belch Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 ime brenda se obično piše velikim slovom. ovde je izgleda ime brenda postalo generičko ime. inače koga mrzi da gugla providna folija je u pitanju
Аврам Гојић Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Zen master orders hot dog at the vendor's stand. "What kind?" "Make me one with everything".
mlatko Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 zasto to "sve"? zato sto DL razume sve, postuje sve, voli sve...? to mi je neka vrsta podsmevanja onda, joking around.. ...poslato sa prinudnog...
ubibobi Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Telo zmaja,glava samuraja = J.Jankovic Realno, kome je ovo palo na pamet,alal mu qrac :D
JozoMujica Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 - Došao sam da tražim ruku Vaše ćerke. - Šta će ti njena ruka, imaš ti svoju. - Imam, al' se umorila.
nisam ja Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Telo zmaja,glava samuraja = J.Jankovic Realno, kome je ovo palo na pamet,alal mu qrac :D Ameri kažu butter face. (but her face)
Cane Vukic Prebranac Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Sreli se Mak Dizdar i Luk Skajvoker na gej žurci. "Ćao, Mače", reče Luk Skajvoker, "Ćao, Luče", odgovori mu Mak Dizdar. - Došao sam da tražim ruku Vaše ćerke. - Šta će ti njena ruka, imaš ti svoju. - Imam, al' se umorila.
kud u maglu Simoviću Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 koje će veroispovesti biti dete kebinog malog i severine? romokatoličke
kr en Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Jesus Christ: What's the differece between me and a picture of me? It only takes one nail to hang the picture.
kud u maglu Simoviću Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 - tata koje je boje šljiva? - plave - a zašto je ova crvena? - zato što je zelena!
Tpojka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 - Opiši se u dvije riječi. - Lijen. - U dvije? - To ti pričam..
Sludge Factory Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Devojka sedi na klupi u parku i jede sladoled. Prilazi joj neki tip, kolega s faksa: - Ćao, mogu li nešto da te pitam? - Naravno! - odgovori ona. - Ali, ne znam baš ... Znam da ćeš pogrešno da shvatis! - Neee, nee, pitaj! - Smem li jednom da liznem? Ona mu pruži svoj sladoled, a on će na to: - Eto vidiš, pogrešno si shvatila!!!
Recommended Posts