Posted

Vic je ono - što se kurčiš kad ne znaš da letiš, npr

Posted

Vic je ono - što se kurčiš kad ne znaš da letiš, npr

Pa sad, jeste da si u pravu, ali nemamo topik "Basne iz korporativnog okruženja", pa sam mislio da bi ovo mesto moglo poslužiti...