June 16, 201410 yr Stari vic, malo prerađen: Pred početak utakmice Argentina - BiH. Pape Sušić daje instrukcije svakom od svojih igrača, pa između ostalog kaže: - Bešiću, ti češ da čuvaš Mesija! ... - Kolašinac, ti ćeš da daješ golove! .... Nakon prvog poluvremena, Pape daje nove zadatke: - Bešiću, jebo Mesija! Čuvaj Kolašinca!
June 23, 201410 yr Narkoman ulazi u prodavnicu: -Dace te mi jedan sokic I jedan bwhwhw. -Sta? -Jedan sokic I jedan bwwhwhwh -Jedan sok I? -C
June 26, 201410 yr Obzirom da se radi o bolesnim ljudima, nije lepo pisati viceve o narkomanima. :pc:
June 26, 201410 yr U mojoj glavi se uvek radi o Pikcu i njegovim pustolovinama (toliko je napravio pajdomane dopadljivim da su ga "ubili" u seriji pre vremena)
June 26, 201410 yr Narkoman ulazi u prodavnicu: -Dace te mi jedan sokic I jedan bwhwhw. -Sta? -Jedan sokic I jedan bwwhwhwh -Jedan sok I? -C Aaaaaa,ovo je "Ć" na kraju, ja tek sad ukapirao. Heeee. :)
June 26, 201410 yr Nego, dolazi đanki na trafiku i kaže: "dajjjjte mi jjjjedne cigare" "koje?" pita ga prodavačica "ja samm"
June 30, 201410 yr Aaaaaa,ovo je "Ć" na kraju, ja tek sad ukapirao. Heeee. :) Aj objasni meni priglupom.
June 30, 201410 yr Aj objasni meni priglupom. Narkoman je mislio da ova nije ukapirala da joj trazi SokiĆ, pa ga pita "soki"? a on dodaje "Ć".