colonelo Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Stari vic, malo prerađen: Pred početak utakmice Argentina - BiH. Pape Sušić daje instrukcije svakom od svojih igrača, pa između ostalog kaže: - Bešiću, ti češ da čuvaš Mesija! ... - Kolašinac, ti ćeš da daješ golove! .... Nakon prvog poluvremena, Pape daje nove zadatke: - Bešiću, jebo Mesija! Čuvaj Kolašinca!
ordi Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 čak noris je izuo cipeliće (smejem se već četvrt sata)
Montmorency Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Narkoman ulazi u prodavnicu: -Dace te mi jedan sokic I jedan bwhwhw. -Sta? -Jedan sokic I jedan bwwhwhwh -Jedan sok I? -C
Lezilebovich Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 narkoman je jedan od najduhovitijih ljudi u nas
JozoMujica Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Obzirom da se radi o bolesnim ljudima, nije lepo pisati viceve o narkomanima. :pc:
Singer Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 U mojoj glavi se uvek radi o Pikcu i njegovim pustolovinama (toliko je napravio pajdomane dopadljivim da su ga "ubili" u seriji pre vremena)
Pantelija jr Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Narkoman ulazi u prodavnicu: -Dace te mi jedan sokic I jedan bwhwhw. -Sta? -Jedan sokic I jedan bwwhwhwh -Jedan sok I? -C Aaaaaa,ovo je "Ć" na kraju, ja tek sad ukapirao. Heeee. :)
JozoMujica Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Nego, dolazi đanki na trafiku i kaže: "dajjjjte mi jjjjedne cigare" "koje?" pita ga prodavačica "ja samm"
Moća Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Aaaaaa,ovo je "Ć" na kraju, ja tek sad ukapirao. Heeee. :) Aj objasni meni priglupom.
Agni Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Aj objasni meni priglupom. Narkoman je mislio da ova nije ukapirala da joj trazi SokiĆ, pa ga pita "soki"? a on dodaje "Ć".
Recommended Posts