Frank Pembleton Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 STB uređaj na spratu mi prijavljuje kvar kabla, zvao MTS, kažu oni samo finansiraju do 2 metra kabla, meni treba brat bratu preko 20m. Kako se kreću cene tog kabla, da li ovaj postojeći može da se iskoristi i sl. dajte neki savet, apsolutni sam laik. Btw, uskoro mi ističe ugovor, možda da im tražim malo kabla za potpis novog ugovora, ili tako nešto? [emoji3]To je mrežni kabl? Ne bi to trebalo da bude skupo.......shiit has hit the fan. 1
mraki Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Yettel izgleda podelio svoju bazu sa mts-om, od jutros svima stižu poruke i ponude.
notenoughreasonsforclaire Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Društvo, mojima je potrebno da "prebace" mesec dana bez interneta po ugovoru, pa im je potreban neki samo na taj period, eventulano mesec i po. Šta se nudi?
Malkmus Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Beotel, ako imaju fiksni. Druga opcija Yunet, s tim što ne znam kako ide s njima oko otkaznog roka. 1
Azdaja Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Nznam jel ovde. Seli se mama u novi stan, nema interneta, dal hipernet ili mts? Nema opcije SBBu. Hipernet nudi 1rsd - 12 meseci
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 On 21.9.2022. at 21:23, notenoughreasonsforclaire said: Društvo, mojima je potrebno da "prebace" mesec dana bez interneta po ugovoru, pa im je potreban neki samo na taj period, eventulano mesec i po. Šta se nudi? ima orion neki pri paid internet 1200din https://oriontelekom.rs/budi-slobodan/
renne Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 42 minutes ago, Azdaja said: Nznam jel ovde. Seli se mama u novi stan, nema interneta, dal hipernet ili mts? Nema opcije SBBu. Hipernet nudi 1rsd - 12 meseci Ako mnogo gleda tv onda mts, ako manje onda hipernet 1
Lord Stef Posted April 21 Posted April 21 Imao bih jedno verovatno glupo pitanje ali nikako ne mogu da pohvatam MTS-ov sajt. Elem, imam njihov box 4, ima li neko da koristi neki slican njihov paket da mi kaze da li je Iris GO apllikacija besplatna uz box pakete ili ne?
levi Posted April 21 Posted April 21 jeste, piše u paketima, detaljne informacije opaketu -> televizija navodno i ne troši mobilni net iz paketa, to već ne vidim da piše na sajtu, ali izađe na kratko obaveštenje kad se otvori 1
Lord Stef Posted April 21 Posted April 21 Ok, taj deo sam video, nego kad udjem u opis mog paketa (box lite plavi) stoji ovaj disclaimer: *Korisnici koji imaju iris TV uslugu ne mogu da koriste iris GO koji je namenjen za korisnike koji nemaju iris TV. koji me totalno zbunio
steins Posted May 25 Posted May 25 Drugari imam strahovitih problema sa SBB internetom Sve je počelo poodavno ali se poslednjih par dana pogoršalo do koske. Instalirao sam neki Glasswire program za mornitoring protoka interneta i to izgleda sprilike ovako Ima li ko slične probleme? Ili dajte savet koji provajder ima najbolji internet jer ovo postaje neizdrživo. Pokušaću sutra da ceo Windows reinstaliram al mi je strepnja dublja od nade
Milosh76 Posted May 26 Posted May 26 Nakaci neki laptop pa probaj kako radi i odradi speedtest. Da li je na svim uredjajima tako? Da li koristis i WiFi? Da li si restartovao njihovu opremu i tada probao? Da li komsiluk ima slicne probleme, mozda rade nesto? Ds li si zvao podrsku, da dodju da ispitaju i rese problem?
jezovuk Posted May 26 Posted May 26 @steins ti si beše u Kragujevcu? Žalio se skoro @JozoMujica da ima problema s netom u zadnje vreme, a i on je valjda u Kg. Možda su radovi ili slično. Izvinjavam se ako sam pomešao ko gde živi, nije da vas stalkujem, samo sam predugo na forumu
Recommended Posts