Shan Jan Posted May 26 Posted May 26 Ne lupaj glavu nego odma zovi podrsku. Bar u BGu brzo resavaju probleme.
JozoMujica Posted May 26 Author Posted May 26 3 hours ago, jezovuk said: @steins ti si beše u Kragujevcu? Žalio se skoro @JozoMujica da ima problema s netom u zadnje vreme, a i on je valjda u Kg. Možda su radovi ili slično. Izvinjavam se ako sam pomešao ko gde živi, nije da vas stalkujem, samo sam predugo na forumu Ma ne, ja sam na Telekomu malo van grada, prebacio sam se na 100Mb paket koji linija izgleda ne može da podrži, izvlačim max 60-70, ali pri tome još i zajebava povremeno, otkacinje se, kači se... Za optiku moram da čekam bliže banderu da postave... 1
steins Posted May 26 Posted May 26 9 hours ago, Milosh76 said: Nakaci neki laptop pa probaj kako radi i odradi speedtest. Da li je na svim uredjajima tako? Da li koristis i WiFi? Da li si restartovao njihovu opremu i tada probao? Da li komsiluk ima slicne probleme, mozda rade nesto? Ds li si zvao podrsku, da dodju da ispitaju i rese problem? Na Wifiju nije. Restartovao sve ukljucujuci Win na PCju i nista Nema komsiluk probleme Zvao ispitali rekli sve ok. Sad se mislim da menjam LAN kabl i da vratim Win na 10 pro @jezovuk Jeste iz KGa sam
Milosh76 Posted May 26 Posted May 26 2 hours ago, steins said: Na Wifiju nije. Restartovao sve ukljucujuci Win na PCju i nista Nema komsiluk probleme Zvao ispitali rekli sve ok. Sad se mislim da menjam LAN kabl i da vratim Win na 10 pro @jezovuk Jeste iz KGa sam Nakaci laptop na LAN kabl pa testiraj,pa onda isti taj laptop na WiFi i vidi da li se isto ponasa. Moze da bude do drajvera za LAN, mozda virusi, mozda sam Win zeza.
steins Posted May 26 Posted May 26 1 hour ago, Milosh76 said: Nakaci laptop na LAN kabl pa testiraj,pa onda isti taj laptop na WiFi i vidi da li se isto ponasa. Moze da bude do drajvera za LAN, mozda virusi, mozda sam Win zeza. Drajveri kao i Win reinstalirani Lap top se isto mušičavo ponaša. Mislim da je kabl
jms_uk Posted May 26 Posted May 26 2 hours ago, steins said: Drajveri kao i Win reinstalirani Lap top se isto mušičavo ponaša. Mislim da je kabl To je bar najjeftinija popravka
napadaj Posted June 1 Posted June 1 Kakva su iskustva sa Yettel optikom? Prebacujem se da MTSa koji je radio savršeno.
Sokrat Posted June 2 Posted June 2 19 hours ago, napadaj said: Kakva su iskustva sa Yettel optikom? Prebacujem se da MTSa koji je radio savršeno. Imam i ja na poslu,i kao što su ti već rekli, to je u stvari MTS optika. Samo je pitanje od koga dobiješ bolji deal. Ja sam u septembru 2022. dobio 10 meseci za dinar od Yettela.
napadaj Posted June 2 Posted June 2 I ja sad 9 meseci, zato se prebacujem. Jebeni MTS nema ništa za stare korisnike. Gledam danas dodatke za Box, pošto su moji na njemu, i ladno za nove korisnike paketa ide 200gb deljenog interneta mesečno, a za stare 100.
Sokrat Posted June 2 Posted June 2 Ja ću u septembru iz Yettela u MTS Ne znam kakva je Orion optika? Jel i to MTS?
JozoMujica Posted June 2 Author Posted June 2 55 minutes ago, Sokrat said: Ja ću u septembru iz Yettela u MTS Ne znam kakva je Orion optika? Jel i to MTS? Da. 1
Recommended Posts