Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Izlazi Fata iz salona lepote, a vani je čeka Mujo i kaže: 'A čuj, barem si probala...'

Posted

Evo jedan glup. Nije bio takav odavno.- Kako Novosađani zovu Mađara?- Hun-gari.

Posted

evo jedan potpuno moronskisin mog oca, nisam ja

Posted (edited)

Noć je.Muž i žena u krevetu.Muž: -Da li si raspolozena za seks?Žena (pospano):- Ne mogu, umorna sam a i boli me glava.Muž: -Ma spavaj ... pričam telefonom

Edited by bokison
Posted

Kako ciga raskida sa devojkom? -Aj zvacu te kad se istusiram!

Posted

Jubilarni stoti put i svaki put je aduhovit.

Posted
Jubilarni stoti put i svaki put je aduhovit.
nisi ukapirao.
Posted

U čemu je razlika između prosečnog auta i odličnog auta?Prosečni auto te odveze od tačke A do tačke BOdličan auto te vozi od tačke A do tačke G.

Posted

Jel bilo ovo?Nakon sto su pomrli svi ljudi na Zemlji, cekali su put na nebo.Pojavio se Bog i rece:Aj' sad svi muskarci da stanete u dve vrste: Jedna je za one koji su bili glavni u braku, druga vrsta za one koji su papucici, a zene neka odma odu do svetog Petra.Muskarci se razvrstase.Vrsta muskaraca-papucica bila je kilometre duga, a u drugoj vrsti za smekere ostao je samo jedan.Bog rece:Koji blam, sramota, stvorio sam vas da budete glavni u kuci ... Razocarali ste me.Od svih vas je samo jedan ispunio moja ocekivanja. Ucite od njega. Reci mi, sine moj, kako ti je uspelo da si jedini u toj vrsti?... Ne znam, rekla mi zena da tu stanem ... :)