wall Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Izlazi Fata iz salona lepote, a vani je čeka Mujo i kaže: 'A čuj, barem si probala...'
Zeleni sto Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Evo jedan glup. Nije bio takav odavno.- Kako Novosađani zovu Mađara?- Hun-gari.
Hamlet Strašni Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 evo jedan potpuno moronskisin mog oca, nisam ja odgovor
bokison Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 (edited) Noć je.Muž i žena u krevetu.Muž: -Da li si raspolozena za seks?Žena (pospano):- Ne mogu, umorna sam a i boli me glava.Muž: -Ma spavaj ... pričam telefonom Edited January 14, 2013 by bokison
bokison Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Kako ciga raskida sa devojkom? -Aj zvacu te kad se istusiram!
MiddleClass Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jubilarni stoti put i svaki put je aduhovit.
Lancia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Jubilarni stoti put i svaki put je aduhovit.nisi ukapirao.
Šumejker-Levi 9 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 U čemu je razlika između prosečnog auta i odličnog auta?Prosečni auto te odveze od tačke A do tačke BOdličan auto te vozi od tačke A do tačke G.
bokison Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Jel bilo ovo?Nakon sto su pomrli svi ljudi na Zemlji, cekali su put na nebo.Pojavio se Bog i rece:Aj' sad svi muskarci da stanete u dve vrste: Jedna je za one koji su bili glavni u braku, druga vrsta za one koji su papucici, a zene neka odma odu do svetog Petra.Muskarci se razvrstase.Vrsta muskaraca-papucica bila je kilometre duga, a u drugoj vrsti za smekere ostao je samo jedan.Bog rece:Koji blam, sramota, stvorio sam vas da budete glavni u kuci ... Razocarali ste me.Od svih vas je samo jedan ispunio moja ocekivanja. Ucite od njega. Reci mi, sine moj, kako ti je uspelo da si jedini u toj vrsti?... Ne znam, rekla mi zena da tu stanem ... :)
Recommended Posts