belch Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jel' gleda bre ovo neko sem mene? :Dja ih skidam jednu po jednu, odgledaću kad sakupim jedno pet šestshvatila sam da mi je bolje da gledam po više epizoda od jednom nego da čekam po nedelju i više. tako lakše pratim..
Mauci Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Serija je vrhunska, zao mi samo sto nemam discipline pa da i ja pogledam sve epizode u cugu.
gervasius twinkleminkleson Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 meni su se svidjele prve dvije epizode, ali sam odlucio da sacekam da sezona zavrsi i onda sve pogledam. previse je serija koje pratim, ne mogu stici sve :)
Calavera Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Cetvrta epizoda je dobra, pogotovo scena sa Omarom (koga od sad zovem Chalky, zavrijedio™ je to ), ali i dalje nemam osecaj da bih odmah presao na sledecu epizodu da je imam kod sebe. Serija je vrlo profesionalno odradjena i prikazana, ali kao da joj nedostaje dusa. Osim Chalkyja, niko mi nije preterano simpatican.
paculla Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 tesko se ovo gleda od jednom. ADD bi me onesposobio posle 1.5 epizode. svaka epizoda mora da se aktivno gleda, ne sto ce se neka cinjenica propustiti, nego sto je bezveze propustiti scene u kojima se 'nista ne desava'.
Ryan Franco Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dojajna mi poslednja scena sa žbirom. A i komplikovanje odnosa Kaponea i Darmodija. Iako mi se malo prebzo sve zapliće, super mi je ovaj kros istorijskog i fiktivnog.
Sludge Factory Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dojajna mi poslednja scena sa žbirom. A i komplikovanje odnosa Kaponea i Darmodija. Iako mi se malo prebzo sve zapliće, super mi je ovaj kros istorijskog i fiktivnog.Plasim se da je ovaj pandur jos veci ludak nego sto su nam prikazali do sad :DA brate i scena kad "dogovaraju" podelu teritorije je dojaja!
Milosh76 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Da li je neko odgledao 12tu epizodu? Trebalo bi da je to poslednja u ovoj sezoni? Da li kraj sezone deluje kao kraj serije ili kao da ce biti nastavka?Na IMDB pise da ce biti i druge, ali ne kazu kada. Doduse nisu oni bas mnogo pouzdani.
Ryan Franco Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 I? Ćemo komentarisati prvu sezonu?Vizuelno - do jaja. Orgazam. Fotografija savršena, kostimi isto tako, plakati, slova, aaaaaa!!! Što se radnje tiče, ipak, Boooredwalk, rekao bih. Žbir mi je najjači lik. Ne znam ko je ovaj glumac. Odličan je. I limeni je strava. Šteta što nismo imali prilike više da ga gledamo.Sve u svemu - primenjena umetnost. Nije to ništa loše. Ali je primenjena.Druga sezona će ili da pokida skroz ili da se olupa, takođe skroz, kao one flaše na početku.
Sludge Factory Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Carska serija, druge sezone mora biti! Pa gde da mi prekinu sad kad mu brat, "sin" i "otac" kuju zaveru iza ledja! :D Majkl Shenon- kakav ludak, alal mu!
teacher Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Smor, smor, smor. Milion zamerki na scenario. Podela uloga je užasna.
Duci Simonovic Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 (edited) Odgledah prvu sezonu, sta dalje? Kada? Neko zna ? Edited January 11, 2011 by Duci Simonovic
notenoughreasonsforclaire Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 The second season of Empire is expected to bow in late 2011. Boardwalk Empire season 2 will premiere fall 2011.
Recommended Posts