bradilko Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) svadba na cetinje veli mladozenja kumu:"makse da sshede zirant" Edited April 9, 2016 by bradilko
Nebojsa Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Zaustavi policajac automobil,a u njemu Mujo, Fata i njen otac Bajro. Policajac: "Cestitam! Vi ste milioniti vozac koji je prosao ovom cestom po propisima i zato vas nagradujemo sa 10.000 KM!'' Mujo ce: ''Uuuf ...dobro je.. Ja sam vec pomislio da ste me zaustavili jer nemam vozacku.'' Fata ce: ''Ma joooj, ne slusajte Muju gospodin policajac... svasta Mujo prica kad je pijan... ko letva''. A Bajro ce na sve to: ''E rekao sam vam ja, mamicu da vam jebem, da sa ukradenim autom necemo daleko stici." A onda se zacuje glas iz gepeka: ''Jesmo li presli granicu?"
placenik Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Zaustavi policajac automobil,a u njemu Mujo, Fata i njen otac Bajro. Policajac: "Cestitam! Vi ste milioniti vozac koji je prosao ovom cestom po propisima i zato vas nagradujemo sa 10.000 KM!'' Mujo ce: ''Uuuf ...dobro je.. Ja sam vec pomislio da ste me zaustavili jer nemam vozacku.'' Fata ce: ''Ma joooj, ne slusajte Muju gospodin policajac... svasta Mujo prica kad je pijan... ko letva''. A Bajro ce na sve to: ''E rekao sam vam ja, mamicu da vam jebem, da sa ukradenim autom necemo daleko stici." A onda se zacuje glas iz gepeka: ''Jesmo li presli granicu?" BB Show vicovi opet aktuelni? 90ies are back :D Mada je zavrsetak isao "znao sam ja da necemo daleko s ukradenim kolima''
banatjanin Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Sede Maša i Medved kad neko kuca na vrata. Ode medved da otvori, kad na vratima Tito: -Dobar dan, da li je Maša kod kuće? -Jeste, a vi ste Mašin šta? -Ja sam mašin bravar..
radisa Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Sede Maša i Medved kad neko kuca na vrata. Ode medved da otvori, kad na vratima Tito: -Dobar dan, da li je Maša kod kuće? -Jeste, a vi ste Mašin šta? -Ja sam mašin bravar.. :D
braca Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) BB Show vicovi opet aktuelni? 90ies are back :D Mada je zavrsetak isao "znao sam ja da necemo daleko s ukradenim kolima'' 90ies? Pre ce biti 60ies... ovaj komicar je poginuo 1973 (zakucao se Rolsom u zid)... Edited May 31, 2016 by braca
placenik Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 90ies? Pre ce biti 60ies... ovaj komicar je poginuo 1973 (zakucao se Rolsom u zid)... Iz tvojih usta u bozje usi. 60-e su jos i dobre...
adam Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 sretne dalaj lama neku babu na ulici i počne je šamarati. utom naidje nedzad salković i kaže - ne klepeći nanu lama.
slepa živana Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 to praktično znači da postoji mogućnost da nedžad salković poznaje edija ramu i eru iz vampira.
Recommended Posts